-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
gtesteban #30631 üzenetére
Akkor egy rövid beszámoló a 10.2 CM nightly buildről.
19-én tettem fel a nightly build 2013-08-19 verziót, és az elején elég bugosan akart indulni, amint a fórumban is megosztottam, nem akart újraindulni, a Samsung Galaxy S2 feliratnál elakadt.
Erre fel feltettem Dorimanx 9.38-at és azt használtam ma estig. Azért volt néhány hiba, pl a Facebook app értesítési sávja elfeketedett, az Email app is néha (de használható volt). Amúgy nagyon kevés hibával találkoztam, és nagyon jól bánik az akksival, plusz eszméletlenül gyors.
Ma este tettem fel a 08-23-as buildet, nem tettem vissza a Dorimanx kernelt, hagyom a CM kernelét, kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd
Én ajánlani tudom, nagyon meggyőzött, nagyon testre szabható, baromira tetszik a status bar, a notification cuccok, végre jól működik minden. Ami hiba volt még, a Focal, a CM kamerája, nem tudom, az új buildben hogyan működik.
Én inkább a Samsung based romokat favorizálom, de ez a CM nagyon tetszik most. A tárcsázóba ha elkezded a T9 szerint a neveket írni, akkor egyből 3 találatot hoz be, rendezi gyakoriság szerint, 1 klikkre hívhatsz, az üzenet applikáció nagyon tetszik, stb
(#30633) val3nt1n3
Szabad, de 3+1 fájlos ROM-ot ajánlok
Én sokszor megyek vissza XWKK5-re -
wdx
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
gtesteban #25051 üzenetére
Pl.: dorimanx 9.24
-
wdx
őstag
válasz
gtesteban #24204 üzenetére
Látod, nálam se 100-as se az otg, se az mhl...
Pendrive-al szépen megy, de pl kártyaolvasóval már nem...eldobja 1-2 perc másolás után kb...
Az MHL-em (tv-kimenet) meg kontaktos, ha nem "feszítem" valamelyik irányba, egy idő után elmegy a kép.
Gagyi kínai kábelekről van szó, de prémium kinézete van mindkettőnek. -
havri1
félisten
válasz
gtesteban #24183 üzenetére
Nekem van egy app ami kezeli:
StickMount root kell hozzá.
Viszont NTFS-t nekem nem sikerült vele felismertetnem..Érdekes, mert Nexus 7 simán viszi NTFS-ben is, ugyanezzel a szoftverrel. -
mivan80
aktív tag
válasz
gtesteban #22790 üzenetére
Na, utána olvastam még egy kicsit a témának. Az amit te linkeltél, ha minden igaz csak 500 mA-es, az nem jó, nem elég. Pontosabban szépen lassan fel tudná tölteni a telót, de arra nem jó, hogy navigáció közben használd, mert a teló állítólag 650 mA körül fog fogyasztani intenzív használat közben, így gyorsabban fog merülni, mint hogy a töltő tölteni tudná!
Szóval az általam másodszorra linkelt 700 mA-es töltő már megfelelő.
XDA-n találtam egy rövid, de tartalmas topicot a témában.
@zenke:
Beégett kijelző, gyengélkedő középső gomb (össze-vissza reagált) és mikrofon (egyre többen panaszkodtak rá), hirtelen akku töltés esés, néha random újraindulás...
-
mivan80
aktív tag
válasz
gtesteban #22784 üzenetére
Ez meg még kisebb, 700 mA-es, de itt a telók között fel van sorolva az S2-s is:
Samsung MicroUSB autós töltő, GYÁRI ACADU10CBE
Ezt a gyáriszáma alapján megtaláltam a nemzetközi Samsung honlapján is, nézd meg a kompatibilis termékek felsorolását.
Kinézete alapján, amit linkeltél, vmi régebbi modell lehet, de persze ettől ugyanolyan jó is lehet, mint az újabbak.
-
mivan80
aktív tag
válasz
gtesteban #22779 üzenetére
Szerintme bőven elég az 1000 mA-es is, hiszen a gyári Note 2-höz való is ennyit tud:
GYÁRI Samsung MicroUSB autós töltő, ECA-U16CB
A lényeg, hogy márkásat vegyél, nem feltétlenül Samusat, nekem pl. Nokia van, de ne vmi noname gagyit, mert az frankón szétvághatja a telót.
Ha belinkeled, hogy milyet néztél ki, rákukkantok, rákukkantunk.
(#22780) zenke
Hát az én telómat mondjuk a központi szervizbe vitte a futár, túl sok mindent jelöltem meg problémaként, nem vállalták a helyszíni javítást. Lehet, hogy van olyan futáruk, aki rugalmasabban javít a helyszínen, mint a központ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest