- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
válasz
BloodRay #25754 üzenetére
Nagyon tetszik neki (foleg nekem ugyhogy lesz mivel huznom az agyat
). Azt sejtettem nem is 61 orat hallgatna zenet de azert a 8 gigas tarhelyen annyi zenet tehet ra amennyit akar. Sajnos az s2 nem ad annyit (jo azert nem keves a 10 giga) hogy fullHD filmeket meg zeneket jatszak le vagy csinaljak pluszba 5000 kepet. Ez neki pontosan megfelelne a gyengebb jatekok is mennek rajta, nincs szaggatas csak nem menne pl dead space de azt ugyis gyuloli az idiotaja.
-
muratomi1
senior tag
válasz
BloodRay #25752 üzenetére
Koszi hogy megosztottad a velemenyed.
Mara belattam hogy tevedes lenne. Viszont a tesomnak egy Xperia Sola telefonja van.
Na az kategoriaban ugyanaz, de meg a frnykepezogepe is hasonlo.
Tesomnak folyton lefagy, neki az ikonok kicsik es nem sokaig birja az akksi sem viszont nagyon szeret zenet hallgatni amit a 620as 61 orajaval jol megoldana (konkretan csak arra hasznalja a solat nem is megy el egy nyamvadt jatek se rajta az 512mb ram miatt). Szerinte es szerintem is megeri. A telenoros megkotes miatt ugyse tud normalis romot felrakni + jb se lesz ra igy mar kezdi unni. -
laszlolczka
őstag
válasz
BloodRay #6701 üzenetére
Igen tudom gyengébb,de valahogy nagyon megfogott.Meg ez a frissitési mizéria az S2 körül már az agyamra megy.Mért nem merik bejelenteni,hogy február vége vagy március eleje.És akkor mindenki nyugton lenne.Kósza hirek terjengenek mindenhol,amik eddig sajnos nem voltak igazak.
-
Nimda
addikt
válasz
BloodRay #6699 üzenetére
A 2011-es telefonok nem panaszkodnak hibára,ez inkább a 2012 Q4 -re jellemzö.
Annyit sikerült kideritenem a SoD-ról,hogy nem a CPU/GPU frekivel,hanem a kernel által kiosztott feszkóval lehet a gond,ami nem minden telefonnál viselkedik egyformán (pl.eltérö gyártmányú alkatrészek) Ha valaki undervoltolt már procit,hasonló hibákat tapasztalhatott,pl.el sem indult vagy lefagyott a gép.A telefon esetében ez menet közben történik.Persze ez még nem zárja ki a hardveres hibát...
Az enyém tavaly márciusi T-s és semmi baja...
-
zoleeno1
veterán
válasz
BloodRay #4340 üzenetére
A szabad ram kevesebb is lesz, JB-vel nőtt a ramhasználat. De nem kell aggódni miatta, így is bőven elég még a fennmaradó. Az ikonok színét szerintem nem lehet változtatni, mármint nincs rá szoftveres beállítás. Én legalábbis nem találkoztam vele. Ahhoz bele kéne nyúlni a rom-ba szerintem.
Tbs82: Az csak kernel. [link]
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz
BloodRay #4236 üzenetére
Ha nincs nincs moddolt recovery menüd, akkor csak külső cardról tudod felrakni, belsőről nem. Ha belsőről akarod, akkor előtte rootolni kell, pl PhilZ kernellel.
conanabarbár: Feltettem, eddig nagyon tetszik, de messzemenő következtetéseket még nem tudok levonni, mert fél napja van fent
"előttelévőre wipe nélkül is felmegy?" - erről nem nyilatkozom, mert én mindig biztosra megyek, és sz.rrá wipeolom, mindenféle módosításnál
-
zoleeno1
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
BloodRay #340 üzenetére
+1
Nekem se volt még semmi gondom, és a frissítéseket se akartam soha tiltani, hiszen ha eredeti, milyen jó, ha mindig naprakészek az alkalmazások.
A problémák gyökere általában mindig a warezban keresendő.
Engem nem érdekel, ki mit tesz fel rá, és fizet e érte, csak akkor ne sírjon, ha instabil lesz a telefonja, és nem úgy futtatja a játékokat, programokat, ahogy ő azt elképzelte, ráadásul ezért még a telefont is hibáztatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest