Hirdetés
Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz HUTCHDB #1390 üzenetére
OK.
Sikerült.Stock JVB-t tettem rá.
+ ellentétben az 1.hsz-szel én azt tanácsolom, hogy igenis menjetek végig a beállításokon (a teló első indításakor) ne rebootoljatok egyből....
HUTCHDB : enélkül még futottam volna pár kört -úgy érzem!
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #1393 üzenetére
az olvashatóságra meg van a gyógyír (böngésző, gmail, market, fórum stb.) a blogomban leírtam hogyan kell javítani a láthatóság érdekében...... nézz utána .....már úgy is vége a vizsgának
egyébként van másik dark téma is by galnet.
mindkettőt ki fogom próbálni és visszajelzek!szerk:
más: korábban omnia2-őd, vagy HD-d volt? jól tudom, hogy az egyik winmo, az utóbbi androidos?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bilux
veterán
Az új romhoz... ezek eddig is mentek vagy így vagy úgy. Várjuk a hivatalos változásokat.
-gps locked in less than 3 seconds.... feels really smooth and fast!!!
-running it now...multitouch in maps is workingMondjuk ezt én sem értem:
"The new naming protocol has lost me. First JVK then JVB now JVH What ever happened to progression?"[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
HUTCHDB
nagyúr
IMEI visszaállításra találtam még valamit:
"Sajnos egy rom frissítés közben törlődött az IMEI számom nem lehetett kötni semmihez mert ezt a romot már többször feltettem ez előtt a frissítés is minden gond nélkül lefutott azonban az indulás után nem volt GSM hálózatom néztem és akkor vettem észre, hogy egyáltalá nincsen IMEI-m. Sebaj van efs mentésem amit eddig még soha nem kellett használnom, de hát hiába másoltam be semmi változás nem történt nem állította vissza. Kezdtem megijedni. A PDA rész tökéletesen működött de hát nem azért vesz az ember egy SGS-t, hogy ne tudjon telefonálni.
Mivel próbálkoztam?1. SztupY 3.0 hiszen mindíg ehhez nyúlunk vissza ha valami baj van. (Semmi változás)
2. JP7 (Semmi változás)
3. JM9 (Semmi változás)
4. A víz kezdett leverni.
5. JM2 Ez volt az eredeti romja a SGS-nek, az első indulásnál nem volt itt sem hálózatom de mire rendesen felállt a rendszer ki fehéredtek a pálcikák.
6. Mivel tudtam vissza tudom hozni akkor hajrá hadd menjen a Froyo.
7. JPX odinnal 512-es pit-el re-partition újra törlődött az IMEI.
8. Vissza a JM2
9. Sztupy 3.0 megint törlődött.
10. JM2
11. JM9 (jó )
12. Sztupy 3.0 (jó )
13. JPX JÓ!!Következtetés: Az efs mentéssel nem lehet visszaállítani a törlődött imei-t az eredeti rommal van rá esély teljes re-partionnal. Teljesen érthetetlen, hogy mi okozhatta mivel mint írtam semmi nem indokolta.
Csak óvatosan a frissítésekkel igaz ez ellen nem tudom, hogyan lehetne védekezni. Talán a legfontosabb legyen tartalékban az eredeti rom mert nekem kb. 1,5 óra alatt jött le."
na és még egy [link]
remélem sikerülni fog![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
OnIces
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Közben én is keresgéltem.
egyelőre kézzelfogható eredmény nincs, de én is úgy látom, hogy nem reménytelen a dolog csak kis bosszúság (ááá hazudok, nagy!!!)A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Drachoo
senior tag
Bezony! Reméljük javít az elődökön...
berczy: Nem tudom, hogy ki, de valaki már írta, hogy ennek van valószínűleg köze hozzá. Ha jól emlékszem ogg-ra való konvertálást javasoltak a csengőhangnál. Nem tudom tényleg így van-e, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy amikor jön egy hívás, akkor sokkal előbb elkezd rezegni, csöngeni, mint, hogy megjelenne a kép, ill. a felvevőgom. Kicsit idegesítő, nem lehet ezzel kezdeni valamit?
Alább látható mi van fent:
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
HUTCHDB
nagyúr
itt megtalálod a választ az IMEI visszaállítására.
"/efs mappa mentése:" résznél található leírás és linkek is.
érdemes sztupy hozzászólásait, leírásit átolvasnod!MIUI-sok!
Megjelent egy fekete téma![ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
Igen valamelyik .bak állományban biztos hogy ott rejtőzik az imei. Azt tudom, hogy a product code visszaállításához valami nv data.bin-t kel törölni, utána restart és ezután visszaállítja az eredit pc-t az nv data.bin.bak-ból. Nem tudom viszont, hogy az imei is abban a fájlban van-e benne...
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
B.Ricsike
őstag
Valami megoldás tuti van, olvastam én is anno másról, nem csak EFS visszaállításról.
De talán ha a szervizesnek adsz egy kis lovettát, akkor lehet visszaírja majd neked.
Vagy vársz mig valaki témában jártas emberke nem ír. Amugy szerintem Provoben érdemes Skynet-et megkeresni, vagy ForRedGlory-t, vagy tariattila-t vagy muveszurat, ök szerintem valamit ki tudnak találni neked!
-
Bavid
senior tag
Miért nem mentetted el sehova az efs-ed? Ez tényleg baromság volt! Amúgy PFC-n nézz körül, van valahol írva IMEI visszaállításról!
Amúgy vannak programok, amivel törölt fileokat vissza tudsz állítani! Ha nem formáztad le a azt a partíciót, ahol az efs-ed volt, van esély!
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
máshol nincs meg? pendrive, dropbox, memokari...?
ha nincs, akkor még annyi ötletem lenne, nem tudom, h műxik-e, h az archív fórumban volt vmi kód, amivel imeit lehetett változtatni, h esetleg azzal vmit buherálni, leírod az akksi alól az imeit, és a kóddal meg a semmit felülírod én még ezt tudnám elképzelni.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
twine
veterán
B@szki! Ezek után hogy letörölted az EFS mappád.... Egy ötletem maradt csak az idegességre! Kezdheted előlről a tegnapi ivást! De javaslom azonnal töménnyel kezd!
Okosabbat majd a többiek
Amugy rémlik hogy van ott az efs-ben valami .bak is! Abból szerintem még vissza tudod nyerni! Ez még nem bukovári szvsz....csak akkor ha eltünt ugy ahogy van az efs agépről amit nem hiszek![ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz JJ hunter #1373 üzenetére
De éppen tegnap tisztítottam le a gépet (amin a mentés volt), mert meghírdettem eladásra.
(már a lomtárat is ürítettem)Nem hiszem el, hogy annyi ROM-olást túlél és most -amikor már az efs mentés nincs meg- egy egyszerű "háromgombos recovery" után eltűnik az IMEI.
Kicsit kezdek ingerült lenni
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
twine
veterán
válasz Pete55555 #1371 üzenetére
Annó régebben ezt, ha jól tudom USB Host funkciónak hívták a gyártók, és ha nem csal a memóm, úgy rémlik a "nagyok" a procihoz kötötték ezt a tudást...hogy tudja e avagy sem...
(persze a "drótozás" is kell hozzá)
Nem is értettem hova tünt ez a funkció a gépekből! Az Acer N311-emen használtam vadul! Billt, egeret, fényk.gépet külső HDD-t lehetett rákötni! Karaj volt! Gondolom beszüntették hogy ismét bedobhassák a köztudatba! Kurv@ kapitalizmus!
(Olyan ez mint az eyefinity) Annó benn volt az Ati driverekben a(klón, és megosztott képernyő mellet) "nyujtás" mint funkció több monitorra.....aztán kivették belőle, majd pár évvel később bedobták mint eyefinity-t! Persze pár játékgyártóval leszerződve, és némi plusz pénzt csinálva a dologból[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Egyébként, USB OTG funkciónak van valami hardveres követelménye? Ha csak szoftveres követelményei lennének XDA-s srácok igazán portolhatnák SGS 1-re is ...
...Szeretem leracsniztatni...
-
OnIces
tag
Srácok!!!!
Ittas állapotban még csak ne is nyúljatok a "három gombhoz"!!!!
Tegnep volt a szülinapom és mára sikerült KITÖRÖLNI???!!!! az IMEI-met.Mi a f.szt csináljak????
Van egy szép "psp"-m????
HElp me!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
atti5234
csendes tag
Sziasztok a kérdésem azokhoz szól akik használnaknak goggle talkot.
Na szóval criskelo v45 van a telomon a gtalkban video hívás lehetőség de kicsi probléma van vele csak a hátsó kamerát hajlandó használni.
A kérdés az lenne hogy át lehet állitani,hogy az első kamerát használja ? -
-
Kevin's
senior tag
válasz B.Ricsike #1361 üzenetére
Nem teljesen először az alap odinos verziót kell feltenni amit linkeltem , miután fel ment az 5.3 at fel másolni a belső SD re és utána CWM-ből fel tenni .
Sorry ha még kevés az írás jel most keltem még szoknom kell
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
B.Ricsike
őstag
-
Kevin's
senior tag
válasz milanmylo #1356 üzenetére
Hát a rom maga nagyon jó gyors valóban baszott gyors egy rezzenés nincs , A háttért természetesen változtatható JVB odinos verzió fel teszitek miután fel ment a rom belső SD re fel a 5.3 as CMW-ből install supcurio kernel van alatta ext4 és voodoo sound , eddig stabil még egyszer nem fagyott ki akku eddig 6 %ot merült ebben volt egy kis Wi-Fi este reggelre 94 % on volt ma alaposan megnyúzom .A cégnél van Wi-Fi egy kis zene telefonálás a bnőmmel ha bírja 2 napig marad ha nem megy vissza a F1 JVB . Az eddig nekem kibírt 2 napot úgy ,hogy volt benne egy kisebbb Wi-Fi zés na meg telefonálás zenélés azzal is meg voltam elégedve de ez nagyon be jön iszonyat smooth az egész ,de az a baj hogy ez a launcher pro vagy mi a fene csak angolul tud , de nem olyan zavaró .
Nekem egy kicsit a Miui érzést adja vissza eddig nálam ez viszi a pálmát tetszik mert gyors is meg nem szívja az akksit se
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
g0dl
addikt
Sziasztok
Több hónapja megelégedéssel használt galaxy s ( 2.2.1 JPU) egy hosszasan csörgetett, de fel nem vett hívás során "megbolondult".
A hívást nem nagyon lehetett "letenni", így egy sima újraindítást kezdeményeztem.Ezután noha a készülék elindul, és alapfunkciói működnek is a telepített alkalmazások nagy rész már induláskor (amelyek szervizt indítanak) kényszerleállításra panaszkodnak, egy csomó eleve el sem indul. Az alkalmazások menü kb minden alkalmazást tartalmaz, de már abc sorrendben (tehát valahogy újraszervezte), a híváslista törlődött, és a készülék is a kezdeti beállítási varázslóval indított.
Szóval látszólag bizonyos alkalmazás adatok (db) sérültek. Mitől lehet ez, volt már hasonló valakinek? Van nem túl régi Titanium mentésem.
Bármilyen hasznos ötletet megköszönök. -
lefkosia
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó system info widget-et?
The Truth Is Out There
-
csabám
addikt
Akik Fugu kernelt használnak JVB alatt, azoknak is visszaáll angolra a nyelv restart után?
Csak a sima van fent, majd miután a fuguappal jfs - re alakítottam, az után jelentkezett. Előtte viszont nem.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
lkereki
tag
Tegnap romolás után eszembe jutott, hogy valaki a battery drain ellen uninstallálta a "szoftverfrissités", és a "wysslifhhkghvagymi" nevű alkalmazásokat. Megcsináltam, és jelentem android rendszer 2%, android op.rendszer 3%-on van egyelőre. Előtte 3%, és 19% volt ugyanez a két érték, igaz nem merült mindezek ellenére sem kiugróan. Működésben egyelőre nincs hiba.
Remélem így is marad...[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
Kevin's
senior tag
Ehhez mit szoltok nagyon smooth most próbálom ki van odinos verzió is , arra megy fel az 5.3 cmw-ből kíváncsi vagyok milyen
Lite'ning Rom 5.3 video a romrólHa vkit érdekel ez a rom dobjon egy püt és segítek fel dobni egyébként a videó alant ott a link ahol elérhető a rom.
Odnios verzió
Lite'ning Rom 5.3 odni verzióMegjegyzem van benne voodoo kernel !! deodexed témázható !!
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Nem fért bele szerkesztésbe. . . Van egy stabil Stock romom. De van egy egyfájlos ROM, ami nagyon tetszik (legfőképpen a támája miatt) Ha odinnal felrakom az egyfájlosom, (elvileg repatr be kéne legyen pipálva) , és nem pipálom be felrakáskor, akkor is totál felülirja a romot?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #1342 üzenetére
Lehet hülyeség, és nem kompatibilisek, de.... A párom samsung waweje radio appja vesz fel zenét. Samsung ppsbol lett leszedve, nem e lehet valahogy androidossá formázni? Az Bada rendszer. Utánna kéne járni...Tényleg csak tipp, de lehet kihozni belőle valamit...
Amugy a Bada egy rettenetes jo rendszer ám...Én ajándékoztam wawet a nyunyomnak )
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pete55555 #1343 üzenetére
ugyanez a helyzet nalam is.
keresgeltem, de eddig nem talaltam olyan programot, ami a telefon hangkartyajan atmeno adatot rogzitene." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Yany
addikt
köszi
Délután összeírtam egy kis szösszenetet az általam használt programokról, de tudna nekem is ajánlani valaki egy programot arra, hogy Samba, vagy sima Windows hálózaton úgy láthassak programokat a telefonon, minthacsak rajta lenne a telón? Van ez az ES File Explorer, amivel megy a dolog, de az a baj, hogy a saját beépített lejátszójával nyitja meg az MKV és MP3 fájlokat, ami folyton megakad, meg újraindul. nincs olyan, ami a telefonra bízza az adott file-ok kezelését, ahogy pl. a Windows is tesz azt?
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki olyan programot, ami tudja rogziteni a radioban szolo zeneket a telefonon?
-
Yany
addikt
ti mit csináltok ezekkel az ellenállásokkal? kerestem, de nem találtam, hogy honnan indult ki ez az egész... mit akartok elérni az usb buherával? (ha nem titok )
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Pete55555
addikt
válasz milanmylo #1337 üzenetére
A cella az ugyebár a gsm/wcdma kapcsolat lenne ha jól tudom ugye?
Az a furcsa, hogy hajnal 1-től wifin volt+automatikus háló mód, délután 1-től meg wifi ki+csak GSM, és mégis ennyit eszik... valaki mondjon erre egy okosat (persze lehet hülyeséget irtam, javitsatok ki akkor )...Szeretem leracsniztatni...
-
R2D20208
addikt
válasz Pete55555 #1336 üzenetére
Meglesz...Én ma 2 órát töltöttem le wifivel appokat, telepités stb. Kb másfél óra telefonálás, autos blue használat, egész nap bekapcsolt wifi és 3 G , minimum egy ora zene, egy óra netezés, időjárás widget gmail frissités. Erős használatom volt, 56 % om van 18 óra alatt. Sima napokon ez tuti elmegy 2- 2,5 napot. Én PaulDiddy témáját használom(imádom) de más minden ugyanaz. A 2 nek még nincs letöltölinkje az oldalon....
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
válasz milanmylo #1335 üzenetére
Megvan köszi igaz telenoros vagyok, de a lényeg az volt, hogy hova irjam be a cuccokat^^
Nos akku téren jelenleg igy állok:
Tegnap (azaz ma) hajnal 1kor vettem le a töltőtöl 94%-al. Éjjel ment a wifi, gmail szinkron+2 óránként időjárás, (reggel 9-re 3%-ot merült) egészen déllután fél 2 ig, akkor lekapcsoltam a wifit, és GSM hálóra raktam. Előtte (még wifin) volt egy kis netezés, kis flashvideó, és némi internet rádió(öszvisz 1.5 óra). Ezután még hallgattam zenét rajta kb 3-4 órán keresztül. Összességében meg vagyok elégedve vele
Ha holnap reggelre nem merül 50% alá, akkor elképzelhető lesz a 2 napos töltés intervallum[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Most vettem észre, hogy a tegnap feltett rom-ban (aláírás) nincs beállitva a mobilnet. 1.hsz-ben megvan miket kell beirni, csak azt mondja meg valaki, hogy ezeket hova kell beirni mer nem találok iyleneket mint amik ott meg vannak adva. Előre is köszi.
-
ricsik
őstag
CWM-ből a backup jól sejtem, hogy a teljes rendszert menti mindenestűl (sms, settings, stb...)?
-
ricsik
őstag
válasz berczy03 #1315 üzenetére
Ezzel a mizuval én is szemezek, de a felrakása elég macerásnak tűnik. Majd egyszer...
Szerintem hagyd a téglát meg dísznek, vegyél magadnak egy galaxy2-őt , a tiéd meg add oda a tégla helyett. mindenki jól jár (persze csak viccolok)Mindjárt fenn a jó kis goa, jippije...
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Most mondták, hogy pöcögtetni kell a kis lábacskáival...
Akkor pöci-pöci lesz itten!Egyébként engem is megüt a guta már a sok romolástól, komolyan!
Nekem eddig ez jött be a legjobban, mármint a Criskelo.
Még ezzel a boz...mittoménmivel szemezek...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
ricsik
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
gondolom olvastad, hogy úgy néz ki, hogy csúszni fog a 2.3.4 kiadása.
most nekem a boz v7 van fent bmarko ajánlásra és tényleg nagyon jól megy.
a TkGlitch kernellel nagyon szépen fut, semmi lag, nagy gyors." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tomi7711
aktív tag
sziasztok! Hogyan tudom megállapítani, hogy a telefonon lévő rom deodexelt vagy nem? Stock JPU, erre CWM-ből JS8 (romkitchen), speedmod
Esetleg erre tud valaki stock lock screent a gyári samsung glass helyett? -
xnace
őstag
Meghülyült a minimalistic Text. Kiraktam, az egy dolog, hogy megzabál 35MB RAM-ot. OKé, legyen, de az, hogy 10 perc alatt 10%-ot merül a teló tőle az bírhatatlan . Letöröltem a képernyőről, és most megint jó a fogyasztás. UNINSTALL. Pedig szerettem
Berczy: sehogy nem kell összeszkábálni. Az USB portot kell csak al ellenállás végeivel baszogatni. Azért van összeállítás több helyen, mert több darab ellenállásból rakja össze. Pl:3x100KOhM.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest