- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
felixo #41655 üzenetére
Szaré', húgyé'...
Ha nincs rá gari, de jó állapotú, akkor kb 30-35 ezer forintért el lehet adni. Főleg, ha sok kiegészítőt adsz vagy ha mázlid van a vevővel. De ahogy az előttem lévő hülyenevű is írta, annyit ér, amennyiért megveszik. Tehát plusz-minusz 10 ezer forint.Aki romolni szeretne, feltétlenül próbálja ki az aláírásomban lévő romot. Hibátlan.
-
noto
senior tag
válasz
felixo #39622 üzenetére
Nekem 6.0.1 van fent de a6 0.2 is jó gondolom
Belső sd re felrakod majd mintha romot ráknal fel elinditod e telot majd megkeresed amit letöltöttel es
Elindítod
Bejön egy telepitő mint a rómnal ott meg kivalasztod mit szeretnel felrakni majd újra indít es örül!
Bootanimation a Machine piszok jól néz ki -
noto
senior tag
válasz
felixo #39612 üzenetére
Az xda forumon valaki belinkelt nemrég egy telepitőt piszok sokmindent lehet vele felrakni nagyon jó és kitudod vàlasztani hogy mit ráksz fel nekem nagyon bejön képek is vannak hozzá bootaminàcio piszok jó van benne!
V5 telepitőt szedd le a 85836hsz
CSAK ezekből lehet vàlogatni:8 Types of SystemUI
*23 s4 Toggles
*Stock green Toggles
*White Toggles
*Blue Ginger Toggles
*Fancy Toggles
*TRANSPMINIMAL toggles
*23 MyLifeRock10 Blue toggles
*S5 23 toggle15 Types Of Pulldown Background
*Ace One Piece
*Girl
*50% transparent
*Android
*Joker
*Superman
*NeatRom
*Dante
*Lady Ninja
*Ghost Rider
*Hulk
*Iron Man
*Skull
*Spiderman
*Vader9 Settings Background
*Holo Black
*Black HoneyComb
*Sparks
*Light Blue
*White
*Black
*Purple carbon
*Red Carbon
*Sexy Girl6 Types of Wifi Signals
*3D Blue
*Wifi 2
*Wifi 3
*Wifi 4
*AOSP Wifi
*S5 Wifi3 Types of Launcher Menu icon
*3D Icon
*Kitkat 4.4.2 Circle Icon
*Stock IconTheme
*S5 Theme7 Types of Signal Symbols
*3D Blue
*Gingerbread
*Blue
*AOSP
*S5
*ios7
*Sony Z22 Types of Icon Packs
*Kitkat 4.4.2 Icon Packs
*S5 Icon Packs
*SOny Z2 Icon Packs2 Types of Status Bar Icon Packs
*Blue Status Bar Icons
*White Status BarIcons ( Vibration,Alarm,silent.....)2 Types of Play Store
*Black Play Store
*Stock Play Store3 Types of Kernels
*Apolo Regular
*Apolo Light
*Philz Kernel4 Types of Bootanimation
*Machine
*Nexus 5 Animation
*Neatrom 3.0 Animation
*Neatrom 4.0 Animation3 Types of Keyboards
*Black Note2 Keyboard
*S4 Stock Keyboard
*S4 White Keyboard4 Types of weathers
*S4 Stock weather
*S4 Half Transparent Weather
*S4 Full Transparent Weather
*S5 Stock WeatherUSB MODS:
*MTP
*Mass Storage4 Types of Launcher
*Disable Wallpaper Scrolling
*Enable Wallpaper Scrolling
*S4 Launcher
*S5 Fast Launcher4 Types Of MultiWindows
*Black MultiWindow
*Transparent MultiWindow
*Cyan MultiWindow
*S4 MultiWindow -
hr2
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz
felixo #36475 üzenetére
Szerintem azt ne kapcsold be, amúgy jobb oldalt a topiknév melletti egyik ikonra kell kattintanod.
Én nem tudok ilyen alkalmazásról, de jó lenne ha lenne. Asszem van valami RSS. Nem ismerem, ez engem is érdekelne, bár ezt inkább valami segítőtől vagy moderátortól kellene megkérdezni. -
Burt1793
veterán
válasz
felixo #36437 üzenetére
Én ma már megkérdeztem, senki se válaszolt...
Én ezt, nekem bevált: Opera Androidra. -
tresh
veterán
válasz
felixo #36385 üzenetére
Aki Neat romot használ majd meg mondja de általában a rom készítője mindig oda írja mit javasol és milyen beállítások mellett.. de amire én gondoltam az pl az én esetembe az apolo kernel van fent hozzá van egy config app és avval tudod testre szabni milyen fesz/órajel stb legyen annak függvényében mik az igényeid így igen kellemes üzemidőt is össze lehet hozni úgy hogy nem kell nagy kompromisszumokat kötni
Általában mindig ajánlanak egy beállítást amit én mindig arra teszek majd szép lassna kitesztelem melyik a megfelelő beállítás nekem
Szerintem ha megkéred a srácokat szívesen leírják hogy állítsd be
-
Burt1793
veterán
-
stefi68
addikt
válasz
felixo #36302 üzenetére
Úgy olvastam, hogy ezekhez az újabb (Slim) ROM-okhoz már nem jók a TMobile Theme Engine alapú témák.
Van egy új okosság, ez az Xposed Framework és a hozzá tartozó XThemeEngine.Az általatok itt egyre gyakrabban emlegetett NeatKat is Slim alapú. Azt írják a topikjában, hogy ez az Xposed Framework-ös technika jó ehhez a ROM-hoz is, de csak Dalvik módban. Az ART állítólag összeakad vele.
Egy Kroz nevű mandró neve van emlegetve ezzel kapcsolatban, aki csinált Slim-es témát és leírja a telepítés menetét is ->[link]
(#36305) Kékes525: Képek, videók tv-n való megosztására én az iMediShare alkalmazást használtam. Megtalálta a tv-t a hálózaton és csak el kellett indítanom a lejátszás, a tv máris átváltott és megjelenítette a megosztott tartalmat.
Egyszerű mint a faék. -
-
Burt1793
veterán
válasz
felixo #36269 üzenetére
1. fölösleges.
2. nincs.
3. át lehet állítani, a tárcsázóban nyomj a beállításokra és keresd meg ezt az opciót.*Az art-ot a fejlesztői beállításokban tudod bekapcsolni.
Amúgy én nem értem ennek a lényegét, tehát józan paraszti ésszel arra gondolok, hogy ilyenkor nem a dalvikot használja, így azt nem kell wipe-olni. Ez az art hova szemetel?
Nekem lassan egy hete fent van a rom, nagyon aksikímélő, de a 8 ball pool kicsit akadozik.
Majd lehet, hogy kipróbálom az art-ot is. -
-
logarithm
őstag
válasz
felixo #36196 üzenetére
Aha így mehet.
Azért nem rakták bele, mert nem muszáj a rom működéséhez a gappsmeg igazándiból most már nem is tudom megmagyarázni miért van külön (talán mert mindegyik rom típushoz más fajta kell android verziótól függően persze). olyan régóta csinálom már ezeket a dolgokat megszokottá vált.
-
Burt1793
veterán
válasz
felixo #36123 üzenetére
Csináltam egyet a mairól is.
Amit tudni kell:
Ma csak játszottam illetve facebookoztam (kizárólag a 8 ball pool-lal játszom), kb fele-fele volt a kettő.
Minden feketére van állítva, ami jól néz ki illetve energiatakarékos is ugyebár.
1 éves 2000-es aksi van a telóban.
A 8 ball pool játékot sikerült olyan helyes irányba "fejleszteni", hogy egyre jobban akad, illetve melegszik (tehát ez erősen meríti. Egy éve még meg se kottyant ez a játék az s2-nek.)
A fényerő automatán volt, kb 20%-ot volt 75%-os fényerőn, 50%-ot 50 %-os fényerőn, a maradékot alacsony fényerőn. Végig 3G-n volt, mobiladatkapcsolat viszont egyáltalán nem volt bekapcsolva. A futó programokról is csináltam képet, ezek voltak egész nap a ramban. A sebességre nincs panaszom, nagyon gyors az egész amúgy.
Volt már ilyen, hogy csak játszottam, más rommal nem bírja ilyen jól. Ez így most meg lett volna simán 5 óra kijelző is, sima neatrom superlite-tal folyamatos billiárddal nagy nehezen 4-et bírt. Összességében megérte leváltani tegnap.Szép álmokat. (Holnap megnézem mennyit bír úgy, hogy hozzá se nyúlok (nem lesz időm rá.
))
-
Doosa
aktív tag
válasz
felixo #34635 üzenetére
Nincs sajnos, miután feltetted vagy belakod és utána teszed fel a 3.11.29-es update-t vagy fordítva igazából nem lényeges.
A képeket alapból máshova teszi, de látja a régi képeket is csak kell neki nyomni egy automata keresést.
Ja, nem teszi máshova, csak alapból csak a camera mappában lévő képeket jeleníti meg, de lehet állítani a szűrőn -
Doosa
aktív tag
válasz
felixo #34627 üzenetére
Hát ennél nagyobb témázhatósági lehetőséget nem igen nyújt más ROM. Itt van pl pár téma, de a rom-ba van integrálva egy saját téma kezelő, és ezeket variálhatod. Pl valamelyik téma statusbar-a tetszik, valamelyiknek a lock-ja, valamelyiknek pedig az ikon készlete akkor simán össze rakhatod őket, ezen kívül még minden alkalmazásnak be tudok állítani, hogy megjelenhet-e a statusbar-on vagy csak akkor látszom miután legördítetted vagy még akkor se.
Amúgy meg google -
Doosa
aktív tag
válasz
felixo #34625 üzenetére
Itt van a MIUI amit használok. Ez pedig az Apollo nyilván ebből a 4.x-es kell.
A heti frissítés pedig ilyen kis mellékes a fő verzióhoz ami most 3.9.6, ez tartalmazza az egész rendszert és ehhez jön ki minden pénteken valami kis "patch", ezek általában kis apró finomságok, hibajavítások fix-ek, de az elsőnek linkelt oldalon beleolvasol a Changelog-ba és meglátsz mindent. -
logarithm
őstag
válasz
felixo #31390 üzenetére
a tiedtol szamitva 6hsz-el feljebb
H on is legyen asnet miui ilyen is van.a kereso kidobja h mi a kulonbseg
-
oba
addikt
válasz
felixo #25390 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686
2. hsz -ben vannak a modok... elég nagy káosz van etéren neatrom esetében, nem mindegyik működik mindegyikkel együtt, magadnak kell kb. kitapasztalnod
én nem használok semmilyen mod -ot...
ha akksi százalékjelzést akarsz azt tud gyárilag a neatrom: beállítások/kijelző/töltöttségi érték mutatása
-
oba
addikt
válasz
felixo #25387 üzenetére
a removed apps nem távolít el semmit, pont ellenkezőleg... azokat az appokat tartalmazza amik a fullban benne vannak de a lite -ból ki lettek szedve... magyarán ha a lite -ra felflasheled azt a zipet megkapod a neatrom full verzióját
témákat passzolom, modokat találsz hozzá az xda -s topikban
minden tökéletesen működik, én még nem találkoztam semmi buggal
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
felixo #25220 üzenetére
Biftort használok a V6-os verzió óta, sztem jó (V8.2 b@szkodott nálam, azt nem szerettem)
sok mindent kipróbáltam az elmúlt hónapokban, de mindig visszatérek a Biftorhoz...próba cseresznye.
Akkuidő mint a többinek nálam, de én poweruser vaok, amúgy gyors, stabil, smooth stbstb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest