- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
Szatyor95
senior tag
válasz
acerola #43509 üzenetére
Hivatalosan a szolgáltatónál csillagászati összegért, nem hivatalosan meg... Gondolj arra, kiknek adják el testvéreink a frissen ajándékba kapott telefonokat. Ez utóbbi viszont illegális, így nem feltétlenül javaslom.
Szerk.: A szolgáltató is csak akkor tud segíteni, ha igazolod, hogy a telefon a Tiéd, és már nincs rá hűségidő.
-
salgocomp
senior tag
válasz
acerola #43422 üzenetére
Eddig bevált. Nekem a kamera alkalmazása kicsit gyengébbnek tűnik, mint a gyári 4.1.2-é, de ez sajnos eddig minden KK romnál így volt. Nagyon fixen kell tartani a telót, hogy jó képeket lőjön, gyárinál egy kis mozgás még belefért.
Nekem igazából a CM11-es Lollipop téma miatt "kellett" váltanom főzött romra. Eléggé jól tud kinézni így.
-
logarithm
őstag
válasz
acerola #42524 üzenetére
imei számod rendben van?
ha igen egy modem cserét megpróbálhatsz -> [link] [link] , ha nem akkor érdemes 3+1 file-os romot vissza flashelni, az rendbe rakja.Más:
Ha valaki szereti a linaro optimalizált dolgokat próbálja ki ezt: [link] hetente frissül szóval van egy pont amikor flashelhetsz ha flash alkoholista vagy mint énszerintem gapps-ot innen érdemes szedni a romokhoz: [link] up to date és van nagyon minimál verzió is
-
logarithm
őstag
válasz
acerola #42000 üzenetére
Beállítások->tárhely->fizikai menü gomb megnyomása (bal alsó)->majd ott értelem szerűen katt bejön a választható menü , majd ha kiválasztottad újra indítás szükséges lehet.
Ha nem létezne az a menü (ami kizárt) akkor ezzel a programmal is válthatod [link]
De akár terminal emulator-ban is megcsinálhatod:
mass storage:
su
setprop persist.sys.usb.config mass_storage,adb
rebootmtp:
su
setprop persist.sys.usb.config mtp,adb
reboot -
Burt1793
veterán
válasz
acerola #41659 üzenetére
Helló!
Slim Bean Build 2.2 - 4.3.1
Leírás: [link]
Rom letöltő link: [link]
Gapps letöltő link: [link]A lényeg, hogy miután felraktad, ne frissítsd, mert felrakja a legfrissebb slim kitkat-et. Az még nem ilyen patent. Tiltsd le a romban az automata frissítést és a frissítés keresést és nem lesz vele gondod.
A gapps, amit linkeltem aroma, tehát te tudod kiválasztani, hogy mi kell neked. A legjobb.A telepítés menetéről van infó a leírásban (első linkem), de úgy kell felrakni, mint minden más romot. Full wipe természetesen előny.
Én már egy bő hónapja használom, tényleg hibátlan. Legjobb rom, ami eddig fent volt. A governorral még trükközhetnék egy kicsit, de nincs rá időm, lehet, hogy még ezen felül is lehetne csiszolni rajta. -
klykkly
tag
válasz
acerola #41253 üzenetére
Engem nem zavar
,fel sem tűnik , hogy nem magyar mert van beépített fordítóm......
Egyébként még csak most tanulom ezt a rengeteg beállítást ami van benne. kb egy tizedét sem használom. Sokszor tényleg azt sem tudom mit állítok......
pl az a pörgő oldalsó menü egy nagy hülyeség, csomószor előjön mikor nem kéne. Még jó hogy kikapcsolható.De a ROM stabil , nem lehet agyoncsapni se.
-
Kékes525
félisten
válasz
acerola #39601 üzenetére
Igen az a legújabb amit @palee69 linkelt be, de olvass utána, hogy bugos e.
[KERNEL][UNOFFICIAL BUILDS][JB/KK][Vx.43v76]DorimanX Test builds
-
bajusz15
senior tag
válasz
acerola #39187 üzenetére
Közben update:
A telón volt egy philz kernel 4.1.2-höz, azt feltettem, kikapcs, akksi ki-be, aztán azzal valahogy sikerült töltésre bírni és még a CWM-ba is be tudtam lépni, wizzedkat 2.6-ot tettem fel, ez marad amíg nem lesz valami baja, én már nem nyúlok hozzá inkább! -
bajusz15
senior tag
válasz
acerola #39167 üzenetére
Parancsolj
Ha meg vírust jelez mint nekem legutóbb, akkor megpróbálom a gépemen lévő 106-ost feldobni és azt belinkelem -
Th3Ac3
tag
válasz
acerola #38600 üzenetére
És ha alap kernelt használtál, akkor működött? Vagy eleve ha felteszel egy újabb romot nem hajlandó megfelelően működni?
Justreboot: Link én személy szerint ezt használom, tökéletesen működik és frissítgetik a telepítőt gyakran (persze magától frissül utána minden program).
Kint van legfrissebb Gustavo kernel értékes változtatásokkal. Érdemes frissíteni slide2wake is bekerült
-
Th3Ac3
tag
válasz
acerola #38591 üzenetére
Kezd gyanússá válni a dolog még az is lehet hardveres problémája van a telefonnak, hiszen rendszertől és kerneltől függetlenül mindig ugyanazt csinálja. Járj utána nem volt e valakinek hasonló, mert szerintem nem egyedi esetről lehet szó.
Tegnap gyorsan letöröltem a moddolt CM 11-et és visszatértem a sima nightly változathoz. Azért ezt sokkal jobbnak találom, visszaállt a régi rend. Kivéve hogy a google alkalmazások teljesen megkergültek, szerencsére legfrissebb gapps telepítés orvosolta a problémát
-
Th3Ac3
tag
válasz
acerola #38440 üzenetére
Öhm van egy script amit ajánlatos lefuttatni kernel felrakása előtt, próbáld ki hátha attól menni fog (kitörli teljesen az előző kernelt): LINK
Más: tegnap 55%-on volt este az akksi de befagyott a wifim, újraindítottam a telefont. Utána 20%-ról folytatta, mitől lehet ez? Nagyon bosszantó hogy 35% akksi csak úgy eltűnt a semmibe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest