Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz znagy69 #2388 üzenetére
Nem az. Van egy progi. Be tudod állitani, melyik progiknál ne klőjje ki a képernyőt. Érted mit mondok. Szerkesztek vmit, és kikapcsol. Vissza kell kapcsold. És van egy progi, azzal be tudod állitani, ugy hogy amugy a képernyöidökorlátod maradjon, de bizonyos appoknál ne kapcsoljon ki. Érc?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
lettyke
tag
Üdv...
Azt szeretném megkérdezni,hogy arra nincs megoldás hogy ami marketben fizetős app
azt letölthesd egy linkel ingyen?Előző telom IPxxxE volt és ott egy fizetős app-nál kidobta a linkeket ahonnan ingyen töltheted!
Nem azért írtam most ezt,hogy szidjam,mert merem mondani hogy jobb ez mint az előző telom!
Csak kérdem hátha van erre is valami okosság!
kb 2 hete van meg de már megcsináltam mindent rajt rom+root+voodoo stb...
Köszönöm előre is!
-
sagit
veterán
Hátha érdekel valakit
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
dani90
csendes tag
Bár egyikük sem vagyok, de a Darky 9.5 asszem js8 alapú
[Darky's 9.5] -
xnace
őstag
nggabi, vagy kuckuc!!!!!
Ti vagytok a szerecsen-esek, linkelne nekem valamelyikőtök egy JS8 alapút??Samsung Galaxy S3 Marble White
-
R2D20208
addikt
Elfelejtettem annak a proginak a nevét, ami kikapcsolja azt a szolgáltatást, hody amennyire be van kapcsolba a kijelzőkikapcsod, kikapcsol...Sokszor idegesit. Van egy app, aminél be lehet állitani, hogy NE kapcsoljon ki. Tudja vki a nvét?
-
Bavid
senior tag
válasz znagy69 #2383 üzenetére
1 nap erős asználattal elég lenne nekem, de ma 2 óra kijelző használat után merült le És nagyon melegedett (kb 15 perc játék után kikapcsoltam, mert már megijedtem mi van vele ). Na megpróbálom az MGv2-t, aztán írok.
XDA-n is sokan panaszkodnak pl.: "at 01.00 my battery was 97%....at 09.00 was 44%.....less 53% in 8 hours in STANDBY is inusable for me!!! the rc3 was better! i must come back to froyo but i love miui!" Azért ez durva, nekem is hasonlóan erősen merül.
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
A merülés Nálad mit jelent, Nekem wipe nélkül és sok tipi-tapival 16 óra után 30% felett volt. Melegedést nem tapasztaltam. A merülés azért nem zavar, mert 1,5 nappal nem lennék kisegítve, nálam meg 2 napot semmivel nem bírt. Így elégedett vagyok, esténként megy a töltőre.
MGv2, van fent kernel, modem a ROM tartalmazza, nem váltottam még. Remélem a melegedés megszűnik. -
Bavid
senior tag
Nagyon jó a MIUI, de egyszerűen annyira merül nekem (plusz nagyon forrósodik is a telefon háta) , még kipróbálom az MGv2-t, meg egy battery stats wipe-ot, de ha utána is ilyen marad, sajna le kell szednem.
-
twine
veterán
"ötlet"?
garanciában besétálni a legközelebbi szervízpontba! Volt már iitt valaki a topicban régebben akinek hasonló gondja volt! Ha folyamatosan látod a dolgot, és soha nem tűnik el, valszeg beégés! Rémlik mintha ki is cserélték volna az illetőnek! De csak haloványan emlékszem a sztorira mert nagyon nem mindennapos -
tesopapa
aktív tag
válasz Oppenheimer #2374 üzenetére
Gondolom nem akarnak feleslegesen sz@rozni, hanem várják a gyári "tökéleteset".
Amikor decemberben az SGS-re még nem volt GB akkor szuperkúró már csinált rá az NS-ből, pár apró hibával. Szerintem ha leáll a support, akkor lehet ennek realitása. -
Bavid
senior tag
Nahát ezen a képen én semmit nem látok , fotózd le inkább úgy, hogy egy egyszínű kép van kirakva! Amúgy létezik ilyen hogy beégés Ha nagyon zavar gariztasd! De mondom én ezen nem látok semmit, mennyi van még hátra garanciából? Mert ha sok, szerintem inkább várjál, majd a vége fele vidd be, és ha szerencséd lesz már nem lesz SGS, és kapsz egy másik telót (ha szolgáltatói)!
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Amugy itt is megnézheted, ez egy JVB-s dolog még de itt is látod kb milyen, több képpel.[link]
-
R2D20208
addikt
Ezt most töltöttem le, semmi változtatás még . A képekamiket igértem pár. 10 perce van fenn a telomon még jön le egy 100 mb os uptate zip, bár most sem észlelek semmi hibát. Abban van a beépitett voodoo stb stb. Majd megglátom mi minden jön még. TW 4 akadásmentes, a billenytyűzettől ne félj ir magyarul is
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B.Ricsike #2326 üzenetére
szerintem semmi szándékosság nincs ebben, pláne azért nem, mert ellenkező esetben nagyon elcsesztek - volna - valamit, hogy sokaknál nem jelentkezik a probléma!
pláne, hogy néhány embernél 2.2.1 alatt is jelentlezik a merülős hiba...Oppenheimer; már így is túl szép volt, eddig nem volt jellemző, hogy bármelyik típus két lépcsős frissítést kapjon; 2.1 -> 2.2 -> 2.3 (és ezeken belül megannyi változat!)
a galaxy s II eljövetelével meg mondhatni teljesen természetes lenne, hogy lassul/leaáll a galaxy s frissítése, maga alatt egyik gyártó sem szereti vágni a fát... ellenben vannak/lehetnek apró kivételek, de majd kiderül...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tesopapa
aktív tag
válasz R2D20208 #2354 üzenetére
Volt nekem is (ugyan rövid ideig) S8500-am, de óriási különbség nincs köztük. Ha minimál használat volt úgy reális a 3-4 nap, de ezt itt is láthatjuk sok fórumtársunknál, hogy nem lehetetlen. A Wawen ha filmeztem, wifi vagy 3g netet nyomtam 5-6 óra alatt azt is ki lehetett végezni. Talán egy hangyaf@sznyival volt jobb. Átlagos használattal a galakszisom 1,5-2 napot bír. De ez csak az én meglátásom, tapasztalatom.
Na meg a buherálás hiánya
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
válasz [DE2JAY] #2358 üzenetére
Akkor jotélleg bocsi, pedig visszaolvastam, a legnagyobb vicc, hogy elgondolkoztam és lehet nem is teszem fel, ahogy olvastam még mindig előjön ez az akkumerülés, és nem nagyon szeretnék úgy járni, hogy egyzsercska lemerül. Viszont az a baj, hogy a mostnai js8-om is merül de nagyon egy napot alig bír ki, nemtom mi lehet a baj. Netquin-be nézem és folyton futnak a memóriába a programok nem tudom miért. Szerinted battery statt reset segíthet a dolgon?mmint nem a memóriába beakadásokon, hanem csak az akkuidő növelésén.
-
Kevin's
senior tag
Ki jött a Galaxy HTC Sense port újabb verziója amiben már csak 3 dolog nem működik a kamera BT Data és a Fm radio minden más tökéletesen megyen !! aki kedvet kap próbálja ki !! telepítés menete kb , mint a miui !HTC Sense port 0.3 Galaxy S
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Beppe91
aktív tag
válasz [DE2JAY] #2315 üzenetére
Hát bocs, hogy feltettem mégegyszer egy kérdést, képzeld vissza olvastam, csak átsiklottam felette, mert amit linkeltek többször is egy fájlos volt, aztán most néztem vissza és télleg talán kali linkelt egy 3 fájlosat, viszont átsiklottam fölötte, bocs. nemtom miért kell egyből így leugatni a másikat, nem azért van, ez a forum, hogy kérdezzen az ember, olyantól aki többet csinálta már, vagy mindenki csinálja ökör módjára és tegye tönkre a telóját? ráadásul nem is az volt az első dolgom, hogy kérdezzek, mert kerestem samfirmwaren is de ott is csak egy fájlos volt.
-
derrik
őstag
...szerintem se lesz csoda ! Ezt törlünk - azt törlünk mindenki mondja a tutit De az meg nincs. A JVH általam írott üzemideje is már a múlté. Mert az csupasz rendszerre értendő Mint kiderült. Sok alkalmazást nem telepítek mindössze 10-15 db. Ezekből egy gagyi golyós játék állandóan 15-20 % akkuval beragad. De a gyári alkalmazások közül pl. a térképek 17% akku fogyasztást produkál bezárás után is. Szoftver frissítés és Samsung app kilövése? Talán spórol valamit, de azt is csak adatforgalom közben /szerintem/. Tehát aki nem lóg a neten csak annyit ameddig a szükséges információt letölti. Ez sem hoz csodát. Már a D900i-mat akku cserére kellet vinnem. Omnia i900-am volt 4,5 óra beszélgetési időt garantáltak. Ha GSM-ben ugyan ennyit neteztem /ami folyamatos adatforgalom oda-vissza/ meg is adta magát. Pedig jó emlékkel gondolok rá Aztán Spica Most S..... ........és itt nálam véget is ért a samu történet. Meguntam.
-
R2D20208
addikt
Számitógépes kérdés : Egy bizonyos oldalon , nyomtam valami billentyűkombinációt Sztem Ctrl és valami(mert kerestem az also karaktercsikot, és lekicsinyült annak az oldalnak a betüi teljesen. Ha bezárom az oldalt, akkor is mindig jön ujra. Hogy tudom visszavarázsolni? Ja, Win 7 ultimatem van google crommal. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Jön lefelé JVH Poppuri ROM beépitett voodoo stb, húúú nekem ma nagy örömöt okozott valaki !
KÖSZÖNÖM TESOPAPA![ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz Oppenheimer #2328 üzenetére
Majdnem ezt írtam én is, hogy ez lesz az utolsó frissítés, de ezt majd késöbb adják ki normálisan, most csak azért adnak ki pár ilyen béta romot, hogy annyira mégse legyünk mi SGS tulajok felháborodva. De a fö cél ezzel szerintem is az SGS II eladások növelése. Ami végülis logikus, csakhát nekünk roh@dtul idegesítő.
Mondjuk én csendben maradok, mert nekem nincs akku merülös bug .
-
-
Harti
senior tag
Köszi a weather widget ajánlásokat!
Még egy kérdés, mivel állandóan újra kell rakni ezt a fantasztikus driod-ot, kezdem unni, h az app-jaimat, játékaimat mindig újra kell setupolni meg újrakezdeni. Van erre vmi mód, h le tudjak backup-olni egy játékot? Jelen esetben nálam a Paradise Island-ről van szó...
Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni ezügyben! Köszi!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz B.Ricsike #2326 üzenetére
Azért nem képesek (nem akarnak) rendes 2.3-as romot kiadni mert jön az SGS2. Eddig tartott a support. Egyrészt az erőforrásokat átrakják az SGS2-re, másrészt meg amúgy sem érdekük az SGS1 további "fejlesztése"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pityaa23
senior tag
Most újabb problémám van...
Feltettem odinnal a 2.2.1. es Froyot, majd rootoltam az oldalon leírtak szerint. Utána a darkys romot szeretem volna feltenni, de itt:
3., Indítsuk újra a telefont recovery módban, majd válasszuk ki a következő három menüt, utána pedig indítsuk újra:
- wipe data / factory reset
- wipe cache partition
- wipe dalvik cache (az „advanced” menüben van!)nekem nincs ilyen hogy wipe dalvik cache, semmilyen advanced menüt nem találok. Mit kell megynomni, hogy előjöjjön?
-
B.Ricsike
őstag
Egyébként azt nem értem, hogy ha ismerik és tudnak a problémáról, akkor miért nem javították a mostani JVH-ban mondjuk?
Vagy pedig ez egy szándékos hiba, pont ilyen esetekre, hogy elmenjen az ember kedve töle, és tényleg csak egy teszt rom legyen, senki ne tegye fel véglegesnek, mert az majd késöbb jön. Vagyis, miven jönnek ki az uj telefonok és páran már 2.3.3al, illetve kapja pár fontosabb modell is a frissítést, így ezek a rom-ok ideálisak a tesztelésre, viszont nem igazán használhatóak hosszútávon, ergo ez egy nagyon jó üzleti stratégia Ezzel adnak is meg nem is, tesztelni elsö osztályú így, illetve nem rontják vele a frissebb modellek eladásait.
Remélem érthetö voltam. Ez közel sem biztos hogy a valóság, csak talán állhat egy ilyen is a dolgok mögött.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Köszi! Bocs, de fejből nyomtam és csak J-re és a 8-ra emlékeztem. A hard reset meglesz, köszi! Ja ez ugyanaz, amit a telefon menüjén keresztül érek el, vagy amit be kell pötyögni a telefon alkalmazáson keresztül, számokkal?
Eddig egy Galaxy 3-am volt, így az androidot ismerem valamelyest, de a hard resetet nem tudtam sose, hogy melyik-melyik. (az is lehet ugyanaz mindkettő?)
Ha számokkal kell bepötyögni, akkor mi az? Köszönöm a választ! -
csabám
addikt
Konyhán van a JHV (v3). . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy SGS-t. Sima 2.2 van rajta. Ma teszem fel rá a JV8 romot. (KIES ezt dobja fel frissítésnek) Ez samfirmwaren az utolsó 2.2.1-es rom. Mi a véleményetek róla? Nem fogok és akarok más romot tenni a telefonra, jó a gyári. Csak véleményt legyetek kedvesek adni, hogy ez a rom miben nem túl jó.
Köszi!Írtam a Samsungnak, hogy a telefont mennyire "lakjam be", hogy mikor jön a 2.3.3 frissítés. Azt válaszolták, hogy júliusra jön.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Hali! Nem tud valaki egy 3 fájlos JVH t véletlenül? Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Beppe91 #2310 üzenetére
szerk lejárt!
Fentebb már linkeltük 2x is de ne olvass vissza tényleg még fél oldalt sem, mert elfárad a szemed!
3 fájlos jvh
Ez a kali féle frissebb/jobb modemmel és multiCSCt is tartalmaz![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Bilux
veterán
I just called samsung asking about gingerbread issues. The guy which i spoken to was suprisely very technical and from he's knowledge the current JV* (JVA/JVB/JVH) arent final yet and they know about this issues. Stable and probably final version of gingerbread for Galaxy S will be released in mid June in EU.
Remek
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Beppe91
aktív tag
Nem tud valaki egy 3 fájlos jvh-t?frissen repartal, pitel akarok feltenni egy gb-t mert még sosem volt fenn a telon gb, de samfirmwaren csak egyfájlos van, nemtom akkor minek a pit.
-
Harti
senior tag
Tudnátok ajánlani valami alternatívát a Daily Briefing-ben lévő időjárás widget helyett ami hasonlóan igényes és 1 érintéssel azonnal frissíthető is? (nem kell belelépni és frissíteni)
Köszi!
-
lefkosia
őstag
suspend folyamatot hogyan tudom lelőni?
The Truth Is Out There
-
pityaa23
senior tag
sziasztok!
Fel szeretném tenni az első kommentből olvasott wifis és modemes romokat, a jobb akkumulátor idő érdekében, de amikor CWM-ből elindítom az apply sdcard:update.zip -et, akkor eddig jut:
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:failure to verify whole-file signature
E:signature verification failed
installation aborted.A telefonon kiessel frissített 2.2.1.-es Froyo van, Rootolva oneclickplussal.
mit nem csinálok jól?
-
Nmajkix
csendes tag
"Gingerbread JVH is available in the beta kitchen"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest