-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
A KK5re cwm-ből toltam fel a I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE_Deodexed_Stock.zip-t a belső sd-ről. Megy, telepedik, bár elég lassú a korábbi teljesítményéhez nézve, annak ellenére, hogy most volt kopra újrahúzva.
Nagyon köszönöm a válaszokat, beszámolok még, hogy mi lesz ennek a vége.
-
zoltan77
aktív tag
-
warezxts
senior tag
Kellene hogy lásd minden gond nélkül.
1. Kártyaolvasóban látszik az SD?
2. USB kábelen összekötve a teló, és tárhelyként bemountolva látszik?
Ha nem, akkor szerintem beszart....van ilyen.@(#25394) Nagymelák:
Apollo kernel: első körben a Regular vagy Light verzióval kezd (kettő közt nemtudom mii a különbség, nem tesznek róla említést). Ha az stabilan megy (használod 1 napot mondjuk) és nincs FC meg semmi hiba, akkor mehetsz a V0-ra és ha az is jó akkor így tovább a V2-ig. Ezekben egyre jobban ki vannak sarkosítva az értékek (undervolt), de nem mindegyik telefon bírja.
Egyébként ezt a kérdést én is feltenném másoknak, hogy most V0-tól V2-ig azt jelenti egyre jobban megyünk lefele az értékekbenb, vagy csak V0, V1, V2 más-más értékekkel bír és ki kell sakkozni a te készülékedre melyik a megfelelő? -
Noda10
tag
Igen, ezt írja (csak ugyebár magyarul)
Használtan vettem 1 éve, tudtommal sima gyári rom volt rajta, én meg azóta frissítettem ICS-re. Azt sem tudom feltétlenül, hogy független-e mert talán másik simmel nem is próbáltam. De ha jól emlékszem rátettem Playről valami superusert, vagy mit. Szóval sztem én magam függetlenítettem azzal. Vagy lehet, keverem itt a fogalmakat. Beviszem telenorhoz és reménykedem, hogy csak a SIm hülyült meg, és csak azt kell lecserélnem
-
rena224
tag
hát persze h nincs EFS mentésem
amúgy meg épp most álltam neki, jön le egy gyári 2.3.6, meglátjuk mit szól hozzá a technika. Egyébként az a probléma, amire én is és hr2 kolléga is gyanakodott, elmászott az IMEI számom sajna...
na majd ma nekiállok hegesztgetni a telót, hátha sikerül életet lehelni bele, vagyis csak a hálózatba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Honor Play - játék az árakkal
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest