- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
c p
tag
[ ... átolvastam az egész topikot szinte, és mindenki gariba vitte, mivel nem lehet ugy összerakni hogy ne maradjon utána se por. Szerintem elég veszélyes dolog emiatt benevezni egy ilyen telóra. ... ]
Bocsánat, nem a telefonra veszélyes benevezni, hanem a telefonra benevezni gari nélkül, na az veszélyes... de ez szerintem általánosságban megállja a helyét.
Én nemrég váltottam Androidra (hosszú évek után), de csak azért, mert voltak olyan, számomra kardinális dolgok/programok, amik egyszerűen nem kerültek (elfogadható módon) implementálásra WinMo alá.
Ez a telefon számomra teljesen hibátlan volt, ha a támogatottság nem rohad ki mögüle szépen-lassan, nem hiszem, h. váltottam volna róla.
Porosodás 2 év alatt sem jelentkezett, pedig olyanokkal nem foglalkoztam, h. a füles-aljzatot bedugózzam, stb...
-
SkyLine3000
addikt
Csak megsúgom, h ebay-en fillérekért lehet venni érintőpanelt, kijelzőt, vagy bármit a magyarországi árak töredékéért. A pixonomhoz 1500 ft-ért vettem érintőpanelt, úgy, h még szerszámokat is adtak a szereléshez. 3 féle csavarhúzó, műanyag pengető a szétszedéshez. Épp a minap jött meg hong kong-ból 3db anti glare kijelzővédő, szilikontok és usb adatkábel. Ez a három dolog 1000ft-ba került... Az omniához is kb ugyanolyanok az árak, mint a pixonhoz.
Az én telómban is van pár porszem, de annyira nem érdekel... Ráadásul nem is látszik használat közben. Ebből fölösleges problémát csinálni, mert a legtöbb telefon előbb-utóbb valamennyire beporosodik.
Ja és porosodás esetén miért kéne kicserélni a kijelzőt? A por max az érintőpanel és a kijelző közé kerülhet! A kijelző önmagában nem tud beporosodni! -
pisze
tag
Nem , nincs több verzió ! Viszont előbb-utóbb bármennyire is vigyázol rá , az érintőképernyő némileg porosodik, kinek rövidebb, kinek hosszabb használat után, nálam kb. másfél év után jelentkezett. Tudnak róla az illetékesek, elismerték gyártási hibának, garanciálisan cserélik !
-
SkyLine3000
addikt
Nekem is ez az első wines telóm, de semmi extra nincs benne. Én is csak használom, oszt jóvan. Telefonálok vele, fényképezek, videózok, emaileket megnézem, időjárást nézem rajta, meg ha úgy adódik, megnézem a szokásos oldalakat a neten. És tök jó, h nem kell naponta/kétnaponta keresgélnem az akksitöltőt, hanem elég egy héten max 1x.
Alapkiépítésben a win jelenlétéről max csak a bal felső (esetleg alsó) sarokban lévő start felirat árulkodik az oprendszerről, meg a startmenüben lévő wines programok. Az enyémen gyári, nem moddolt rom van és nagyon jól elvagyok vele. Abszolút megbízható. Semmivel sem rosszabb, mint a bada, vagy android, netán s60. Az androiddal kétszer is szívtam úgyh egyenlőre jegelem a témát. Persze, az a legjobb, ha vétel előtt meg tud nyomkodni egyet az ember. Én látatlanban vettem, de nem bántam meg. Úgyh a mindennapos használatban tökéletesen megállja a helyét.
A romoláshoz meg annyit, ha egyszer elkezdi az ember, akkor állandóan késztetést érez arra, h kipróbáljon egy másikat... Én legalábbis így voltam.Nem ördöngösség, mert egy rom telepítése pár klikk és úgy 5-10 perc.
De én nem akarlak rábeszélni semmire. ez csak az én szubjektív véleményem. -
mazsó
aktív tag
Én is csak a pdafanclub -ot tudom ajánlani, ott tényleg mindent megtalálsz.
Félhivatalos könnyített rom van nekem most fenn, és minden hibátlan, és tökéletesen működik, és 70 körül van mindig a szabad ram-om.
Porosodás elvileg a tv kimenetnél megy be, én bedugtam, és egy porszem sincs a kijelző alatt. Szedtem már szét egyszer egy másik telót, nem ördöngösség, 1 csavarhúzó kell hozzá, és kb 5 perc összesen....
Nagyon jó telefonok, (bocs pda-k)én csak ajánlani tudom!!
-
SkyLine3000
addikt
Nekem telóm csak akkor porosodott, ha olyan környezetben voltam sokáig. A pixonomat minden zokszó nélkül szétkaptam, ha beporosodott. Kb. 3 perc alatt full szétkaptam és max ennyi idő alatt össze is raktam. Mivel az O2-m nem porosodik, pedig én is használtan vettem, még nem próbálkoztam szétszedni. Amúgy én egy viszonylag zárt tokban tartom, ami elég védelmet nyújt. Ha meg 1 év alatt nem porosodott be, akkor valszeg vigyáztak rá. Meg aztán ha gyárilag jól összerakják, nehezen porosodik. A samu azért elég masszívan összerakja a telóit.
-
SkyLine3000
addikt
Tök mindegy, melyik romot teszed fel, mindegyik alatt fogy idővel a memória. Ha nagyon zavar, soft reset és indul elölről. Az első o2-n Rapid féle rom volt htc sense felülettel. Nem volt rossz, de nekem az sem volt az igazi. A mostanimon pda: nxxjg5/csc: xehjg5/telefon: xxjf1 gyári kombó van. Nekem tökéletesen megfelel. Igazából ízlés kérdése, h kinek melyik a jó. Végig kell próbálgatni őket. Nekem ezzel semmi gondom és még jó képeket is csinál. Vannak olyan félkönnyű romok is, amiből sok mindent kiszedtek, így kevesebb helyet foglal és memóriát is kevésbé fogyasztja. Regelj be a pdafanclub.com-on és ott megtalálsz mindent az o2 topikokban. Ja, a 6.1-esben a tw kikapcsolható! Nekem pölö a 6.1 is bejön.
-
SkyLine3000
addikt
Mivel WinMo van rajta, ezért pda és nem sima mobiltelefon. A pdafanclubon sem szereti senki, ha telónak hívod, hanem pda-nak kell.;-) A célnak tökéletesen megfelel. Telefonálni kiválóan lehet vele, sőt, biztos, még sms-ezni is. Ez utóbbit szökő évente, ha 1x küldök. Én tuti nem fogok mostanában megválni tőle. Az oprendszerből meg nem fogsz sokat látni, mert a Samu jól eldugta. Az enyémen eredeti gyári szoft van. Semmi romolás. Az előző o2-met romolgattam állandóan (megvan és eladó, win6.1 angol fut rajta jelenleg), de valahogy egyik sem nyerte el maradéktalanul a tetszésem, úgyh maradtam a gyárinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest