- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Snoop-y #38062 üzenetére
Hello!
Elárulsz pár infót?
Érdekelne, hogy milyen kernelt használsz, a kijelző idő átlagban mennyi szokott lenni és hogy mennyit szokott átlagban a telefon üzemideje lenni? 14-16 óra?Jah és érdekelne az is, hogy neked mennyire stabil, gyors a ROM ?!?
Köszi előre is!
Szerk.: Régebben nagyon dícsérték a NeatROM-okat üzemidőben. Most milyen ott az üzemidő a normál használatnál pár fokkal erősebb nyomogatással? (pl wifi/mobilnet folyamatosan on és úgy böngészés)
-
stefi68
addikt
válasz
Snoop-y #38101 üzenetére
A "Home" és a "Recent Apps" gombok egyidejű megjeleníthetősége az 5.8-ba került bele. Tudjuk ugye, hogy pár napig volt csak fent mert, nem tetszett a készítőnek valami. Az 5.9-ben pedig átvariálta a system.ui-t, tehát nem biztos, hogy megmaradt ez a ficsőr.
Nem egy létkérdés a megléte, de megszoktam már, hogy ott van a Home, sokszor gyorsabb így rábökni.
Amúgy meg más ROM-okban nem láttam ilyen lehetőséget...
Szerk.: Lehet, hogy félreérthető voltam... Szóval én nem az értesítési sávon lévő kapcsolókról beszélek, hanem ami felette van...
-
vaskotamass
csendes tag
válasz
Snoop-y #38073 üzenetére
Odin v.1.85-tel PC-től feltettem a CWM-KitKatCompatibile-i9100-at
majd Super SU val rootoltam
utána tenném fel az omni-4.4.2-20140304-i9100-NIGHTLY-t a telefon recovery módjában (volume+home+power gombbal)
de nem teszi felEzt írja:
Installing update....----itt tölt fél percig
majd
WARNING: No file_contextsset_metadata_recursive: some change failed
E: Error in /sdcard/omni-4.4.2-20140304-i9100-NIGHTLY.zip
(Status 7)
Installation abortedTENNIVALÓ???
-
vaskotamass
csendes tag
-
csiben1
tag
válasz
Snoop-y #37926 üzenetére
Köszi, de a cwm telepítésnél a Superoneclick-es link nem működik, sajnos így ez alapján nem tudom megcsinálni.
Root, cwm-el vagyok elakadva. Nem tudom mit kell figyelni, honnan szedjem le. A topic leírásban lévő philz kernel telepítése elég egyszerűnek tűnik, de gőzöm nincs melyik verzió kellene nekem.
Egy kis segítségnek tényleg örülnék -
noto
senior tag
-
-
chemo20
tag
válasz
Snoop-y #37818 üzenetére
nálam ez a rom viselkedik a legjobban
ebbe van auto sleep display fogalmam sincs h mit h alatat
de be van pipálva, nemtudom h van e a többi 4.4-ben is. Wifiztem is ma de nem kapcsoltam ki direkt a 3g-t h tudjak véleményt mondani
egy próbát megér, tulaj függő ki hogy nyomja.. Nekem is 2000-es aksi van
-
chemo20
tag
-
dreamtom
csendes tag
válasz
Snoop-y #37797 üzenetére
Nekem egyelőre vegyes:
SlimKat van fenn, Igazi Fekete Slim (real dark slim) bekapcsolva.
Az első néhány napon nagyon gyengén teljesített (6-7 óra után már kérte a töltőt), mostanra beállt megint kb 1 napra. (reggel 7-kor leveszem a töltőről, este 7-ig elvan)
Gmail, skype, viber, dropbox, linkedin folyamatosan a háttérben megy, szinkronizálnak.
Wifi, szinte folyamatosan megy, 3G be van kapcsolva, bár azt csak az utazások alatt használja.
Hozzá kell tegyem, hogy az aksim még eredeti, több mint 2 éves, már tervezem a cseréjét. -
justaview
senior tag
válasz
Snoop-y #37789 üzenetére
Ok. Értem.
(#37790) mAtThEw0319
Ha lesz egy kis időm, lehet, hogy teszek egy próbát megint vele.
NeatRom-al (5.7) leginkább az a bajom, hogy lassú a rendszer, értem alatta, hogy rábökök valamire és gondolkozik. Ha sietnem kell, nem érek rá arra, hogy a szép komótos tempóját végignézzem. (De lehet, hogy gyorsítható, csak én nem tudom, hogy hol.) -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Snoop-y #37767 üzenetére
Hello!
Én nem vagyok valami "nagy főzögetős", de régebben nagyon sok jót olvastam a MIUI romokról.
Nem rég összetörtem a volt S2-m.. aztán Nokiáztam egy kicsit, majd sikerült szereznem nemrég egy másik S2-t és az első dolgom az volt, hogy felraktam a legújabb MIUI ROM-t, a v5 verziót. Gyors a rendszer, szép is szerintem és a TW-nél ezerszerszer jobb. (Bár annál mi nem?) Nálam a gyári 1650-s aksival simán elmegy 1 napot, mert van a ROM-ban alapból egy greenify-hoz hasonló program, amivel be lehet állítani, hogy a háttérben mely programok "za**lhatják" a RAM-t.
Egyetlen egy hátránya lehet, (ami nekem nem hátrány,) hogy 4.1.2 a ROM verziószáma. Ha evvel meg tudsz békélni, akkor tökéletes.
Nem ismerem a telefon használati szokásaid, de 2000-es aksival simán össze tudsz hozni egy napot szerintem.Jó ROM-olgatást, remélem megtalálod a megfelelő ROM-t.
-
chemo20
tag
válasz
Snoop-y #37767 üzenetére
Feltettem énis omnit, sebesség kb ugyan az mint a többi 4.4-é, beállítások menü nem full magyar, a többinél nem emlékszem h mennyire volt az. Root alapból nincs benne, de van hozzá zip, igy az se gond, egyenlőre gond nélkül megy, akku időről holnap tudok vmit is mondani, bár én nem szoktam lenyúzni, általában 50%-on van mikor hazaérek.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Snoop-y #37730 üzenetére
Igen az nálam is mindig tör elöre
nagyon gondolkozok hogy megy vissza a stabil cm 10.1.3. Ezzel a cwm-el amit a Slimket felrakott mehet fel egyébként a cm vagy mást kell felraknom? Ebbe a témába nem vagyok még tiszta h mikor melyik cwm kell, ráadásul ez most valami grafikus cuccot rakott fel, twrp asszem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest