- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
Hát ebből se sok mindent vettek ki...Bing, MSn weather meg sok felesleges cucc benne van. Rapid sense/ naked ennyiből jobb volt, viszont ebbe megjobb a start menü ( 4-5 soros is van oldalra), és nincsenek szines ikonon a taskbaron. Valahogy a kettőböl csinálhatnának egy jót.
-
Storms
őstag
Hoppááá. Azt hol találom? Én csak rapidost láttam eddig meg gyárit.
Itt szedtem le őket: LINK
valami programokat , játékokat tudsz mondani? Semmit se találokWiFi-hez kellene valami scanner féleség. Milyen játékok léteznek erre?
Szerk.: És télleg ott van a viewdetails, fura név miatt elkerülte a figyelmem
Szerk2.: Ezek közül melyik magyar? 6.5.5 magyar?
-
Storms
őstag
na megjött a teló, nem is rossz, felraktam a rapid jj1-et de nem tetszenek a fenti ikonok ahol az akksi töltöttségét mutatja meg ilyesmit.
Gyári JJ1 van fent most. Annyira istenitették ezt az amoled kijelzőt de én semmi különbséget nem látok a vivaz és e között. Viszont a fóliát már cserélnem kellene rajta. Játékokat honnan lehetne letölteni hozzá? Kamera hangot hogy kapcsoljam ki? Valami program van a Wifi.hez olyasmi mint a wifi radar ami folyamatosan keresi a hotspot-okat. kösz
-
Storms
őstag
És mégis hogyan? átolvastam az egész topikot szinte, és mindenki gariba vitte, mivel nem lehet ugy összerakni hogy ne maradjon utána se por. Szerintem elég veszélyes dolog emiatt benevezni egy ilyen telóra. Egy kijelző csere mennyi lenne ha mégis elkezdi nekem is?
Másik kérdésem
egyelőre csak ezt töltöttem le hozzá: NXXJJ1_Naked_HUN.7z
Ebben csak egy nb0 fájl van, a többit honnan töltsem le? csc, eboot stb.. Az OCTANS-hoz.Vagy mással is fellehet ezt tenni? -
Storms
őstag
válasz
SkyLine3000 #9225 üzenetére
Engem már csak az zavar, hogy elő fog jönni ez a "porosodik a kijelző alatt", na ezzel mit lehet majd kezdeni ha gari nélkül veszem? Igaz hogy szép karcmentes fóliás kijelzővel veszem, kevesebb mint 1 éves, és nem porosodik állitolag. Ha ennyi idő után nem porosodott be még előjöhet?
-
Storms
őstag
válasz
SkyLine3000 #9223 üzenetére
No ez jó, mert amiket olvasgattam itt hogy a touchwiz nagyon eszi a memóriát , és érdemes egy főzött 6.5.3-as romot feltenni mert a gyárinál alig marad szabad memória. Amit én veszek azon is főzött van + win alól indul az Android 2.2.2, de az meg eszi az akksit nagyon stb.. szóval akkor melyik Rom-ot tegyem fel ami stabil, szép képeket csinál a kamera (bár ez nemtudom hogy attól függ-e), illetve az akksit is kíméli? Legfrissebb gyári is jó?
-
Storms
őstag
válasz
SkyLine3000 #9221 üzenetére
Értem, köszi. Sok helyen olvastam ,hogy ez inkább egy Pda mint sem telefon, sms-t írni telefonálni azért lehet vele rendesen?
utoljára egy hp pda-m volt ami Wm-t használt, eddig csak symbianos telójaim voltak, remélem azért van olyan jó mint a vivazom. Mármint az Op rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest