- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Érdemes W4C-ről váltani W6C-re?
Mik lennének a pozitívumok?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Capella
senior tag
Igen, az lenne az alapja és kiindulópontja, hogy az alvás időtartamát jól mérje. Csak utána jöhet szóba, hogy amit mér, az mi és mennyire pontos adat. (Mélyalvás, álom vagy felületes alvás, véroxigénszint, stb.)
Ha órák kiesnek, és mikor hogy, akkor nem sok értelme van az egésznek, csak bosszantó.
Jó lenne tudni az okát, mert van akinek jó, lásd Parallaxis. Talán a szenzorok nem teljesen ugyanolyanok.
Egy időben gondoltam, talán a hőérzékelő tisztítása segíthet, de nem egyértelmű.
Nekem még olyan is van, hogy a tényleges ébrenlétek szakaszai mellett bepakol egy csomó narancssárga vékony vonalat szintén ébrenlétnek alvás közben.
Oké, még azt is mondhatnám, hogy biztos érzékeli a mikroébredéseket is apnoé miatt, micsoda szuper érzékenysége van, de nem vagyok erről mégsem meggyőzve, mert lehet, hogy ugyanekkor pedig a véroxigén szint nem is alacsony.
Az sem biztos, hogy jól érzékeli az alvás közbeni ébredések utáni visszaalvást. Van amikor az ágyban töltött időt folyamatosnak veszi, van amikor pedig szakaszokra bontja indokolatlan kihagyásokkal félórákat, órákat lecsípve az időből, pont mint nálad a linkelt képen.
Hogy megbízhatatlan, az a legnagyobb gond, de hogy mit kellene tenni, hogy ne csak időnként legyen jó, azt nem tudom.
Nálad talán még sosem volt jó. -
axlfsi
veterán
válasz Capella #1295 üzenetére
Ah, úgy érzem végképp el kell engednem ezt az órát arra használni, amire ígérték;
Most éjjel felhúztam ahogy azt több helyen is írják, reggelre nem is csúszott el, szépen ott volt, ahol elalvás előtt, de ezeket mérte:
link
link
(most nem volt szakaszos a vo2, de az alvásom csak egy nagyon kis részében mérte, ráadásul szerinte többször is fent voltam, amikor nem aludtam hosszabb ideig (ez persze nem igaz, egyszer voltam fent az éjjel, 5 percen belül szerintem vissza is aludtam)....holott ez történt:
link˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Degeczi
nagyúr
válasz Endless #1294 üzenetére
Biztosan nagynak hatna, igen, egyáltalán nem kicsi a 40 sem, normál óráknál nagyobb már az is. A 40-est viszont naponta kell tölteni, az fix.
-
Capella
senior tag
Annyiban mindenképpen van alapja a dolognak, hogy a vérnyomásmérésnél írja is, hogy ne a csukócsonton legyen az óra. Meg valahol, hogy hátra kell tolni az órát feszesre a karon a méréshez.
Én így szoktam, alváshoz is hátrébb tolom, de nem garantált, hogy nem moccan el reggelig, bár nem jellemző.
Voltak kihagyások nálam is, de annyira rossz hézagos véroxigén mérést messze nem produkált, mint amit linkeltél. Olyan folyamatos görbém azért nincs, mint Parallaxisnak, de elmegy.
Olyan szorosan sem tudnám viselni, mint a fotón látszik, és látod mégsem jó.
Próbáld kicsit lazábban és hátratolva. -
axlfsi
veterán
Nos, kezdem azt hinni, hogy egy dolog úgy viselni az órát, hogy az kényelmes és jól álljon az ember csuklóján és más úgy viselni, ha értékelhető mérési eredményeket akarunk kapni! ... ugyanis, attól félek, jóval magasabban kell hordani azt, nem annyira "lent" a csukló tövében.
Azt találtam, hogy a csuklócsonttal egy vonalba kell, hogy essen az óra eleje (a gombok ahol találhatók, ... vagy még feljebb, ld. lentebb infót);
... de más óragyártók is azt a bizonyos, "a kézfej tövétől mérten két újjhossznyira" való elhelyezést javasolják.Sőt! --->
(most hirtelen ezt találtam, ez GW4, de tökmindegy ilyen szempontból, hogy 4, 5 vagy 6).Hát ez érdekes...
Na, ma este talán okosabb leszek!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Parallaxis #1287 üzenetére
link
...kb minden nap ilyen
Az első szerintem kizárt! ... elmozdulni képtelen, az biztos (hacsak nem arról van szó, hogy eleve rossz helyen áll,... de hova tegyem? Feljebb a csuklómon?! ...az ügy elég hülyén nézne ki és furcsa lenne).
A második meg mit jelent pontosan? 17-18 fokban alszom - az csak nem számít hűvösnek...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Parallaxis #1287 üzenetére
Hát nem tudom,... de őszintén kíváncsi lennék ki, hol és milyen szorosan hordja az órát, amikor az nála jó.
Ötlet
-
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Az óra (W6C) frissítése óta nem megy az NFC fizetés.
"Valami hiba történt!"Találkozott más is ezzel?
Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
Parallaxis
addikt
azt az oxigén szatiraciót meg hagyjuk is (nézd csak meg a képeket!). Nálad mellesleg szép és folyamatos az spo2 grafikon?
Szerintem innentől egyértelmű, hogy mi a probléma nálad.
Akkor ilyen az SpO2 grafikon, ha nincs kontakt az óra és a csuklód között.
Lehet, hogy elalváskor jól felrakod az órát, de utána úgy alszol, hogy az óra megfeszül és eláll a csuklódtól. Ilyenkor persze nem mér és hülyeségeket ír ki.Nálam ilyen a grafikon (tökéletesen mutatja, hogy meg vagyok rendesen fázva és néha alig kapok levegőt ) :
Itt is van néhány megszakadás, de alapjába véve folyamatos.
A HR, HRV, légzésszám/légzésminőség (aphnoe figyelés) a tavaszi frissítéssel kerül be az AW6 tudástárába.
Test/pontosabban bőrhőmérsékletet meg most is mér.Persze lehet hibás a készülékem
Nem, csak alváskor olyan pozíciót veszel fel, amivel elhúzod/tolod az órát a karodtól.
-
havenday
tag
Egy régebbi Huawei telefonnal is tudná az alap dolgokat?
-
axlfsi
veterán
válasz Parallaxis #1284 üzenetére
Nincs miért haragudnom rád, de azt tudnod kell, hogy tévedsz!
Igenis sokkal részletesebb (és hasznosabb információkat ad egy gyűrű), nem mellesleg pontosabban is.Íme a ma esti órás mérésem:
link link
Szerinte 1:20-tól 5:19-ig aludtam, ...azt az oxigén szatiraciót meg hagyjuk is (nézd csak meg a képeket!). Nálad mellesleg szép és folyamatos az spo2 grafikon?
* oxigénszaturáció; a gyűrű is méri, habár Androidon még beta státuszban van ez a része, nem látni a teljes grafikont, csak egy átlagolt mérési eredményt - ott van a képernyőfotón, szerintem elkerülte a figyelmed (iOS-en már szép és folyamatos grafikont látsz - szóval nem igaz, hogy nem méri!).Cserébe mér még HR és HRV(!) adatokat, testhőmérsékletet, de az annyira nem izgalmas talán.
Aki tudja, hogy mik ezek, azok tudják az értékek fontosságát is (pláne, ha sportol vagy edzeni szokott és tudnia kell a regenerációja hatékonyságát vagy az esetleges alulteljesítményének okát (HRV)), a "laikusokkal" vagy azokkal, akiket ez egyszerűen nem érdekel, hadd ne kezdjek most itt hitvitába.
A lényeg csak annyi lenne - és ez szubjektív véleményektől függetlenül - az óra nem méri, amiket ígér a specifikációban, azaz bocsánat: valamit elvileg mér, de elképesztően pontatlanul.Persze lehet hibás a készülékem (kétlem), majd legariztatom, ha lesz kedvem és időm arra (majd jönnek tudom, hogy csinálják fr-t, stb stb, a végén meg, hogy: hát ez így jó, blabla). Az óra minden nap tisztítva (habár nem kerül akár mocsok egyébként soha), a csuklómon az óra alatt még borotválom is, nehogy akár 1-2 szál is bekavarjon (pedig nem vagyok az a szőrös fajta).
Hja, az óra nem volt lemerülve (30% felett volt a töltöttség) és szépen, szorosan a csuklómon, sokkal jobban, mint a sok átlagnak, akiknek szinte megfordul a pici kis csuklócskáján, annyira laza...
A valós értékek a fentiekkel szemben pedig a következők voltak(!)
linkEzennel én ünnepélyesen el is engedném a jövőben az óra ezen tulajdonságainak kibeszélését, hiszen láthatóan ebben a topikban nincs felhasználó, akit ezek különösebben érdekelnek, mert vagy nem használják vagy csak irreleváns információk. Nincs ezzel semmi baj, kinek a pap, kinek a pappné, ...nekem speciel a Schulz Gizi
-
Parallaxis
addikt
Ne haragudj, de ennél az SHealth részletesebb elemzést ad, max. annyi a különbség, hogy a pulzus részt külön kezeli, nem az alvás rész alatt látod...
De a gyűrű elemzésénél hiányzik a véroxigénszint mérés és a légzéselemzés (ez utóbbi funkciót a GW6 is csak jövő év elején kapja meg). -
Capella
senior tag
Hát ja. Azért kell kicsit árnyalnom ezt a Watch6 dolgot. Annyi igaz, hogy jóval jobb lett, mint eleinte, de vannak azért döccenők.
Előfordul néha, hogy egy félórát, órát mégis lecsippant az alvásidőből, és így minden egyébből.
Nemrég olyan történt, amit nemigen tudok hova tenni. Az egyik éjszakai alvásból abszolút semmi nem jelent meg a Health appban, miközben az órán tökéletesen megvolt minden.
Egyébként rálettem arra, hogy reggel előbb magán az órán pöttyintek az alvási adatok meghatározására, és csak utána nézem meg a telón. Talán jobb így. Ennek "lelke" van, hasonlóképp az edzés elindítás is másabb ha direktben az órán történik, mint a telón.[ Szerkesztve ]
-
-
-
embe
nagyúr
válasz havenday #1274 üzenetére
Nagy bolt - nagy költség. Ez egy olyan diplomatikus válasz.
Másik válasz - szinte minden évben buknak be olyan cégek, amik kintről hoznak be különböző műszaki cikkeket, elcsalva a különböző sarcokat.
De ez nem új, mindig téma telefonoknál, és sok más műszaki terméknél is ez van.[ Szerkesztve ]
-
havenday
tag
Sziasztok, nézem ezt az órát, vannak "kisebb" boltok, ahol már 130-ért is meglehet vásárolni, mitől lehet ekkora eltérés, a hivatalos webshop meg az ilyen kisboltok között?
-
Cartman023
aktív tag
Az órát lehet rutinokkal kezelni?
PL este 10-kor menjen el takarékos üzemmódba, nappal 8-16-ig mehet az AOD, de utána már kikapcsolhatja, stb. -
PedroPascal
őstag
válasz zoli669 #1271 üzenetére
Szerintem erre nincsen garancia sajnos. Nekem is ilyen van, elég erősnek tűnik, igaz 3 szíjjat használok felváltva. Anno Galaxy Watch-nál jártam így a gyári szíjjal kb 1-1,5 év után.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
zoli669
tag
válasz PedroPascal #1269 üzenetére
classic, 4 hónap
-
Endless
aktív tag
Watch 6 40mm és 44mm között mekkora különbség van akksi időben? A 40mm-es kibír 2napot normál használat mellett?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
PedroPascal
őstag
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Az óra szíjára van garancia? Mert nekem a csatnál szétnyilt a szíj és majdnem leesett az óra?
A válaszokat köszönöm:
-
Edit!
csendes tag
Hogy tudok alkalmazást alvóba tenni? Automatikus indítást leállítani?
-
Morph33
tag
Kibontottam a majd csak a jézuska által hozott watch6 classicomat és örömmel konstatáltam, hogy a 2014-es moto 360 gen 1-es töltője tölti ezt is, így nem kell adapterre költenem, hogy az óra sajárja álló töltővé válljon és így adok egy új életet a töltőnek is. Király!
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném megoldani sgw6c órával, hogy meg tudjam jeleníteni a Xaomi Smart Scale 2 mérleg súlyadatát az órán. Az óra, a Samsung Heath és a Zepp Life app is rendben felismerte a mérleget, de a mért adatot nem szinkronizálja le az óra (a Zepp Life app pedig mutatja), így azt külön a testösszetétel mérés elején mindíg meg kell adni. Lehetséges az, vhogy ne kelljen mindíg manuálisan beírni a testsúlyt az órán testösszetétel mérés elött? Vagy vmit még be kéne állítani hogy a dolog működjön?
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz andersen10 #1261 üzenetére
aksiidő szempontjából jól értem, hogy az Always on (kevés világos tartalom -mutatós óralap esetén) nem jelent jelentős hátrányt a csuklómozdultra aktiválodó kijelzőhöz képest?
Igen, ha kikapcsolod az mozdulatra ébresztést és az AOD-t bekapcsolod, akkor nő az üzemidő. (Értelemszerűen, ha mindkettőt kikapcsolod, akkor még jobban )
-
nylacika
aktív tag
válasz Csocsesz75 #1259 üzenetére
Üdv! Előbb el kell távolítani a mobilcsomagot a wearable alkalmazásból és utána ugyanazzal a qr aktiváló kóddal tudod új órára telepíteni. Nem kell újat kérni.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok!
Belépek a klubba, a kellemesebb méret miatt a sima fekete watch 6-ra (44mm) esett a választásom a classiccal szemben, a minimalista design is jobban bejön ebben a műfajban.
Ezzel a szíjjal tervezem használni. Olvastam tesztekben, h. az alvásfigyelése pontatlan, nekem szerintem jól érzékelte az alvás és ébrenlét időt az első közös éjszakán, pedig nem volt szorosan a csuklómon, szóval egyenlőre elégedett vagyok.
Kérdés: aksiidő szempontjából jól értem, hogy az Always on (kevés világos tartalom -mutatós óralap esetén) nem jelent jelentős hátrányt a csuklómozdultra aktiválodó kijelzőhöz képest? -
LouiS22
veterán
válasz Csocsesz75 #1259 üzenetére
ha kérsz hozzá új aktiváló kódot.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Ha az órán lévő esimet törlöm az óráról rá tudom rakni egy másik esimes órára vagy az már nem működik másik órán ?
-
-
EAndrew
aktív tag
válasz gyuri2008 #1255 üzenetére
Nem vagyok egy nagy közösségi média guru, és az okosóra funkcióit is korlátozottan használom, de: 10 perces pulzus, értesítések, AOD off, emelésre ébresztés, kevés vérnyomás,... azt hiszem ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
EAndrew
aktív tag
válasz LouiS22 #1252 üzenetére
Ez alapvetően egy jó ötlet lenne, ha nem lenne néha egy frissítés hátralépés az előrelépés helyett. Kíváncsi leszek, de eddig nekem majdnem meg volt a 4 nap üzemidőben, most annyit vettem észre, hogy mintha egy kicsivel jobban merülne.
-
LouiS22
veterán
válasz EAndrew #1250 üzenetére
Határozottan rémlik, hogy ez nem bug, hanem feature és Google feature - pont azért, hogy mindig mindenből a legfrissebb legyen fent (az ő szempontjukból a biztonsági patch-eket értem).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
nylacika
aktív tag
Üdv minden régi és új Fórumtársnak! 5-ről 6-ra váltottam! Remélem, azaz olvasom, hogy itt is segítőkész közösség vár!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
EAndrew
aktív tag
Csak annyit tudtam, hogy nekem eddig is jó volt az óra, és én akartam eldönteni, hogy mikor teszem fel az új szoftvert.
Na most ez változott, és még most sem értem hogy. Újra át néztem mindent, auto frissítés és szoftverkeresés kikapcsolva, az órán és a telefonon is, minden szoftverben (wearable, play). Sőt magán a telefonon is. Ennek ellenére csak letöltötte és felrakta a frissítés"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
axlfsi
veterán
válasz EAndrew #1248 üzenetére
Te már tudsz valamit?! ... miért ellenkelezel? .... hiszen már a borgok is megmondták, hogy "minden ellenállás hasztalan!"
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni az automata frissítést? Hiába van a beallításokban kikapcsolva a wearable-ben és az órán is, most is azt írja, hogy települni fog este, töltés közben.
-
Gedeon31
addikt
válasz PedroPascal #1246 üzenetére
Köszönöm
Szóval esztétikai különbség van alumínium és rozsdamentes verzió . Nekem kinézetre a sima 6-os jobban tetszik a laposabb kijelzővel
-
-
Gedeon31
addikt
Galaxy Watch 6 44mm és a Galaxy Watch 6 Classic 47mm óráknál ,a méreten kívül milyen különbség van még?
-
Parallaxis
addikt
válasz Capella #1243 üzenetére
Én még három változást vettem észre:
- végre megjavult az idő kiírása alvás módban, így újra 24 órás formátumban írja ki
- kijavították a pulzusmérés hibáját, így, ha a használt watchface-en van pulzus kijelzés, akkor is a beállításokban megadott utasítás szerint jár el (folyamatos, 10 percenként, manuális). Eddig ha a watchface-en volt kijelzés, akkor figyelmen kívül hagyta, hogy mit állítottunk be, mindig folyamatos volt a rögzítés.
- ha több üzenetet kapok egy alkalmazástól (pl. e-mail), akkor régen ha felfele csúsztattam, akkor az összeset törölte egy mozdulattal, most viszont, mint a kártyalapokat egyenként törli, az összeset csak akkor ha kijjebb megyek és a kuka ikonra bökök.
-
Capella
senior tag
Sajnos rajtad ez nem segít, de nálam gyakorlatilag elmúltak a kezdeti problémák. Nincs már gond se a fizetéssel, se az alvás rögzítés időtartamával. Az alvás közbeni véroxigén szint rögzítés is megfelelő.
Hogy mitől múltak el a problémák, nem tudom. Különösebbet nem csináltam, legfeljebb a hő érzékelő szenzor felületét pucoltam meg finoman korábban.
A napokban vissza kellett álljak a fémszíjhoz vásárolt OneClick adapterről az eredeti körömmel pöckölősre, mert rendre elkezdett kikapcsolódni a rögzítés használat közben. Valószínűleg az okozhatta, hogy ennél a gyártmánynál jóval jobban kiáll a felületből a nyomógombja, így néha megnyomódhatott kissé. Ez így nem volt biztonságos.
Végül a kezdeti ötlet ellenére sohasem cseréltem a szövetszíjra alváshoz, így meg mindegy, hogy milyen pöcök tartja, csak tuti legyen.
Azt már írtam, hogy az akkumerülési hiba is megszűnt a szoftverfrissítés utáni wipe cache partíció művelettel. Jó közelítéssel óránként átlagosan alig több, mint 1 %-ot merül. 2 nap 4 órát elketyegett 100-ról 33 %-ra csökkenve.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Parallaxis #1219 üzenetére
jött, ...de minek?
úgy szar, ahogy van, azt kell, hogy mondjam!
nem tudom, h nálam mitől ilyen szerencsétlen fos, de el is engedem az órámmal való mérést. szerinte hajnali 4-től 6-ig aludtam csak.., aha, köszi..Ez egy barom, már nem tudok disztingválni, mert ezt hozza ki belőlemVeszek inkább majd egy OURA-t vagy a konkurens gyűrű gyartóét (most nem ugrik be).
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Most a nagy akciók közepette... Gondolkodom rajta, hogy lehet kéne vennem egy Watch 6-ot.
Jelenleg Watch 5 -öt használok a 44mm-es kiadást. Az zavar, hogy febuár óta van meg aztán már elkezded az aljárol pattogzani a festék. Pedig semmi olyan rendkívüli körülményknek nem teszem ki csak állandóan rajtam van. (Fürdés közben nem, de ebben is alszom)
Ez nagyjából jelenleg kibir nekem 2-3 napot. 100-ról mondjuk 5%-ig.
A Watch 6 Classic 43mm verzió érdekelne. Viszont abban sokkal kisebb akkumlátor.
Watch 5 (410 mAh) vs Watch 6 (300 mAH).Akinek esetleg van ilyen órja mennyit bír ki egy töltéssel?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Capella
senior tag
válasz PedroPascal #1239 üzenetére
Igen, valószínűleg jó lesz, helyreállt. Most feltöltés után 5 óra 30 perc alatt csökkent 100-ról 96 %-ra.
A wipe cache partíció szerintem kellett. -
PedroPascal
őstag
-
Capella
senior tag
válasz PedroPascal #1236 üzenetére
Bár úgy lenne.
Egyelőre inkább fordítva, nekem mínusz 1 napnak tűnik.
Valamelyik nap még elment 3 napot is, igaz már csak 5 % volt benne reggelre, amikor feltöltöttem. Eddig általában 2,5 naponként töltöttem.
Most meg 23 óra jelzett használat után lefogyott 47 %-ra, és már csak 1 nap 9 óra használatot saccol.
A Google Play-szolgáltatások eltűnt ugyan a kijelzésből, és a többi program is 1 % alatt van a statisztikában, de valaminek szívnia kell az aksit, ha így állunk.
Na de pár töltés után kiderül... -
PedroPascal
őstag
válasz Capella #1235 üzenetére
Lehet kapott +1 nap üzemidőt.
Pár hét és megtudjuk hogy jó vagy rossz frissítés volt.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Capella
senior tag
Lehet, hogy van más is, de én csak arra hagyatkoztam, amit a Samsung maga mondott, stabilitás javítása.
Hogy ez mit és mennyit jelent, meg miért ekkora méret, azt nem tudom. Vagy ha több is volt, akkor miért nem sorolták fel legalább nagy vonalakban, hogy mit javítottak a motorháztető alatt, passz. -
embe
nagyúr
Sammobile szerint pedig "csak" biztosági frissítés.
-
-
PedroPascal
őstag
válasz Capella #1228 üzenetére
Telefonon sem kis méret nem hogy órán ez a csomag méret.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Capella
senior tag
válasz PedroPascal #1226 üzenetére
Semmi különöset. Stabilitás javítása, jelentsen ez bármit is, plusz biztonsági szint 2023.11.01. lett.
A méret 683,11 MB -
addikt
válasz Capella #1225 üzenetére
Spigen -nek tapadós anyag van az alján, de attól függetlenül is stabilabb a kialakítása. Meg más az összetétele is, kicsit merevebb. Nekem mindegyik van. Igaz, mindegyiket szeretem, de a Spigen azért jobb.
Persze az, hogy mennyit ér vagy kinek mennyit ér már más kérdés.
Van egy-két fajta ilyen dokkolóm itthon, mert több eszközhöz is rendeltem már. Összességében szeretem őket. Viszont van olyan is belőle, ami iszonyatosan vonzza a port, szöszöket... De szilikon szíjból is lett egy ilyenem. Az baromi idegesítő.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
PedroPascal
őstag
-
Capella
senior tag
válasz PedroPascal #1222 üzenetére
Az LTE változaton más szoftver van, nem ugyanakkor frissül. Vagy nem feltétlenül.
A BT-re tényleg megjött. -
Parallaxis
addikt
válasz PedroPascal #1222 üzenetére
Az enyém BT-os.
-
PedroPascal
őstag
válasz Parallaxis #1219 üzenetére
Most néztem nekem nem jelzi W6C lte.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, időközben én megváltam az órától és a telefontól (S23U) is, jelenleg egy Honor Magic 5 Pro telefont használok, viszont ahogy néztem az okosórákat kb arra jutottam, hogy ez a legmegfelelőbb a számomra így veszek újra egy 47mm-es Classicot! Az EKG és vérnyomás egyelőre nem lényeges ( később meglátom akarok e vele szórakozni) számomra, egyéb téren nem lesz kompromisszumos ha nem Samsung a telefon ugye? Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Parallaxis
addikt
Jött frissítés a XEH régióhoz..
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
Nagy sokára megérkezett ez a filléres cucc.
Silicone Charging Dock
A gyári töltőhöz tökéletes.
Majdhogynem jobb, mint amire számítottam pontosság, kivitel, ilyesmi tekintetben. -
Morph33
tag
Telefonpont.hu-n 105 ezer Ft a 47 mm-s watch 6 classic. Ez az agyonkuponozott SES árnál is jóval olcsóbb, amik amúgy sincsenek nekem, kunyizni meg nem fogok. 24 hó gari, csupa jó értékelés az árukeresőn. Vajon érdemes onnan rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
Terka0812
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küzdök, hogy megkapom az órára a facebook messenger üzeneteket, válaszolok is rá, az óra ki is jelzi, hogy elküldte a válasz üzenetem, de a telefonon a messengerben mégsem jelenik meg.
Ez miért van? -
addikt
válasz gyuri2008 #1204 üzenetére
Saját forgalmazás szerintem annyira nem gázos. Inkább a zs kategóriás kis román cégektől szoktam tartani. Feltéve, ha kicsit már drágább eszközről van szó.
Egyébként sajnos a Samsung magyar szerviz sem sokkal jobb, ha az ember közvetlenül hozzájuk fordul. Bár nem tudom óránál pontosan melyik/ki látja el a garanciális ügyeket.
Szerk.:
Én is éppen most szenvedek velük egy TV -vel, és sajnos nem egyedi eset. Bár telefont rendszeresen ettől a márkától választok, és az órával is elégedett vagyok. TV -vel valószínű már kihagyom ezt a márkát. Főleg, ha sikerül végre átvergődnöm a sikeres garanciális javításon.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
gyuri2008
veterán
Az emag által forgalmazott samsung galaxy watch 6 cllasic óránál mi ez Termékkód: OSAM-SM-R960NZSA
Az OSAM mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest