- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz Capella #1998 üzenetére
Mivel a tobbsege szurkeimport, ezert olcsobban, joval.
Konkretan ennyibe kerult az allvanyom amazonrol, amivel megy egyszerre a 15W-os telefonos gyorstoltes, a buds 2 Pro es az ora is - minden egyszerre rafer, es hibatlanul mukodik. 12.000-ert ez vicc.
Felreertes ne essek, nem problemakent emlitem itt a szurkeimportot, "rendszeres" vasarlo vagyok naluk, es persze nem csak "boltigarancias" termekeket arulnak, de a Samsungok tudtommal azok.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz dolon75 #1995 üzenetére
Telefonnal tölteni nagyon nyögvenyelős. Csak ritkán és vész esetére opció. Fémszíj mellett még nyögvenyelősebb.
Volt egyszer szerencsém hozzá. Elutaztam egy hétre, az óra töltőjét meg otthon felejtettem. Persze töltöttem az S23U-ról, de iszonyat lassan tölti, ráadásul eléggé felmelegszik a teló közben, és az óra feltöltése eléggé leszívta az akkut. Nem mindegy, hogy van pozicionálva az óra, kis eltérés is számít. Eközben a telót se tudod használni.[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
Szemeztem én az Alin lévő utángyártottakkal egy ideig, de azután mégis az eredeti mellett döntöttem. Megvolt az oka.
Az Aquában akkor pár ezressel olcsóbb volt, mint a Samsungnál kuponozva.
Ennyiben nem értem meglepetésed, hogy mennyiért kellene adnia az Aquának egy eredetit, ha a Samsungnál drágább.
Hogy sokba kerül, az tuti. -
Capella
senior tag
válasz gyuri81 #1993 üzenetére
Hogy mennyire nevezhető emberi árnak, megítélés kérdése.
Én végül rászántam a pénzt, mert egyet beraktam otthon a szilikon töltőállványba, és nem akartam ebből kiszedegetni.
Az új meg velem van mindenhová mozgásban, utazásban a 2 db GaN töltőfejjel és töltőkábelekkel együtt.
Itt vettem, eredeti. [link][ Szerkesztve ]
-
veterán
Emberi áron hol lehet venni hozzá töltőt? (melóhelyre tervezem, ha véletlen ott merülne le...)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lajmund
őstag
-
Luigi962
őstag
Megjött a mindent is javító frissítés.
-
Lajmund
őstag
válasz Rigormortiis #1981 üzenetére
Szebb, a lünetàtt jó hasznàlni nem maszatolod a kijelzőt feleslegesen. Szép nagy 1,5" kijelző ami egy jó hàtlappal gyönyörű. Én is nézegettem az 5 prot de szerintem nagyon béna azzal a mélyedéssel. De ha ráér várd meg a hetes szériát elvileg megint lesz valami pro vagy ultra modell és elvileg az eddigi legszivosabb széria lesz. Én biztos nem vennék most hatot akkor se ha nagyon szeretem ami van.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1982 üzenetére
Akkor kaptál új QR kódot. Az a lényeg, hogy megoldódott.
-
Csocsesz75
őstag
válasz Signat84 #1978 üzenetére
Megjavult a myvoda oldalán az esim kezelése ablak, már nem dob " valami nem jó !" hibát.
Viszont az üzletben kapott, eredeti, papírra kinyomtatott qr és megerősítőkód már nem jó csak itt az esim kezelése ablakban feljövő qr kód és egyszeri jelszóval ment fel az esim az órára.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Seraph 16 #1980 üzenetére
Igen, erre voltam kíváncsi, hogy az 5 pro vagy a 47mm-es 6 classic lenne jobb megoldás, árban nincs nagy difi. Miben jobb a 6, mit tud, amit az 5 nem?
Az a gond, hogy a "sima" 44mm-es 5ös már kevés a közel egész napos edzéskövetéshez (túra, kerékpár), az pedig rohadt élet, hogy menet közben nem fogom az órát töltögetni powerbankról.
Aod nélkül 1 óra alatt 10 százalék körül eszik.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
őstag
válasz Rigormortiis #1979 üzenetére
Az 5 pro-nak sokkal jobb az üzemideje, mint a 6-os széria bármely tagjának. A sima 5-ről nem tudok nyilatkozni.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Gondolkozom a váltáson. Javult valamit az üzemidő az 5ös szériához képest?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1977 üzenetére
Akkor az úgy elég fura. Nekem a telefon és az óra közt vádorolt az esim, mert elég sokat telefonáltam róla, de mostantól csak adatra lesz az órában.
Mutatom, hogy miért
De legalább már ezt is tudom -
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1974 üzenetére
A hiba megvan! 10x lehet hordozni az esimet ide-oda... Így, hogy mondtad megnéztem a sajátomon, aztán mint kiderült elértem a 10-es limitet én is. Se órára, se telefonra nem tudtam vissza vinni az esimet. Hívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták, hogy e-sim profilt kell váltani, csinált egy hibajegyet és továbbította a kollégáknak...
Elvileg 72 órán belül kész. -
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1974 üzenetére
Akkor ez markánsabb probléma, mint az enyém volt. Szerintem hívd az ügyfélszolgálatot.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz Signat84 #1973 üzenetére
Valami hiba van. Az eID- nél szerepel az óra eID száma de az órán már nincs rajt a mobilcsomag.
Az egész úgy kezdődött, hogy erről az óráról eltávolítottam ezt az esimet és egy másik órára (Xiaomi Watch 2 Pro LTE) akartam rárakni de a QR beolvasásakor már hibaüzenetet dobott és nem települt a Xiaomira az esim. Utána vissza akartam rakni a W6C -ra de erre sem települ már.
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1971 üzenetére
vodafone.hu
Telefonszám a felhasználónév helyére vagy esetleg a kártya igénylésénél megadott email cím. Utána nyomj egy bejelentkezést majd elfelejtett jelszóra katt. Kapsz egy ideiglenes jelszót azzal be is tudsz jelentkezni!
Simán vodafone.hu
Bocsi benéztem, mert a myvodafone ugye az app neve.
[ Szerkesztve ]
-
Signat84
tag
válasz Csocsesz75 #1968 üzenetére
Szia! Nálam ugyanez volt 3 napja. Jelentkezz be az accountoddal és kérj új QR Code-ot a myvodafone.hu... Az ügyfélszolis mondta, hogy előfordul az "ilyen".
-
qltsar
veterán
válasz Csocsesz75 #1968 üzenetére
Kerdezz ra a Vodafone topicban is, csomoszor volt problema az eSIM hozzaadassal, volt, hogy csak uzletben lehetett hozzaadatni eszkozhoz, vagy meg ott sem.
-
Csocsesz75
őstag
Nem lehet e-simet hozzáadni az órához, qr kód olvasása után állandóan ezt a hibát dobja. Állítólag rendszerhiba. Vodafone. Tud róla valaki konkrétat ?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz #78522999 #1966 üzenetére
Nincs gond, csak teljesen ertelmetlen a hasonlitgatas. Mas a felbontas, processzor, RAM, szoftver es valoszinuleg a szenzorok sem egyeznek teljesen, igy a tobbi fuggvenyeben ezek fogyasztasa sem hasonlithato.
Valamint itt, kevesen "hasznaljak" igy az orat, ahogy te leirod, ami nalam a papirnehezek kategoriaba sorolna az eszkozt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LouiS22 #1963 üzenetére
"megnézném teljesen nulláról, visszaállítás nélkül"
Ezt nem értem. Milyen "teljesen nulláról"? Ez mit jelent?
Én a visszaállítás alatt azt értem, hogy mindent töröl a rendszer és úgy indul, mintha a dobozból vettem volna ki.
Tehát a "visszaállítás" menüpont használata történt. Aztán mindent újra beállítgattam.Jelenleg 1nap 9óra használattal 27%-ot merült. (86%->59%, 27% merülés 33óra alatt)
Ez szerintem nagyon rendben van. (W5 Pro)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
Badboys
őstag
Nem javítanak ezek semmit, hitvány banda. Példa a térkép fél éve nincs javítva és még sorolható. Sőt van olyan is amire már 1 éve tesznek. Annyire akartrák volna 3 hete jött ki a rossz app. Azóta már több fórumon téma. Végül is lepényhal meg utoljára.
Egyébként a teljes vissza állítás megoldja 1 hete csináltam eddig úgy néz ki jó kopp, kopp, Igaz nem 100%, de tény, hogy jobb lett. Igaz, hogy 2 szer csinálram meg egymás után. -
törölt tag
Sziasztok.
Tegnap raktam fel a frissítést a W5P órámra, de gyakorlatilag az elsó órában kiderült, hogy iszonyatosan merül. Pár órát figyeltem és a teljesen szokott módon használva (gyakorlatilag csak folyamatos aktivitás mérés, gyári számlap, wifi off, AOD off, BT on, LTE off) 20 percenként merült 1%-ot. Ez egy nap alatt 72%-ot jelent, ami nagyon nem oké.
Bárhogy próbálkoztam és múltak az órák, nem lett jobb.Végül egy teljes visszaállítást csináltam és most úgy néz ki, hogy 6 óra alatt merült 8%-ot, ami 1 napra vetítve 32%-ot jelent.
Ez egyelőre jónak tűnik, ha így marad, de ez még csak az első 6 óra használat, szóval semmi nem biztos.Sajnos valami nagyon mellément ezzel a frissítéssel. Hosszútávú tapasztalatom még nincs, csupán egy alternatívát szerettem volna jelezni azoknak, akik bevállalnak egy teljes törlést esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, lehet külön rutint/üzemmódot létrehozni az órán, ami nem a telefonban beállítottat követi? Pl csak SMS értesítés vagy email? Előre is köszönöm a segítséget! 🙂
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Luigi962
őstag
Akit érdekel az új Samsung Time nevű gyári óralap annak itt egy link hozzá [link]
Választható bolygók az óralapon: Venus, Earth, Mars, Jupiter, Saturn, and Uranus.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
A telefonra érkezett Healt frissítés, de egyenlőre nem merem feltenni. Igaz a telefonon törölhető és vissza rakható egy régebbi verzió. Az órán sajnos nem törölhető így nincs lehetőség egy régebbi vissza tételére. A vissza igazolás segítségével megállapítható a kisebb térkép a samu sara amire már közel fél éve sz@@rik. Nem beszélve a sorozatos healt problémákra.
-
Elemental
addikt
Feleségem watch6 classic 43mm órája elég kritikán aluli lett a frissítés után. Érzetre 2/3-a lett az akksi kapacitása, mint a frissítés előtt.
16:00-kor vettem le a töltőről, 19:40-kor ez az állapota:Mi az a Samsung declarative watch valami?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Tegnap este kikapcsolt állapotban feltöltöttem 100% ra. Letettem az asztalra ma délután mondom elmegyek kerékpározni 14;30 kor bekepcsoltam az órát és 47 % on volt az akksi. Kikapcsolt állapotban senki nem nyúlt hozzá és lemerült. Ilyennel még nem találkoztam.
-
Badboys
őstag
válasz Bazs1981 #1941 üzenetére
Fizetés előtt feloldod a kijelzőt és látszik a kijelzőn kártya? Sötét kijelzővel nem működik. Esetleg rossz helyre érinted az órát? Bank vissza jelezte a digitalizációt? Az megjelent beállításnál, hogy folytassa a telefonon? Egyéb ötletem sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
válasz Bazs1981 #1943 üzenetére
Wallet fenn van, kártya betéve, pinkod beállitva - (Neken is pont igy van) annak mennie kell, esetleg rosszul tartod? Állitsd be a felsö gomb nyomásra a Walletet. Majd ugy probáld ki, ha valami nem stimmel kiirja. vagy kéri a pin kodot ami nekem rajz. És nem kell örökké a kod, csak ha nem volt a kezzeden akkor kéri utánna már nem. reggel bekapcs és egész napra OK.
[ Szerkesztve ]
-
Bazs1981
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Galaxy S24 Ultra mellé kaptam ajándékba a Samsung Membersen keresztül. A típusa: SM-R945F
-
Badboys
őstag
válasz Bazs1981 #1939 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond ugyanis egy biztonsági kódot vagy más húzós beállítást kér addig nem álítja be fizetősnek a kártyát az órán. Ezt kikerülni nem lehet. Azt egynap egyszer minden esetben kéri csak akkor nem, ha 24 ben viseled az órát, de az a töltés miatt meg nem életszerű. Egyáltalán milyen régiós az óra mert nem minden régióban működik az órával történő fizetés. Új az óra vagy használtan vetted? Nem lehetséges, hogy szürke importos vagy olyan régió van megadva ami nem támogatja a fizetést.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz Bazs1981 #1935 üzenetére
Nem kell net 10 alkalomig. Telepítetted az órára is a wallettet ? NFC bevan kapcsolva? Közre játszhat, hogy rosszul teszed oda az órát. Pl. nálam a Penny nem fogadja el az órát. Telefonnal minden további nélkül megy a dolog. Vannak boltok ahol nehézkes az órával való fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudok az órával fizetni? A kártya hozzá van adva a wallet-hez. Azt írja mindig hogy sikertelen. Vagy ehhez mobilnet kell? -
Markizmark
addikt
-
Badboys
őstag
Ne haragudj, de nem jegyeztem meg csak átolvastam mivel nem érintett a dolog. Nincs szándékomban mégegyszer egyáltalán samu cuccost venni. A helyedben, ha annyira hamis érzetet adó kütyüre hajazol nézzél szét jobban a piacon. Talán van alternatíva. Nincs szándékomban lebeszélni mivel mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Ezek talán 10 év múlva teljesítik amit ígérnek.
-
Lajmund
őstag
Tényleg kevesebb az uzemido a frissités óta. Simán kibirt eddig 24 oràt úgy hogy kb 85%-rol indultam és kb 20 körül raktam fel pl úszó napomon. Tegnap 97%-nál vettem fel és ma màr uszás közben 20 alá esett és ugy jöttem el a strandról hogy lemerült... nálam minden be van kapcsolva kivéve az aod de ez így már necces tenyleg. Vigyázok rá a 7 megjelenéséig és eladom 1 év garival azt annyi. Amúgy nem lenne ez rossz de igy hogy nincs meg a 24 óra engem kicsit zavar.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Badboys
őstag
válasz kbadam83 #1923 üzenetére
Fórumokon azt olvastam, hogy a garmin véroxigén mérése és más eü. mérései sem az igazi. Nem vitatkozni akarok mert nincs összehasonlítási alapom. Egyédként sajnos igazad van egy guriga taknyot sem ér. Ezt még szétcincálom és befejeztem ezt a vonalat. szívesebben használom a hagyományos automata órámat. Fentebb írtam, hogy ez csak egy divatcikk, jó nagy parasztvakítással.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz Leonardo91 #1924 üzenetére
Nem.
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Két telefonhoz "egyszerre" lehet csatlakoztatni az órát?
Valami olyasmire gondolok mint a budsoknál[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
kbadam83
senior tag
Eladtam az órát irgalmatlan nagy csalódás volt Galaxy Watch Classic 6. Alvás követés és véroxigén mérés teljesen megbízhatatlan, edzés közben pulzus változás teljesen megbízhatatlan. 2 napot jó ha kibírta. Visszatértem Garmin amivel sohasem lehetet egy lapon említeni egészség követésben ezt az órát.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Melyik merül jobban a BT vagy az LTE verzió? -
sbalu1
senior tag
válasz PedroPascal #1916 üzenetére
Sokféle, nem gyári számlapom van, de a frissítést előtt azokkal is bírt 2 napot, AOD (éjszaka alvás üzemmód), gyürűs ébresztés, kevés health-vérnyomás, véroxi mérés) mellett.Gyári visszaàllìtás 1enlőre biztos nem lesz nálam.
[ Szerkesztve ]
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbálná valaki a következőt:
Aktiválja / használj egy gyári óra számlapot.
Mindegy melyiket, lényeg, hogy gyárit és azon meg lehessen jeleníteni a vízbevitelt.
Amikor a vizbevitel eléri az 1000 ml-t, nálatok is elkezd random módon viselkedni a számlap?
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
Nekem semmi negatív változás nem volt upgrade után. Szerintem valami nem gyári számlap vagy valami app nem tolerálja a rendszer frissítést. Gyári beállítás vissza állítás segíthet.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
sbalu1
senior tag
Most kezd magához térni frissìtés után az órám akkuideje, a régi 2 napra.Igaz ismét nyomtam neki 1 partició tár tisztítást.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Mennyit érhet a Galaxy S24 Ultra mellé igényelt Watch6 44mm fekete óra? A Samsung szerint garancia nem jár hozzá, mert ajándék és 0 Ft-os számla van hozzá. -
qltsar
veterán
válasz Badboys #1904 üzenetére
Akkor ellenpelda: Watch 4-em 3x javitottak = csereltek.
A negyedik "javitasnal" visszakaptam az arat.
Nalam a 4-es egy katasztrofa szeria volt, akkuidoben messze lemaradva a 6-ostol - mar amikor mukodott, nem halt meg a kijelzo, vagy nem merult le 14 ora alatt...
Most mar kivancsi vagyok erre az 5 forintos meretu terkep mizeriara.
Leirnad pontosan - mert visszakeresve nem talaltam meg a hszeid kozott - , hogy hogy lehet ezt reprodukalni?
Mi az alkalmazas? Stravaval is ezt csinalja?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Bocs, de úgy érzem, hogy és kulturáltan szóltam hozzád. Amennyiben megsértettelek elnézést nem szándékos volt. Csupán az elégedetlenségem fejeztem ki a gyártóval szemben. Alternatíva ugyan van, de teljesen értelmetlen cserélgetni. Volt évekkel ezelőtt Huawei siralmas volt, volt samu tizennel sokkal kevesebb problémával mint az utolsó 2 szériával. Az 5-6 szériárta gondoltam A 4 es is megvan érdekes teljesen normálisan működik.. Gondolom hirtelen bárki beleszalad két ilyen problémába elgurul az a bizonyos gyógyszer. Főképpen úgy, hogy ezért vittem vissza az SGW 5 titánt mert ott jött először a térkép probléma 3 szor volt szervízben ezért is írtam, hogy szervíz háttér gyalázatos. Kicserélték 6 osra 2 edzés alatt jó volt harmadik nap jött a térkép hiba ami a mai napig megvan. Szerintem másnál is szakad a cérna ilyenkor.
-
Lajmund
őstag
Több mindent probàltam mindegyik kompromisszumos. Garmin jobb lenne sport miatt de nem tud ennyi mindent mint a samsung és cserébe még a fél millàs epix2 pro se tud pontos pulzus követést izaddos karon ahoz kell a pánt. Igaz uzemidoben jobb de nevetséges hogy a legnagyobba is pici hoki kijelző van mint valami gyerek ora úgy néz ki az arány. Ez az 1.5" màr egész pofàs és sokkal jobb mindenben a hétköznapokon. Apple nem rossz de azt is naponta kell tölteni és nincs ennyi minden lehetőség a testreszabàsra mint a samsungon. Ha mindent nèzünk szerintem a swc6 a top okosora minden hàtrányával együtt. Telefonba lehet vitatkozni de szerintem teloba is. Rengeteg beállítási lehetőség amit egy apple még 5 évig biztos nem fog tudni kinaiak közel se ilyen jó támogatásuak jelenleg. Szóval ha vannak is hibái a samsungnak de megkerülehetetlenek ha valaki nem 13 éves amerikai tini lány aki csak a snapre meg instàra meg tiktokra használja. Ja és nem vagyok ezer éves samu fan az első samsungom a 23 ultra volt most meg fold 5. Se sima telefonra se ifosra se kinaira nem fogok visszamenni. És szerintem ez egyreinkább meg fog erősödni bennem.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
őstag
Meg is értem a siránkozót meg nem is. HTC-s voltam én is de ez már rég volt már régóta Samsung a csúcs az Android fronton. Tökéletes nincs és nem is lesz de az összképet nézve Android vonalon a Samsung aki leginkább közel áll az Apple-höz mind minőségben mind ökoszisztémában. És ez sokkal fontosabb mint hogy néha valamelyik gyártó valamiben kicsit jobb pl kamera stb... Ezt el kell fogadni.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest