Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz theiron320 #6171 üzenetére
Tudnál adni linket ehhez a bezke féle romhoz ? ez 2.3.3 ? vagy régebbi ? root lagfix van hozzá ?
LG G4
-
Deeday
senior tag
Szia Én javasoltam az Adao Team által készített Task Managert marketből ingyenes. Csak testre kell szabni leírom olvasd végig részletesen mit kell csinálni : Feltelepíted elindítod belemész settingsbe kipipálod a show system appot és mást semmit mindenhonnan kiveszed a pipát utána újraindítod és belemész mindjárt a settingsbe és kipipálod a következőket: Auto Startup, Enable autokill és az autokill delayt átrakod 0 -ra utána belemész az ignore listbe és berakod ignoreba a következőket: ami fontos !!! : Adao Taskmanager, DRM tartalom, Security storage , DRM protected content Samsung fiók, Media storage és még azokat a progikat amiket használsz. Ennyi lenne + még annyi hogy kirakod vidgetbe és néha ráböksz mikor kilépsz valami programból vagy játékból,de ha lezárod a kijelzőt és vissza kapcsolod is automatán bezár minden alkalmazást. Nekem ez megoldotta az aksi merülést. Szivesen máskor is
LG G4
-
Deeday
senior tag
válasz Oppenheimer #4910 üzenetére
Figyi Én Szegeden lakom itt vagyok pizzafutár, és napi 13 órát használom azon a napon amikor dolgozok. IGO legfrisebb térképe van fent és még sosem fordult elő hogy ne kapta volna meg valaki a kajcsit időbe a GPS -em miatt Amikor iszonyat felhős volt az ég 2x előfordult február óta , hogy eldobta a gps jelet kiírta várakozás érvényes jelre 5 mp és már ment is tovább. 2 utc van össz vissz szegeden amiben az utca nevek elvannak tolódva 100 métert 2 utca !!! Más hibát nem sikerült felfedeznem még benne. Megvagyok vele elégedve és rámerem bízni magam. Vidéken nemtudom hogy működik ,nem voltam még vele csak Szarvason és Debrecen útvonalon de ott sem csalódtam benne. Nekem munka eszközzé vált
LG G4
-
Deeday
senior tag
válasz proradeon #4902 üzenetére
Ebben Én nem hiszek 2 hét után jön ki egy hiba ez szerintem badarság, ne érts félre nem téged minősítelek ezzél ,de sok fórumon olvastam már erről a dologról, szerintem tuti hogy valami beragadt program okozhatja ezt a merülést vagy valami widget. Próbáljátok ki feltenni az Adao task managert (vagy bármi más féle taskot) és ignore listába tenni a következőket RM tartalom,security storage, DRM protected content storage, media storage, samsung fiók + azokat a progikat miket használtok mint pl: időjárás widget, smart keyboard .... stb...) és állítsátok be úgy hogy kijelző kikapcsnál zárja be a többi futó alkalmazást! Ez szeintem sokat segíthet az aksi merülésen. Nekem XXJVO XWJVH van fent Damian GTO 7.2.1 beta kernellel több mint 2 hete de semmi gondom nincs vele . Aksi 2 napot simán elmegy pedig nyomom netet(3G) + játszom videózok kicsit, és megy egy kis wifi is ,de 2 nap nem kevesebb. Igaz quadrant csak 1098 pontot ad de sokkal gyorsabb ez a rom mint bármelyik Doc rom om előtte. Arról nem beszélve hogy a GPS IGO is tökéletes és simán fut nem akadozik picit sem.Futárkodok néha és napi 30-40 címet belepötyögök, na olyankor azért kell az autós töltő neki mikor napi 12 órát megy folyamatosan
Ez a magán véleményem volt kéretik nem fikázni Köszi !
LG G4
-
Deeday
senior tag
Sziasztok! a páromnak van egy Galaxy Mini je és kérdezni szeretném tőletek hogy milyen szoftvert ajánlanátok rá ?jelenleg : Alapsáv : XXKA5 Build pedig : XWKAA van rajta. Elég gyorsan merül az aksija főleg mióta frissítettük a maps -et rajta. Milyen szoftvert érdemes erre feltenni ?
LG G4
-
Deeday
senior tag
Én tegnap feltettem a JVH-t és feltettem hozzá GTO_Ginger_JVH_Beta_3__v2_1.tar ----Ezt a kernelt én eddig tökéletesen megvagyok elégedve vele ,aksi idő tökéletes előtte nekem DOc rom volt fent Voodoo kernellel, de ott eléggé merülgetett az aksim szóval merem ajánlani ezt az összeállítást bátran : JVH_JS5_JPO.tar +++ GTO_Ginger_JVH_Beta_3__v2_1.tar Próbáljátok ki. A JVB ről sok bugot hallottam sajnos azt nem is próbáltam ki sokan panaszkodtak erre arra De a JVH-val szinte mindenki meg volt elégedve. Ezek az aksimerülések lehetnek attól is hogy a voodoo kernelt nem disable lagfix-elitek és összekavarodik ha másik kernelt raktok rá Én már jártam így .
LG G4
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest