Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
Valaki nem akar olcsón gyári akkut? [link]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Ez valami kamu lehet?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz dbalazs123 #36315 üzenetére
Ha nagy messzire mész, (pl külföld) akkor baromi nehezen, (net nélkül) szinte egyáltalán nem talál jelet. (kell neki net, mondjuk wifi ahonnan indulsz, utána már jó lesz net nélkül is)
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz johnny_gold #35896 üzenetére
Itt ami van FM radio app, az nem működik?
Spirit FM free vagy mi.[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz nggabi #33110 üzenetére
Pl rádugod TV-re, meg nyomatsz rá egeret, és egyből médialejátszós, internetes szörnyeteget varázsolsz a TV-dből. (jó ehhez tudom külön HDMI lenne az ideális dehát evvan...)
Meg pl ami sokakat érdekel: DSLR Controller, és ez csak az első dolog amit vezérelhetsz USB-n, később ki tudja még milyen alkalmazásokat fejlesztenek hozzá?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz HELLAFLUSH #32039 üzenetére
az XXJVU a már sokat hallott Value Pack... kicsit gyorsabb, jobb mint az elődök + kapott face unlock-ot az S2 videószerkesztőjét meg videózás közben lehet fényképezni is... meg még pár apróság...
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz Daweoriginal #31018 üzenetére
1,5 év
Beégés megvan (normál használat mellett senki nem veszi észre)
plusz nekem a "fémes" keretről kopik le a metál...Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz atillaahun #30997 üzenetére
Így is volt 2 főverziófrissítés... Azért én a helyükben kijuttatnék egy ilyen akadozó TW-es ROM-ot samfirm-re aztán meglátjuk a közösség mit kezd vele
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Láttátok? Galaxy Nexus Mondjuk nem vennék...
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Vidd vissza és vegyél belőle 2 S1-et vagy tegyél hozzá még egy kicsit és egy alig használt S2-t
Az S+-t sose értettem, még csak amoled sincs benne...
Innen is látszik, hogy a Samsung SOC-ok nagyon durvák... Ezért nem vennék S2-t sem tegrával meg ilyenekkel. Elhiszem, hogy dühös vagy.Nincs rá MIUI vagy CM7 ? Egy próbát lehet megérne.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Frissült a 22Ft-os kínálat ADW Launcher EX akit érdekel
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Nem tudtok olyan tűzfal programot, amin roaming net opció is van? Mert ha pár e-mailt megkapok külföldön az nem baj, de más ne nagyon menjen.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Srácok valaki, akinek esetleg eredetiben megvannak az alábbi játékok (vagy valamelyik közülük) és rendelkeznek telepítőfájlal, priviben felvennék velem a kapcsolatot?
A gameloftnál a telefonszámom valamiért 0 náluk, mobilról meg nem támogatott készüléket ír, így nem tudom újra letölteni őket. Sajna Titaniumba ezeket elfelejtettem kimenteni.- Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™HD
- Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD
- Tom Clancy's H.A.W.X HD
- Real Football 2010 HDFold 5
-
Zolesz007
őstag
Szevasztok. Felraktam a 2.3.4-et FuguMOD kernel-el és TW4-el most bekapcsol a teló és kb percenként újraindul a "bejelentkezés"(tehát nem indul újra csak a tw4 és jöna médiakeresés. Mire az végez kb 10 sec és már kezdi is előről)
Most akkor TW 4 nem kompatibilis valamivel?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Azt hogy lehetne elérni, mondjuk Operába vagy akármibe, hogy a böngészőben a rendes PC-s gmail felület jöjjön be, Vagy csak, hogy böngészős gmail-ba is tudjak képet csatolni.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Most lemaradtam? Van fizetős market magyarhonból? És csak a kredit kártya kell neki azt csá?
Fold 5
Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest