-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
nimba1 #38170 üzenetére
Igazatok van, helyesbítek:
A multiméteres kapocsfeszültség mérés csak durva hiba kimutatására alkalmas.
Az akkumulátor energia tároló képességének mérésére kapacitásmérő műszer szolgál. Ez egy olyan állandó áramú terhelő eszköz, amely a beállított konstans árammal kisüti az akkumulátort és közben méri az eltelt időt.
akkumulátor kapacitása mérő műszer
Akkumulátor és töltöttség mérő
Ezek már jók?
-
-
.-Szenti-.
csendes tag
válasz
nimba1 #35916 üzenetére
Hali!
Nem rég megfordult a kezemben egy S2 és megdöbbentem azon,hogy nekem mennyire nem jön be. Előtte egy Samsung Galaxy N7000-em volt és jelen pillanatban is egy Note1-et pötyögök.
A tapasztalataim azok voltak,hogy a webböngészése gyors viszont a fényképezője és a kijelzőjében nagyot csalódtam. A testvérem most is S2-őt használ. Lehet,hogy ez csak megszokás kérdése vagy csak nekem voltak túl nagy elvárásaim a telefonnal szemben, ettől függetlenül továbbra is Samsung termékeket fogok vásárolni, mert eddig nem csalódtam bennük ( nagyot ) ! -
Kékes525
félisten
válasz
nimba1 #35890 üzenetére
Ez nem jó, pontosabban nem elég. Magyarul sem megfelelő.
1. A factory reset, csak a gyári visszaállítást csinálja. A régi ROM a gyári beállítással megmarad,
ami az új romnál bekavarhat. Lásd 4.03 vagy 4.04 androidot frissítek 4.1.2-re. Nagyon sok embernél bekavart a régi ROM. Pláne, ha egészen más ROM-ot teszek fel.2. A Full Wipe magyarul teljes törlést jelent, azt pedig formáttal is lehet. A régi ROM-ot minden összetevőjével együtt (recovery-re nem vonatkozik) el kell távolítani.
3. Neatrom szerinti ugyanaz, csak másképp csinálva mint amit írtam. Wipe data=Formát data, Mindkettő törli az adatokat. Formát cache=wipe cache+wipe dalwik cache. Mindkettő törli a cache-t. A többi pedig szó szerint ugyanaz.
-
Kékes525
félisten
válasz
nimba1 #35568 üzenetére
Amúgy szerintem a XWLSZ_NeatROM_SuperLite_v2.1.zip (Based on XWLSZ_NeatROM Lite 5.0.2) a legjobb. Az utolsó LSZ-es.
Az XWMS1 NeatROM v5.4.2 Aromát is sokan dicsérik, tesztekben igen jó teljesítményt nyújtott:
[19 Dec 2013] [KERNEL TESTS] [SAMMY ROMS] Kernel battery tests and benchmark results
-
Kékes525
félisten
válasz
nimba1 #35568 üzenetére
Visszaállítás hogy történ?
Nekem bekavart a Titanium Backup 6.1.5, mert hibás volt, de főleg én rontottam el, mert a teljes rendszeradatot visszaállítottam.
Másodszor a 6.1.5.1 hibajavításosat használtam, és csak a telefonhoz kapcsolódókat tettem vissza (SMS, üzenetek, napló, telefonkönyv, stb.), a többit manuálisan állítottam vissza (persze ez időbe telt).
Most az 5.6-osat használom, de még nincs tapasztalatom vele. Full Wipe nélkül tettem föl. (Wipe cache és Wipe Dalwik cache, System és Preloaded format).
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
nimba1 #25561 üzenetére
Beállítások --> Képernyő lezárása --> Zárolt képernyő opciói (ha van PIN, jelszó beállítva akkor engedélyezni kell a "Lezárás húzással" opciót.
Erre senki se tudja a válasz???
(#25491) mAtThEw0319
-
havri1
félisten
válasz
nimba1 #18687 üzenetére
Ennyit szerintem nem számít GB sem.
Meg kellene nézni, mi szívja le az akksidat. Miket, és miként használod? 2g/3g/wifi? Milyen fényerőn? Sok háttér programokat amiket nem használsz, le kéne szedni. Lehet valamelyik program ragad be, vagy szívja nagyon. Pl Facebook messenger, viber, skype, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged