- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Azt is próbáltad, amit linkeltem? Az nálam egy ideje hiba nélkül teljesít szolgálatot. Mellé még ez az app: [link] és már tudja azt ingyen, amit a Tiéd.
Megjegyzés: az Auto Speaker beállításaiban a Calbiration-on belül pipáld be a Fix screen on-t, mert így fog úgy működni, ahogy kell. -
Rototti
senior tag
Ezt használom. Ezzel elvileg rázással is fel lehet venni a telót, de az valahogy nem vonzott...
Am ezt még lehet fokozni olyan app-al, ami automatikusan kihangosítja a hívást, ha eltartod a füledtől a telót, mert ekkor, ha valaki hív, csak egy suhintás a telefon felett és már beszélhetsz is. -
SsPL711
őstag
Nem tudom mi lehet. Találgatok csak. A gyári óránál csinálj egy "Adatok törlése" műveletet.
Esetleg a custom romban van valami ami miatt nem férnek össze a gyári és a Circle Alarm.
Több ötletem nincs.
Esetleg a Circle újratelepítése...Zso73: tényleg a P500-as topikból vagy ismerős
-
zoleeno1
veterán
Várhattál volna még egy kicsit, egy restart nem restart
Gondolom "f"-et akartál írni, mert abban volt javítva a CRT bug. Szerintem próbáld ki a legfrissebb, v1.1f-rebase verziót, én gond nélkül használom.
Mivel .zip-ként raktad fel a romot recovery-ből és nem odinnal, ezért nem számolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest