Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
McCsaplak
tag
válasz
palee69 #42113 üzenetére
SamMobile-on repartos romok vannak?
Nem mindegy, mert ha Odinba bepipálom a repartition-t, és a rom meg csak "sima", akkor tégla lesz belőle.
S Advance-ra tettem már fel ilyet, ezzel 100% tiszta,szűz rendszert kapsz.
Találtam függetlenhez ilyet S2-re is, de nekem T-s kellene... -
Kisfundy
aktív tag
válasz
palee69 #41878 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne ötlete arra hogy miért merül a telcsim pár óra altt le úgy hogy hozzá sem nyúlok!?
Egy hete a gyári aksival kezdte ezt csinálni,gondoltam akku meghalt 2,5-éves várható volt rendeltem egy után gyártottat,aminek elvileg a kapacitása is nagyobb!
Legyalultam a telefon teljesen gyári szoftver újrahúztam (4.1.2).
Első nap hibátlan fél nap alatt kb 15-20%-ot merült,aztán egyre jobban,majd megint ott vagyok hogy hozzá sem nyúlok és 4-5 óra alatt már 20%-on van!Valakinek valami ötlet esetleg?
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz
palee69 #39555 üzenetére
Az enyém is megtalálta a frissítést, de amikor rányomtam, egy letöltő oldalra irányított. Nincs baj a rommal, most nem váltom le. Túl sok macera. Ha csak simán ráfrissített volna, beleegyeztem volna.
Igazából 4-5 napja van fent a mostani is... még csak most állt be.
Furcsa ez a Neat update a romban... bár az pozitívum, hogy témákat, kiegészítőket könnyen le lehet vele szedni. de azokat is recoveryben kell manuálisan feltolni...Vagy van rá más mód?
-
Th3Ac3
tag
válasz
palee69 #38452 üzenetére
Az árát én is sokallom na meg kell hozzá új vastagabb hátlap is. Ha még sokszor csinálja elgondolkodom a beszerzésén.
Kékes525: Egy hetes rendszer, most lett frissítve, nem gondolom hogy ilyen hamar összeakadna. STweaksben Fuel Gauge Chip resetet nyomtam, az elvileg az akkumulátort kalibrálja.
-
Th3Ac3
tag
-
Snoop-y
veterán
válasz
palee69 #37587 üzenetére
Semmilyet ( en tudok ra vigyazni szerencsere
)
Hat mivel en a Samsungtol rendeltem az akku mellet volt a modositott Samsung hatlap is. ( bar szerintem a tobbihez is adnak )Xperia T-rol valtottam amugy vissza ( felesegemnek az van egy ideig elcsereltuk de most visszamenekultem A telefonhoz )
Nem is tudom mi lesz ha majd tonkremegy -
Burt1793
veterán
válasz
palee69 #37486 üzenetére
Az nagyon jó, az S2 sajnos nagyon gyengén teljesít a telefonálás terén. Nálam egy óra telefonálás felér egy óra kijelzőidővel (miközben telefonálás közben kikapcsol a kijelző).
Amúgy ha rádió mellett van a mobil (otthon kb mindig), akkor sokszor bezavar a rádiónak és recseg a rádió. Itt sajnos gyenge a 3G és gondolom ide-oda vált 2G/3G között. Szerencsére ez csak itthon van, napközben mindig van HSPAP.
Mostanában máshova rakom a telót, bár nehéz megszokni. -
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest