-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
Fel van téve a Viber? Mert ismerős HTC telóján ugyanezt a hibaüzenetet dobálta folyton, amíg be nem raktam egy memóriakártyát a telefonba, azóta megszűnt a hibajelenség. Bár ebben az esetben ugye van benne SD...
Esetleg próbáld meg, hogy törlöd a Vibert és újra letöltöd. -
zoleeno1
veterán
Esetleg ez az app playről? USB mode switch for SGS1 on CM
raven12: Ezt sokan dicsérik, csak a magyar nyelv nagyon rossz benne állítólag, ilyen google fordító szintű: Camera ZOOM FX
-
hr2
őstag
-
kungzi
veterán
Amire neked kell arra jo lesz. Neked csak azert kell, hogy fel tudj rakni uj romot. A cm es a masik rom ugyis felrakja a sajatjat majd.
DE2JAY
-
zack
nagyúr
Hát...Ez igaz, bár az a korcs felbontás, nem tudom nevezhető e FHD-nak.
Ha ennyivel jobb ebben akkor a geek bench-ben miért maradt alul? Erősen fake szagú nekem ez az egész egyébként...Antutu-nál miért nem mutatatta meg a részpontszámokat?
Csak ha már geek bench-ben megmutatta, elég gyanús, hogy ott miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest