- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
klykkly #42153 üzenetére
Sehogyse ment a root ezzel a slim rommal, utána azt csináltam, hogy újra feltoltam odin-nal a recoveryt, utána a slim már nem ment fel, fail-edet írt a flashelés végén. Na itt ment fel a pulzusom egy kissé...
az utolsó stable állapotú CM romot (CM10.1) raktam fel végül, nem egy friss darab, de ezzel végre 1,9 GB a szabad hely a data-ban, és a root is megy.
Kösz mindenkinek a segítséget!
-
Tyca
senior tag
válasz
klykkly #42149 üzenetére
kipróbáltuk, de nem működik...invalid MMI kód, vagy valami ilyesmit ír ki.
A másik kérdésre esetleg tudod a választ? Hogy miért nem root-olt a teló a szóban forgó 4.4.4 rom telepítése után? Elvileg az ODIN-nal felrakott Recocery tartalmazta a root-olt kernelt. Viszont utána a ROM telepítője lecserélte a Clockwork recovery-t TWRP recoveryre, lehet ez csinálta az un-root-ot?
-
törölt tag
válasz
klykkly #41871 üzenetére
De, sztem ez is járható. Vagy EXT -re formázod. Az EXT2 nem naplózó, de azt nem tudom, hogy megy -e 64GB -on. EXT3, EXT4 biztosan. Az igaz, hogy a Win számára nem natív formátum, de egyrészt van rá plugin, másrészt egy igazi Androidos Linuxot használ asztali környezetben, nem Windows -t. Bár én asztaliban is arm Androidot használok és központi adattárolónak NAS -t. Ezt minden eszköz látja, kezeli bármikor, bárhonnan.
-
törölt tag
válasz
klykkly #41737 üzenetére
Minden miniPC -nek van tápja (sajnos, elég szar minőségűek), így nagyon korlátozott mennyiségű árammal el tudja látni az eszközöket. Egy Lan adapterhez, beviteli eszközökhöz, vagy egy usb hangkártyához elég, de egy háttértárhoz már kell aktív HUB. Azt nem tudom, hogy mindegyikkel működik -e. A topikjaikban tudsz érdeklődni. Ebay linket is neked kell túrnod, mert én nem szeretem. Sokan a Geekbuyingról szoktak vásárolni, én inkább Aliról. A screen mirroringot egy RK3066 -ossal teszteltem. Konkrétan a Measy U2C -mel, Finless 1.7 rom -mal. Ebből a szempontból SZERINTEM mindegy, hogy milyen kütyüt veszel, de egyébként nagyon nem. Ez egy nagyon összetett dolog, nem szeretném ebben a topikban kifejteni. Olvasgass a miniPC -s topikokban. Amit linkeltél, abban nekem az sántít, hogy 1GB ramot ír. Az S802 -ben 2GB kéne legyen. Ami az árat illeti, ezek már nem a legolcsóbb kütyük. A linkben nem szerepel, hogy H -paneles -e a kütyü. Azok ugyanis drágábbak, mert hardveresen tudják dekódolni a DTS -t, míg a másik két panelverzió csak szoftveresen. A topikok:
Rockchip RK3066
RK3188
Amlogic S802
És hogy igazán ne tudd eldönteni, ma linkeltem a 3188 -as topikban, hogy már lehet rendelni a Rikomagic MK902II -t, ami RK3288 -as. Erről még nincs konkrét tapasztalat. A spec. jól mutat, de tudjuk, hogy a Rockchipnél ez nem jelent semmit.
Bocsánat a hosszú offért! -
törölt tag
-
oba
addikt
válasz
klykkly #41604 üzenetére
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
--> ezen belül 10. pont:„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
Te ezt az oldalra való regisztrációkor elfogadtad, ugyanúgy mi is. Innentől kezdve felesleges ezen lovagolni. Nem potyára mi sem beszélünk róla, mivel tilos. És tényleg fél perc google és megvan a megoldás.
-
Kékes525
félisten
válasz
klykkly #41597 üzenetére
A legújabb médiatörvény szerint a blog üzemeltetője felelős a tartalomért.
Ha nagyon kíváncsi vagy rá és a kollégák válaszai nem elégítettek ki itt kérdezd meg Javítsuk a Prohardvert!, hogy miért nem lehet.
-
törölt tag
válasz
klykkly #41597 üzenetére
Sajnos, tévedsz. Volt itt is egy cikk arról, hogy az első ilyen ítéletet nemrég mondta ki a bíróság. Itt, Magyarországon. Volt is belőle felháborodás. De ez van. Ha függetlenítem a telóm, azzal mást nem vonok bele akaratán kívül jogsértésbe. De ha nyilvános fórumon diskurálok róla, akkor igen.
-
klykkly
tag
válasz
klykkly #40955 üzenetére
Sajnos nem jutottam előrébb azóta sem.
bármit teszek a bak file-okkal csak:
checksum fail
md5 compute errorEz most mi a fenét jelent(mármit értem a jelentését és tudom is mi az az md5 meg checksum,linuxozom már vagy 20 éve)?
A baj hogy nem értem a folyamatot , mi ellenőriz mit és mivel,hogyan?
Azt sem értem mivel akarja összehasonlítani az nv_data.bint-t mert akkor is csinálja ha törlöm az
nv_data.bin.md5 filet.
Szétvet az ideg, tudom hogy itt van a jó bakup file de nem tudom megetetni vele.
Valaki segítsen pls. rávezetni mit rontok el vagy hagyok ki.
köszönöm.Más megoldás esetleg tud valaki?
Valami HEX editoros trükk?
Vagy ha talán azt tudnám mi generálja le default nv_data.bin-t akkor abba nyúlhatnék bele és ott írni bele a jó IMEI-t? -
klykkly
tag
válasz
klykkly #40955 üzenetére
Még annyit hogy nem értem miért nem jó az md5 amit egy linuxal csinálok?Egyik bak hoz sem jó egyik md5 file se
Hogyan tudok olyan md5 file-t gyártani ami megfelel neki?A szervízban ahol csinálták a függeltenítést gondolom csináltak másolatot az efs-ről.
Szerintetek odaadják ha szépen kérem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest