- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Igen, az lenne az alapja és kiindulópontja, hogy az alvás időtartamát jól mérje. Csak utána jöhet szóba, hogy amit mér, az mi és mennyire pontos adat. (Mélyalvás, álom vagy felületes alvás, véroxigénszint, stb.)
Ha órák kiesnek, és mikor hogy, akkor nem sok értelme van az egésznek, csak bosszantó.
Jó lenne tudni az okát, mert van akinek jó, lásd Parallaxis. Talán a szenzorok nem teljesen ugyanolyanok.
Egy időben gondoltam, talán a hőérzékelő tisztítása segíthet, de nem egyértelmű.
Nekem még olyan is van, hogy a tényleges ébrenlétek szakaszai mellett bepakol egy csomó narancssárga vékony vonalat szintén ébrenlétnek alvás közben.
Oké, még azt is mondhatnám, hogy biztos érzékeli a mikroébredéseket is apnoé miatt, micsoda szuper érzékenysége van, de nem vagyok erről mégsem meggyőzve, mert lehet, hogy ugyanekkor pedig a véroxigén szint nem is alacsony.
Az sem biztos, hogy jól érzékeli az alvás közbeni ébredések utáni visszaalvást. Van amikor az ágyban töltött időt folyamatosnak veszi, van amikor pedig szakaszokra bontja indokolatlan kihagyásokkal félórákat, órákat lecsípve az időből, pont mint nálad a linkelt képen.
Hogy megbízhatatlan, az a legnagyobb gond, de hogy mit kellene tenni, hogy ne csak időnként legyen jó, azt nem tudom.
Nálad talán még sosem volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest