- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
Ez sajnos egy Wallet bug. Nálam ugyanezt csinálja, csak én kifigyeltem, hogy mi is történik pontosan. Hiába van beállítva az alapértelmezett kártya, amikor az app indul nekem először a másodlagos töltődik be, majd 10 másodperc múlva betöltődik az app és betöltődik az alapértelmezett kártya is. Ha nem várod meg ezt az időt, akkor bizony azzal a kártyával fogsz fizetni, ami a betöltődés alatt először felugrik. Én is jártam már így az elején, azóta figyelek és várok, vagy ha nem akarom, mert nincs rá idő, akkor telefon elő és azzal fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Ez valóban furcsa. Telefonos Wallettal jártam már úgy, h kiválasztottam benne egy kártyát, aztán később (nem frissen, már nem volt előtérben a Wallet) mégis az alapértelmezettel fizetett, de az még érthető, mert valszeg a telefon kioptimalizálta a háttérből az alkalmazást, és aztán újraindítva már az alapértelmezett kártya lépett be.
-
pavika
tag
Sziasztok!
Ahol lehet órával szoktam fizetni. Dupla gomb nyomásra a wallet indul és utána fizetek. Az órán a wallethez 2 kártya van hozzáadva. OTP és Revolut. OTP az alapértelmezett jelenleg. De például ma is úgy jártam a Lidl-be, hogy az OTP-s kártya helyett a Revolut kártyával fizettem. Ha az órán fizetéskor az OTP kártya helyett a Revolut kártyát látom ( nem tudom így volt-e, nem figyeltem ) akkor bár az OTP az alapértelmezett, de mégis a Revolut kártyával fizetek? Így mi értelme az alapértelmezett kiválasztásának? -
pgonzy
tag
válasz Badboys #1588 üzenetére
Szerintem nem kellene már ezen rúgózni. Az csak egy kis összefogaló, ami ugyan úgy semmit nem mutat ha 5 forintos nagyságban nezed, vagy ha 10. Nem is biztos bug, egyszerűen lehet visszavették a méretet ilyenre. Megmutatja nagyjából milyen volt az útvonalad, aztán ennyi. De hogy ne csak negatív legyek, tedd fel a GPS Navigation nevű appot, talán 1000 ft. nem összeg. Azon rögzíthetwd az útvonalat, és utána nézegetheted az órán, belenagyíthatsz kedvedre. Bárcsak ne lenne nagyobb problémája az órának, és a rajta futó alkalmazásoknak, mnt az az összegző térkép méret.
-
pgonzy
tag
válasz World-Soft #1589 üzenetére
Szia! Nem tudod átállítani. Van egy gboard nevű app, azt ha telepíted az órára, és beállítod alapértelmezett billentyűzetnek, abban tudsz magyarul diktálni. Én ezt használom, nekem bevállt. Gépelni kínszenvedés az órán, de ezzel felmondom a választ és kész.
[ Szerkesztve ]
-
kispal87
aktív tag
válasz Capella #1591 üzenetére
Jó kérdés, a kamera és a névjegyek van letiltva még az alkalmazásnál, de ezek valószínűleg nem befolyásolják
S10 Plusszal használom...
Az, hogy LTE vagy BT óra talán befolyásolhatja?
Mert a BT csak a telótól kap helyadatot, az LTE meg gondolom, ha más nem mobilhálózattal belövi a helyzetét. -
Capella
senior tag
válasz kispal87 #1590 üzenetére
Hmm, érdekes és innen érthetetlen.
Amit linkeltél képet fentebb, ott kellene lennie a térképnek. Úgymint Térkép és Diagram. Ezek megjelenítése között lehet váltani, de nálad csak a Diagram van.
Illetve egy jobb oldali nyíllal lehet váltani arra, hogy egyszerre van térkép is és diagram is.
Még valami le lehet tiltva, vagy nincs engedélyezve nálad, de nem tudom hol lehetne babrálni rajta. Vagy a telefon típusától is függene?
Kísérletképpen letiltottam a GPS helymeghatározást, de ugyanúgy megjeleníti a térképet. Igaz, hogy az még működő GPS mellett készült. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Ma akarom egy üzenetre válaszolni gépelés nélkül válaszolni.
Gondoltam majd hanggal diktálok. De az angol maradt hiába minden magyar a sz összes beállítás. Egy gomb meg is jelenik alul ahol írja is közben, de rákattintva semmi sem változik.
Ezt hogy lehet magyarra állítani?
Köszi Zoli -
World-Soft
senior tag
Egyenlőre jól haladok. Túl vagyok a 24 órán és még mindig van 54%.
Viszont innentől annyit ír nekem hogy eddig használva 1 nap. Le lehet valahogy pontosan kérdezni 1 nap után is, hogy végül kiderüljön mennyi lesz a vége? -
Capella
senior tag
válasz kispal87 #1577 üzenetére
A telefonon és az órán nekem is ugyanezek a verziók vannak. Nyilván ezek a legújabbak.
Az furcsa lenne, ha a telefonos Healthban ne lenne térkép a gyalogosedzésnél. Kutyasétáltatáskor szoktam elindítani, és mindig ott van. Vagy akkor is, ha magától sétálóedzésnek veszi, ha hosszabban gyaloglok valahová, és automatikusan elkezdi mérni. A térkép ott van legalul.
Az órán őszintén szólva még nem néztem ezt a térképet, de meglesem, ha eszembe jut -
kispal87
aktív tag
válasz kispal87 #1576 üzenetére
A telefonon lévő health 6.26.1.011-es végű nálam, az órán viszont 6.26.1.007-es verzió.
Sem az órán, sem a telefonon nem tudok előcsalogatni térképet a gyaloglásokról.
Frissebb verzió nincs sem play áruházban, sem a galaxy store-ban egyikhez sem.
Az óra szoftvere 23.november 21-én frissült legutóbb, nincs frissebb.
Az SM-R965-ös LTE verzió, nekem sima BT van, de ezt már írtam. -
Badboys
őstag
válasz kispal87 #1560 üzenetére
Köszönöm sem az óra szoftver sem a Healt nem egyezik. Az enyém frissebb mindkettő magasabb számozású. Viszont akinek hasonló problémája van azzal megegyeznek a számok. Akkor valószínű, hogy frissítés után nálad is bejön ez a probléma.
De, hogy segítesz akkor annyit tegyél meg, hogy óráról elindítasz egy gyaloglást és csak lóbáld a kezed fél percig . Megállítod az edzést legörgetsz az aljára és ott a térkép. Tehát erről lenne szó. Amig nem frissítette magát az óra teljesen jól mutatta. Sajnos frissítés után jött elő az 5 forintos méretű térkép. Köszönöm, ha megnézed. -
őstag
válasz World-Soft #1566 üzenetére
Meg lehet csinálni. Egyszerűen válaszd ki újra a számlapot. Ne azt, amit összeraktál, hanem az alap, kutyásat a számlapok közül, így több változatot is elmenthetsz a kedvencek közé.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
kanyi51
senior tag
válasz Capella #1569 üzenetére
Nagyon jó az órátok. Nálam ha 1,5 napot kibir boldog vagyok. Este 10 elött 100% rol indul, alvásfigyelés teljesen komplett megy, nappal szinte mindég Repülö mod bekapcsolva, 10 percenként mér pulzust, reggel egyszer telefonnal egyeztetve, uténna minden kikapcsolva. Nem tanul, karácsonyra kaptam, HA ejszaka majd nappal és ujra éjszaka megy akkor már reggel 2-5%-on van és tölteni kell. jaa és az ébresztö reggel 7 kor megy
Nem LTE és 44es és nem Classic fény minimumon, csak klikkre van számlap[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz World-Soft #1562 üzenetére
Az LTE változat eleve többet fogyaszt, talán még akkor is, ha nincs a 4G hálózaton.
Ezen túl ki lehet kapcsolni bizonyos energiazabáló dolgokat, ha tudjuk nélkülözni.
A csuklómozdulatra ébresztés nagyon sokat fogyaszt, talán aránytalanul is. Ezt én kikapcsoltam, továbbá a Google segédet letiltottam, vagy töröltem is.
AOD-ot nem használok, bár azt mondják, kevesebbet fogyaszt, mint a csuklómozdulat, de nekem nem hiányzik egyáltalán.
Igaz nem LTE, de a 47 mm-es BT Watch6 nálam lazán elmegy 2,5 napot éjszakai alvásfigyeléssel. 3 napot is elmenne éppen, azonban akkor már alig néhány százalék és néhány óra maradna hátra. -
Capella
senior tag
válasz Badboys #1559 üzenetére
A Watch6 felbontása 480x480 pixel, a Watch5 pedig 450x450.
Úgy emlékszem, az óraszámlapokra írta valaki, hogy 450x450-ben készülnek, egy része legalább is, vagy erre van egyelőre használható program. A Watch6 a 450x450-es képeket nyújtja ki 480x480-ra.
Nem az van, hogy nálad valamiért ez nem történik meg annál a térkép programnál? -
World-Soft
senior tag
Csináltam kedvenc képeimből egy óralapot. Ez az alap "Fényképek".
Szépen a képeket be állítottam hogy jól nézzenek ki.Viszont ezek a képek nem feltétlen kompatibilisek minden élethelyzetre.
Tudok csinálni több verziót különböző képekkel, hogy utána csak váltsak köztük.
Vagy egy fajta óraszámlapból csak egy lehet?Ha igen, akkor valami programmal meg lehet oldani?
Köszi.
-
World-Soft
senior tag
válasz PedroPascal #1563 üzenetére
Köszi. Megijedtem, mert másnap már nem írta hogy tanuló mód.
Akkor bízom jó lesz. -
PedroPascal
őstag
válasz World-Soft #1562 üzenetére
Tanuló módban van az elején. Kb 1 hét és beáll.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Meg van az első teljes napja az új órámnak (watch 6 44mm LTE).
Sajna elsőre elég lesújtó üzemidő jött ki.
Azt tudtam hogy nem tud napokat mint ahogy a Samsung mondja hogy 2-2.5 nap.
De csak úgy bírta 24 órát meghaladóan hogy energiatakarékosba tette meg alvási módba.
Anélkül a 24 óra sem lett volna meg.Ez javulni fog még, vagy ez nem tud 1 napot sem?
Én úgy tudtam egy 1.5 napot legalább eleinte tud... -
kispal87
aktív tag
válasz Badboys #1559 üzenetére
Olyannyira nem szempont, hogy meg sem találom azt a térképet amit mondasz. Ha leírod hogyan lehet elővarázsolni akkor megnézem. Samsung Health/edzések a héten itt bármelyiket nézem csak sebesség-pulzus-pulzus zónák adatai vannak, térkép sehol.
Óra: GW6 Classic BT (Samsung-tól rendeltem)
Szoftver: R960XXU1AWK4
Health: 6.26.1.007
Navigáltam már telóról, de google térképen, ott nincs gond. -
Badboys
őstag
válasz kispal87 #1557 üzenetére
Elnézést eddig sem és a továbbiakban sem az óra kijelzőjén gyönyörködök a térképben. Ez csupán egy lehetőség az edzési térkép végén, hogy megnézd merre jártál. Amint látom ez nálad nem szempont, de nem is lényeg. Vannak akik az órán navigálnak egy idegen városban séta közben. Baromira nem mindegy, hogy mekkora méretben jelenik meg a térkép. Ezt nem tudom, hogy ott is vagy csak a samu healt programjában. Tehát még egyszer csupán annyit, én mindig végig görgetem az edzési adatokat és ott szúrt szemet a probléma és maga az egész program szét csúszott. Akkor annyit remélem kérhetek, ha nálad nem így van tedd már légy szíves föl az óra szoftverének adatait esetleg a Healt program verzió számát amennyiben nem nagy kérés. Ja sajnos az óra szoftvere nem eltávolítható általam, de lehet, hogy a szerviz sem tudja vissza állítani. Köszönöm.
-
Badboys
őstag
Igen valaki jelezte ez tény lehetséges, hogy te voltál nem emlékszem. Azon vagyok felháborodva, hogy ezt többen is vissza jelezték volna nem szenvedek ennyit. Megkíméltem volna magam egy rakás lukra futástól. Mivel gyakorlatilag szinte sehol nem olvastam ilye jellegű anomáliáról ezért gondoltam ezt egyedi problémának. Az a pár ember aki ehhez hozzászólt minden tiszteletem az övék. Ebben a kifordult világban ez már csoda számba megy. Nem kellett volna ennyit szórakoznom ezzel a problémával. Így ennek a tudatában, ha vissza gondolok lett egy új órám igaz nem volt szándékomban lecserélni. Mivel vettem pár extrát az 5 ös höz így azok most kuka. Kezdhettem elölről a beszerzést. Nagyon köszönöm, hogy jelezted felém. Ui. Egyébként 80% on bontottam ki a dobozát beálltások, telepítések, 2 szer GPS használat 14 km gyaloglás miatt szoftver telepítés stb. tegnap 20% nál tettem töltőre. Így elsőre szerintem meg lesz ua. idő mint az 5 ös nél.
-
pgonzy
tag
válasz Badboys #1541 üzenetére
Szerintem én is írtam Neked, hogy nálam is ilyen az a képernyő, de nekem eleve olyan is volt. A fiamnak sima watch 5 44 van, azon is olyan, nekem 5 pro azon is. Viszont az csak egy nagyon kicsi összegző képernyő, szinte mindegy kisebb, vagy nagyobb, ha az utvonalat akarod elemezni, azt úgy is a telefonon érdemes megtenni. Ahogy engem sem, szerintem a nagy többséget ez nem érdekli, vagy nem is tudja, hogy annak esetleg maskepp kellene kinézni. Ez nem egy olyan probléma, ami az óra használatát befolyásolná, ezért nincs is hiszti körülötte. Én nagyon szererem az 5 pro-t, jó az üzemidő, plusz gpx feltöltési lehetőség , trackback funkció...stb. Nemrég egy egész napos Tátrai túrát -10 fokban nyomtam végig vele, és nem merült 50% ala, gps használattal. Én emiatt nem cserélném le, Neked az a képernyő a fontos, Te lecserélted. Mindenkinek mások a preferenciái. Volt több okos, fél okos órám, meg soknak utána olvastam, lehet a samsung nem tökéletes, de Nekem ebben kellett a legkevesebb kompromisszumot kötnöm. Remélem egyszer Te is megtalálid azt, amit el tudsz fogadni.
-
Badboys
őstag
válasz LouiS22 #1552 üzenetére
Ez teljesen igaz. Csak azt nem értem, hogy miért nem minden órán jelentkezik ez a probléma? Végig nyaltam az internet lehetséges helyeit ami az órával foglalkozik, de sehol sem találtam semmit ami erre utalna. Az is jelenség volt, hogy nem volt Play Store illetve azt írta nem található alkalmazás. Ez 1-2 nap alatt megoldódott ez viszont bele égett a retinámba, hogy lehetséges, hogy ennyi embert nem érdekel ilyen ordas hiba? Emiatt jártam a kanosszát heteken keresztül egy jellemtelen cég elrontott szoftvere végett. Szinte senki nem reagált erre, hogy nyugodjál meg ez másokat is érint. Neked és aki hajlandó volt válaszolni teljes tiszteletem. Sajnos én olyan voltam világ életemben, hogy zavartak az ilyen és ehhez hasonló megoldatlan problémák. Senki sem tudja elképzelni mennyi időt fecséreltem el emiatt. Soha sem volt a szívem csücske a samu, de most nagyon eldobta a kalapácsot. Úgy szerviz mint az ügyfélszolgálat.
-
Badboys
őstag
válasz gyuri2008 #1550 üzenetére
Amennyiben az 5 ös topikjában ezt valaki le írta volna akkor nem küldözgetem szervízbe. Nem harcoltam volna ki, hogy cseréljék maradhatott volna. Szerintem ezt nem fogja javítani a samu legalábbis nem mostanában. Eléggé gatya egy cég és a szerviz és az ügyfélszolgálat sem különb sajnos.
-
Badboys
őstag
válasz gyuri2008 #1546 üzenetére
Sajnos teljesen tanácstalan vagyok. Már mindent kipróbáltam teljesen eredménytelen. Az nem értem miért csak egyes órákon jön elő. A tiéd szolgáltatós? Már az fordult meg a fejemben hátha a tmobil szoftverével van valami gond. Mert az SGW5 is T mobilos volt és ott is mintha a frissítés hozta volna ezt az anomáliát.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz gyuri2008 #1542 üzenetére
Ezért volt szervízben a W5 is. Nem találtak hibát. Tegnap vissza vette a T az órát kihoztam egy W6 ot tegnap jó volt mára megint ua. mint az 5 ön volt. Nem találok sehol sem aki ilyen hibával küzd Miért csak egyes órákkal van a gond. Mit töröljek . Már mindent újra raktam a telefont az óra 1 napos a frissítés hozta a gondot
MIlyen szoftver van az órádon:[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz LouiS22 #1543 üzenetére
Igen valószínű, hogy átfutottál rajta. A sport proramban van. Elindítom az edzést ma elmentem gyalogolni a végén bezárom az edzési mutatókat Végig görgetem az adatokat km-lépések-sebesség- stb és a végén van megtett táv térképe na ez ment össze megint. Rögtön guta utést kapok 1 napig volt jó a rendszer.No, de az ég szerelmére miért csak nálam? Ti is uagyanezt használjátok és senki másnak nincs ilyen gondja, Gondolom a szofver is uagyanaz. Nem értem. Úgy gondolom, hogy a Samsung Helt programja
-
LouiS22
veterán
válasz Badboys #1541 üzenetére
Az, amit az eleje óta mondok: szoftveres (nem hardveres!!!) hiba. De ha jól emlékszem, arra sosem jött tőled válasz - ha mégis, elnézést, figyelmetlen voltam - hogy milyen app produkálja ezt. Ha az megvan, akkor annak megfelelően kell jelezni a hibát. Bár ha jól sejtem, a Samsung saját cucca lesz.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Badboys
őstag
Na erre varjatok gombot. Tegnap vissza vette a Tkom az órát. Kihoztam egy SGW6 classicot. Teljesen jól működött meg volt a teljes kijelzős edzési térkép. Szépen sunyiban fölfrissítette magát annak ellenére, hogy levan tiltva mindenütt az automatikus frissítés. Most jöttem haza a 7 km es gyaloglásból megnéztem az edzési mutatókat és láss csodát újjra összement a térkép. Na ilyenkor mi van?
Szoftver verzió 965FXXU1AWK4
Biztonsági:2023. Nov.1.
Wear OS verzió 4.0[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Valakinek esetleg ötlet, hasonló tapasztalat?
Van egy Galaxy Watch6 BT verzió, amit a bal kezemen hordok. Telefon egy S23U, amit mindig a bal oldalon hordok (nadrág, vagy kabátzseb).
Van egy Galaxy Buds Live, ami, ha az órát közelítem hozzá (tehát emelem a kezem bármi okból), szakadozik addig, amíg a telefont nem teszem máshová a bal oldalról.
Ez mi a franctól lehet?
Nagyon idegesítő. -
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1535 üzenetére
Köszönöm szépen
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1520 üzenetére
"A dolog pedig úgy van beállítva, hogy amint szakad az óra kapcsolata a telefonnal máris átáll hálózatra, mobilnetre, wifire, stb."
Ezt hogy oldottad meg?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Morph33
tag
Mellékszál, a Wearables appra tegnap jött egy frissítés. A Galaxy Sotoreban nem találod, de az appon belül jelzi és frissül is..
-
-
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1527 üzenetére
Rendben
Köszönöm szépen!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1525 üzenetére
Köszönöm, kezdek megvilágosodni.
A helyzet a következő (S23Ultrán)Ha jól látom, akkor az esim aktiválás csak az 1-es Sim-mel működik. Tehát a sim2-t minden esetben kikapcsolja. Ez jó így? Nem lehet mind3 sim bekapcsolva?
-
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1523 üzenetére
Köszönöm szépen.
De kikapcsolt mobil esetén is kell csörögnie, igaz?próbálkozom...
-
-Maci-
addikt
válasz Markizmark #1520 üzenetére
"multisim szolgáltatással"
Ezt hogy oldom meg? Telekomos vagyok.
"amint szakad az óra kapcsolata a telefonnal máris átáll hálózatra, mobilnetre, wifire, stb"
Ilyenkor az óránis és a telefonon is jelez ha kapás van?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gretzky77
veterán
E sim vagy Multi sim? A Multi sim lehet fizikai és e sim is! Nekem Multisim van (telekomnál 2 ingyenes a dijcsomagomban) ennek van egy technikai száma de ha hívják az eredeti számomat akkor az óra is kicsörög.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Markizmark
addikt
Az esim nem a fizikai sim klónja, maximum multisim szolgáltatással ugyanaz lesz az órában lévő esim száma, mint a telefonban lévő simé, de egy teljesen idegen technikai szám is tartozni fog hozzá.
Nekem például nincs fizikai simem, van egy fő simem a telefonhoz, ami esim és van egy multi az "órában".
A dolog pedig úgy van beállítva, hogy amint szakad az óra kapcsolata a telefonnal máris átáll hálózatra, mobilnetre, wifire, stb. Kell hozzá pár másodperc, de onnantól hívható az óra önállóan.
Másrészt nem muszáj az órához beszélni, headsettel tökéletes.
Nekem pl blitzwolf BT headsetem van, a jobb és a jobb+bal együtt a telefonhoz csatlakozik automatikusan, de ha csak a balt veszem ki a tokból akkor az meg csak az órához csatlakozik. Gyakorlatilag 2 önálló headset, marha jó.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
LouiS22
veterán
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Valaki felvilágosítana, hogy hogy működik az esim?
Meg van már pár hete az óra, de ezzel még nem igen foglalkoztam.
A Telekomtól mgrendeltem a szolgáltatást.
Most a SIM kezelőben látszik a Sim1 és Sim2, illetve megjelent az esim is. Mindháromhoz más-más telefonszám van oda írva.
Az eSimnek nem a kiválasztott fizikai SIM klónjának kellene lennie?
Ha kikapcsolom a telefont és megpróbálom felhívni magamat, nem csörög az óra. "A hívott szám jelenleg nem elérhető"...Mit csinálok rosszul? Vagy mit gondolok rosszul?
-
r0by
addikt
válasz vodrosjozsi #1515 üzenetére
Elvileg One-click a neve a gombos megoldású óraszíjnak.
Alin is lehet már találni olyat. -
bag53
tag
válasz vodrosjozsi #1515 üzenetére
Minden gyári watch6-os szíjat gombbal lehet kioldani és jó a watch4-re 20mm széles.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok.
Érdekelne, hogy hogy hívják a gyári szíjat amit gombbal lehet kioldani, szeretnék venni watch4-re, csak nem tudom h jó e rá.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék Watch 6 LTE (44mm)-t veni.
Lenne pár kérdésem amire vagy nem tudott a Samsung megválaszolni, vagy minden alakalommal mást mondott.
Remélem lesz aki tudsz segíteni:
1. A google mapsban a navigáció megy magyar nyelven órán? Illetve lehet -e úgy navigálni, hogy közben a térképet mutatja (pl. gyaloglás esetén ezt szoktam használni telefonon). Csak egy videót találtam ami szerint. Csak fel kell görgetni a navigációt amikor a nyilakat írna. De semmi más videót nem találtam.
2. Azt találtam egy videóban és a használati útmutatóban hogy órán a hívás elött kiválaszthatom, hogy a mobilban lévő SIM -ről hívjak ki, vagy az óráról. ez megállja a helyet? (ugye vodás vagyok és két különböző szám lenne). Viszont a másik amire nem találtam semmit, hogy ugyanez meg van az SMS-nél is?
3. Nem találtam infót, illetve az ügyfélszoli egymásnak ellentmondó dolgokat adott arról, hogy az óráról tudom -e tallózni a telefonban lévő képeket. Volt aki azt mondta nem. Volt aki azt mondta hogy igen. Egy leírás alapján szinkronizálni lehet egyes mappákat. De arra nem tudott senki válaszolni, ha szinkronizálni lehet, ez azt jelenti, hogy átmásolja az adott mappa teljes tartalmát ilyenkor az órára és az így be is telik, vagy csak egy katalógust és és úgy mint PC esetén csak annyi adat kerül át átmenetileg amennyi szükséges.
4. Tudok két telefont is használni az órával? Erre találtam hivatkozást, csak nem tudom ez arra vonatkozik, hogy gyorsan és kényelmesen át lehet térni egy új telefonra így. Vagy arra is, jó, hogy bármikor mikor az egyik telóm lemerül, akkor egy mozdulattal áttérjek a másikra pár órára. Ugye a legtöbb alkalmazás amitól pl jönne értesítés stb az mind a két telón fent van. Tehát a kényelemes költözésre van kitalálva, vagy ténylegesen rendszeres telóváltásra is.
5. Vonda esetén megy rendesen az eSim regisztrálás QR koddal, vagy trükközni kell az óra esetén?Segítségeteket előre is köszönöm.
Zoli -
-
_Flood_
aktív tag
Egy olyan rutint szeretnék létrehozni ami mondjuk éjfélkor Fly módba teszi az órát ébredésig. Telefonon simán létre tudom hozni de én az órán szeretném. Kicsit aggaszt, hogy a fejem mellett megy egész éjjel a bluetooth. Szerintetek van erre mód?
-
LouiS22
veterán
válasz Badboys #1504 üzenetére
ezért is írtam kettővel korábban, hogy szoftveres bug. Én a helyedben végignyalaznám a reddit vonatkozó csoportjait, ha valóban szoftveres bug, akkor ott biztosan előkerült már és az is lehet, hogy megoldás is van.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gyuri2008
veterán
Az iphone 20w c típusú töltő jó az órához?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz LouiS22 #1502 üzenetére
Azt sajnos nem tudom mi alapján kerül az edzés végére a térkép. Mivel a maps nem törölhető így újra sem tudnám telepíteni. Abban semmi méret vagy egyéb állíthatóságot nem találtam. Tehát azt valamelyik másik apk. generálja. Mivel már a telefonon is a múlt hónap végén e miatt gyári visszát nyomtam tehát akkor elméletileg a régi be állítások törlődtek. Ekkor az órán is újra gyári vissza állítás. Tehát elméletileg minden rossz be állításnak törlődni kellett. Soha sem állítok vissza semmit sem mentésből így elméletileg nem kerülhetett vissza rossz beállítás. Ma délután kikapcsoltam az én telefonom és csináltam egy gyári vissza állítást az órán egy idegen telefonnal párosítva minden eshetőséget kizárva a kölcsön hatástól. Az eredmény sajnos 0. Ezért, ha valakinek lenne egy jó elképzelése örömmel kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...