- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
kiskacz #45075 üzenetére
Hát nem pont cm11 de szerintem sokkal jobb gyorsabb a slimkat (újabban slimsaber) 4.4.4 . Ez nálam kb mondjuk csak két hétig volt fent de piszok gyors és megbízható is volt! Nekem összeségében a gyári sammobilos német rom jobban tetszik de az is nagyon jó. A cm11 romok szerintem kicsit lassabbak és mintha az akksit is jobban merítenék, de ezt inkább egy tapasztaltabb cm 11 felhasználó tudná jobban elmondani.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
kiskacz #26450 üzenetére
Program bezárást pontosan nem értem, de szerintem nem lesz gondod, mert jól kezeli az erőforrásokat. (Én speciel Apolo kernellel használom és teszi szintén a dolgát.)
Sajnos indító dallam is van valami + csati hang is, DE nem reped meg a dobhártyád, mert a boostert lejjebb vették benne, szóval egész tűrhető. -
-
logarithm
őstag
válasz
kiskacz #26389 üzenetére
Most a kedvedért bepipáltam én is, rámentem a kívánt számra akit hívni akarok és felugrott az ablak, hogy akarom e hívni
szóval itt működik
Esetleg az jutott eszembe, hogy ez nem csak akkor fog működni ha megvetted mondjuk fejlesztő nem tudom írt -e erről, nekem megvan vásárolva a pro licenc stb.
u.i.: szar omega
(ne vedd magadra a zsiráfnak kell ezt éreznie)
-
D-Phrag
senior tag
válasz
kiskacz #24588 üzenetére
Igen. Az Omega v23 felrakása néha nem egyszerű. Én azt hittem először, hogy csak azért Bootloopol, mert nem a teljes verzát installáltam, hanem egyénileg válogattam az appok között. De nem. Utoljára a teljesnél is beállt, úgy hogy elötte természetesen minden wipe megvolt.
Viszont nopara! Kinyomod a készüléket, bootolsz Recoverybe és Wipe Cahe + Wipe Dalivk, Restart és megy mint az ágyba hugyozás!Ennyi kehét megér, mert utána megy, mint az ökör, mondom!4!négy!
Előfordult, hogy a telepítő nem akart lefutni vagy csak a teljes, de gyanítom Wipe hiánya volt. Valamint a kütyün lévő alap romra is érzékeny lehet a telepítő szerintem.
-
kiskacz
senior tag
válasz
kiskacz #6257 üzenetére
Ja, és még egy.
Megvettem és szívesen használtam Jkay Deluxe settings-ét. Átállt az S3 vonalra - mi meg le vagyunk sz@va. HIÁBA jelent meg a GYÁRI leak. Tudomásul kell venni Pont Kérdőjel Felkiáltójel - de ez van.
Ha bírja az S2-m, kibírom az s4-ig, de egyre több az 5 colos többmagos
Jobbnál - jobb és REÁLIS áron - és ott majd nem romolok, hanem készüléket cserélek. Árban még mindig ugyanott leszek.... Hánnem?
-
PaFec
aktív tag
válasz
kiskacz #6022 üzenetére
Omega 18 Weeman1 linkelte nemrég
Én használom. Szerintem kicsit jobban merül mint a 17. Most cseréltem modemet, majd kiderül lesz-e változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest