- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchus
csendes tag
válasz
slimshady #32372 üzenetére
A counter csak akkor változik, ha odinnal (vagy heimdall-lal) raktál fel unofficial romot, kernelt stb... Ergo a Framaroot nem változtat a counteren. Ha unrootolod és leszeded az appot, akkor szerintem semmi nyoma se marad, hogy rootoltad volna valaha. De a legbiztosabb módszer az, ha a 3+1-es official fájlokat felpakolod szervizbe küldés előtt.
-
Marchus
csendes tag
-
Marchus
csendes tag
válasz
slimshady #32362 üzenetére
Framaroot-tal rootolod a telódat:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276Felrakod a Triangle Away appot, ami a countert nulláza (lehet hogy csak akkor fog ténylegesen nullázódni, miután a következő lépést megcsináltad):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=14941143+1 -es független JB rom-ot felrakod:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=34&t=1022&p=13222#p8481 -
havri1
félisten
válasz
slimshady #18965 üzenetére
Nem tudom ki milyen sd-t használ, nekem clas10-es samsung van (16gb), de ~4 mb/secnél gyorsabban nem tudok a telefonra másolni usb-n keresztül..
Úgyhogy ezért is használom inkább a dropboxot, így megspórolom az usb dugdosást (akksi kímélés), és netről nekem majdnem ugyanennyivel jön le.. -
slimshady
senior tag
válasz
slimshady #17630 üzenetére
Ezekkel az 1 fájlos JB-kell az újraparticionálás és tárai meglesznek, ha ICS-ről upgrade-elek? Illetve CWM-ből az összes wipe-ot végigtolva legyalul mindent, a telefont és az SD-t is, vagy az SD-t utólag kell formáznom magamnak, hogy eltüntessek minden oda telepített applikációt?
-
Attila0313
csendes tag
válasz
slimshady #17412 üzenetére
Köszi a válaszod,akkor úgy látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával!Külföldi oldalakon is olvastam hasonlót,ott azt is írták,hogy az ICS előtt nem volt ilyen gond.Lehetséges,hogy gyárilag van baj a zenelejátszóval.Emiatt is érdeklődök a fórumozók között,hogy mással is előfordult-e.Gondolkoztam rajta,h beviszem szervízbe egy szoftverfrissítésre,de szerintem így nem sok értelme lenne!Remélhetőleg a JB megoldaná a problémát,feltéve ha lesz egyáltalán belőle valami,már olyan régóta ígérgetik!
-
tresh
veterán
válasz
slimshady #17340 üzenetére
Leginkább semelyiket!
Mert már sokan /sokszor írtuk hogy nem kell kalibrálni ezeket a li-ion aksikat..van jó pár leírás emlékem szerint MA is írt róla cikket és többen a logout-on
parancsolj itt leírtak után tiszta sor lesz minden nagyon jó írás
-
tresh
veterán
-
-
hr2
őstag
válasz
slimshady #16614 üzenetére
Próba cseresznye.
SanDisk-et biztos megeszi. Samsung-ot is akkor, gondolom. -
slimshady
senior tag
válasz
slimshady #14001 üzenetére
Erre esetleg tudna nekem válaszolni valaki?
"Mikor kijön a hivatalos JB, ha jól tudom nem lehet majd OTA frissíteni. Mivel tudom akkor majd ezt megtenni?
Illetve, nem gyári kernelem van, mert lecseréltem a FW-nek megfelelő ROOT-oltra, ez nem okoz majd problémát JB-re frissítéskor?"
-
mobilefan
aktív tag
-
SsPL711
őstag
válasz
slimshady #11521 üzenetére
Top 9 Micro USB-s BT headset, vagy Samsung HM7000
-
SsPL711
őstag
válasz
slimshady #11509 üzenetére
Helló, én ilyet használok: Sony MW600
MikroUSB-s töltő jó hozzá, sztereó, FM rádió is van benne, cserélhető a füles része más 3,2-es jack-el szerelt bármilyen sztereó fülesre. Kiírja a számok címét, vezérli a médialejátszót.Felvevő gombos.
Több eszközzel párosítható, de csak egyet használ aktívan. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
slimshady #7108 üzenetére
most jut eszembe,hogy le lehet törölni gyárilag is...(4.0.3alatt)
így:
play áruházból letöltöd a go launchert>megnyitod>aztán annak a menüjében rajtatartod az ujjad>és ott engedi kitörölni...(persze visszahozni már nem lehet,csak ha az egész telót újratelepíted....) de egyébként használja valaki ezt a funkciót egyáltalán?(sz@rt se ér kb..)
UI:most nemrég olvastam,hogy nektek lötyög valami a belsejében,hogyha a jelzésnél kopogtatjátok...hát ez nálam is van... viszont ez tényleg teljesen normális jelenség...a legtöbb telónál így van ez... akinél nem lötyög,szerintem annál van a baj... vagy kitudja... az s2ben sokféle kameramodul van..lehet hogy valamelyik nem csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest