Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDeath123
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
S2-n S3-mas szoftver alatt ,hogyan lehet beállítani , hogy bizonyos számokat elutasítson a telefon?! Magyarán hívástiltást hogy lehet beállítani?
A másik kérdésem pedig az lenne , hogy a saját számomat hol tudom elrejteni , majd visszakapcsolni?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
McDeath123
csendes tag
Galaxy S2-ben van zenefelismerő funkció valahol? (Anno régi telefonomban , (S5230) ban volt olyan lehetőség hogy felvettél egy részletet az adott számból és megkereste a neten , és müködött is. Ez S2 ben nincs valahol?
-
McDeath123
csendes tag
Galaxy S2 ben van lehetőség minden értesítésre külön hangot beállítani? (pl: Sms-re csengőket Facebook értesítésre kalapácsütést , emailra meg mondjuk sikitozást , hülye példák de a lényegét remélem értitek)
-
McDeath123
csendes tag
válasz
zoleeno1 #9096 üzenetére
Beírtam , felülről a 19. hózzászólás:
,,egy joideje nem kovetem a topicot, elfoglalt voltam poppet.
amiota kijott a jelly bean azt hasznalom de bugos mint allat.
van mar erre epulo cm10 rom? vagy fejlodott az valamit az elmult 1 honapban?"Nem hiszem , hogy erre gondoltál...
-
McDeath123
csendes tag
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_frissites_erkezett_a_galaxy_s_ii-re.html
Honnan tudom letölteni , vagy hogyan tudom feltenni? HELP PLS!!!
-
McDeath123
csendes tag
Sehol senki meg semmi?
"HELP!
Telefonomon rendszer visszaállítást csináltam a fényképezőmnek most nincs hangja se amikor exponál se amikor fényképez. És sehol nem találom hogy hol lehet beállítani. Valaki ötlet?" -
McDeath123
csendes tag
HELP!
Telefonomon rendszer visszaállítást csináltam a fényképezőmnek most nincs hangja se amikor exponál se amikor fényképez. És sehol nem találom hogy hol lehet beállítani. Valaki ötlet?
-
McDeath123
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/130113/Screenshot_2013-01-13-00-09-41_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ez micsoda?És miért foglal el ennyi helyet az SD-kártyámon? esküszöm nektek eddig ez nem volt itt
Képen a legfelső dologra gondolok(external_sd)
-
-
McDeath123
csendes tag
Egy gyors és egyben hülye kérdés...
Galaxy s2-m van. Rootoltam. De nem jelzi a kernel hogy frissült illetve változott volna , de a háromszögem megvan... és a 2 plusz alkalmazás is.
Mind ezek mellet a kérdésem az lenne , hogy a rootolás garanciavesztéssel jár? Még van majd 1,5 évem a garanciából , akkor az most meg van még , illetve elveszett mert "rootoltam"?! -
McDeath123
csendes tag
Elolvasva a dolgokat... akkor azt mondjátok , hogy 1650 es akkumulátor helyett most hogy 3500asat vettem teljesen ugyan ott vagyok int ha 1650 es lenne benne , és semmivel sem fog többet bírni? Akkor miért nagyobb kapacitású az akkumulátor ha ugyan annyit bír? szerintem logikátlan... Ha nagyobb az akksi többet is kéne bírnia. Jó igaz , hozzányúlás nélkül ugyan úgy kikapcsol mint ha sima akksi lenne benne. Rootolni kell hozzá elvileg , de nekem valahogy nem megy a root.(Download mod.Odin-> PDA ba beteszem.Start. ujraindul a teló és kész is?!Ennyi kell csak?!)
-
McDeath123
csendes tag
Hát... Ezek után már nem tudom. Vaterán vettem 3 ezer forintért. Akkor gondolom jól átbasztak?! (Y)
-
McDeath123
csendes tag
Rootoltam az itt leírtak alapján a készülékem. (3gomb aztán fel odinnal PDA-ba feltoltam a cuccot. Restart.) És utána Battery Calibraiton -t ajánlottátok , hogy tegyem fel és kalibráljam be hogy a 3500 as akksit bevegye... Na én belemegyek root után a programba. rányomok. Azt irja , hogy Succes! Elöször. Másodjára pedig azt , hogy : make sure your device rooted.
Akkor most hogy is van ez? Pedig bekapcsoláskor ott van a sárga háromszögem :\
(1650 es akksim lecseréltem egy 3500asra egy gyönyörű hátlappal(Y) , hogy az egésznapi nyomkodásom kibírja , de 3500as is úgy merül le mint az 1650-es)
-
McDeath123
csendes tag
CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip
Ennek valaki esetleg tudja a "gyári" kerneljét? :S
-
McDeath123
csendes tag
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=9910c9b683&view=att&th=13c1abe2293b3e28&attid=0.1&disp=inline&realattid=1423607909927878656-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-lNpfKug6SWfvNSMFCvDoO&sadet=1357658420905&sads=pHSafZpZ-q8fIh1QGBtX_4hojIg
Íme a kicsikém... Őt szeretném rootolni. valaki tudna linkelni hogy miket kell leszedjek? Én egyszerűen nem találom a hozzá kellő dolgokat -.-
Vagy ha linkelni nem is , akkor esetleg elküldeni levélbe? vnorbiii[kukac]gmail[pont]comHELP PLS!!! :S
-
McDeath123
csendes tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget...
Vettem egy új akksit , 3500-asat , mert az eredeti 1650-essel alig bírta szegény telefon...
Most ilyen gyönyörű hátlappal rendelkezik a kicsikém , nem is ez az érdekes. Felötlöttem minden okés, de ugyan annyit bírt mint a régi , kisebb akksival. Üzemidőre is ugyan annyit ír a battery stat :S
valaki megoldás?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Filmgyűjtés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest