Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
KonzolKartel #41537 üzenetére
Én rengetegetet CM-eztem, aztán az MHL miatt áttértem Chameleon-ra. Nekem nem rémlik hogy egyáltalán találkoztam volna ilyen szöveggel
(nem vicc
, bár nem feltétlenül a gigászi ram miatt, hanem mert azért sunyiban bezár ezt-azt, és amikor átváltasz rá, akkor kis plusz időbe telik amíg megnyílik, de ilyen eset is már elég szélsőséges felhasználásban fordul elő: pl amikor rengeteg program fut a háttérben az alap android cuccokon kívül, FB,messenger,viber és társai, amik mindig ott vannak, és zabálnak, és én közben mondjuk yt-ról csinálok egy screencapturet, átteszem egy szintén sok ramot zabáló képszerkesztőbe,majd onnan áthúzom az amúgyis sok tabbal futtatott dolphinba. na ilyenkor előfordul,hogy valamire nem 1sec alatt vált, hanem 2-3 alatt, mert újra megnyitja. De alapvetően tökéletes. És mégegyszer mondanám én (is) elég HC felhasználó vagyok, notebookként használom
A kevés ram mondjuk a legújabb nextgen hiperszuper játékokhoz lehet kevés, de oda már a komplett teló karcsú. Szóval ez így egy tökéletes kis csomag, 800x480hoz ideális az 1 giga. -
Kleroo
veterán
válasz
Just_Reboot #41535 üzenetére
A 2x azért volt bukó,mert a valós használatban nagyon nagyot hasalt, rogyásig volt buggal, hibával, meghibásodással.
konzolkartell: Amúgy miért kevés az 1 giga? Én nem igazán futottam bele ilyen problémába pedig elég HC user vagyok. Egymás mellett könnyen tudom pörgetni a dolphint sok tabbal, a vibert,messengert,youtubeot,és még rengeteg más cucc is a memóriában van(billentyűzet,névjegy,egyéb gyorsítótárazott cuccok) Szerintem jó rommal, erre a felbontásra ideális az 1 giga.
-
Kleroo
veterán
válasz
odorgg #41517 üzenetére
S2 bestbuy ilyesmi méretben. Csak igyekezz minél fiatalabbat vadászni.
Tényleg egy remek mindenes. Egy dolgot nem szeretek benne:ótvarfosul szól fülessel; fene a vájt fülemet.Én G2, Note3, Z-Z1 körül nézelődök, de rengeteg pénzt kéne beletolnom,és sokkal tovább/előrébb nem lépek. Régen mindig nagyokat ugrottam, pedig 8-9 havonta váltogattam a csúcs-csúcsközép telókat, de most 2.2 év után sem érzem azt, hogy sokat kapnék a leges legújabb cucctól. talán a Note 3 az spen finomságaival, meg a kettéosztható nagy képernyőjével pár plusz elemet adhatna a felhasználási szokásokhoz. (Anno Note1-et akartam de előlem vitték el az utolsó akciósat anno)
A vicc, hogy jó camera appot használva megkérdőjelezném,hogy a Note 3 jobb állóképet lő, avagy jobb 1080p felvételt.Örömmel összemérném majd a kettőt, és nem ülnék fenékre, ha az S2 partiban lenne...sőtGyártottam pár 60mbps-es 1080p videót nyári napsütésben, és hát elég wtf mennyire jó. Állóképek is baromi jók teló szinten. ma is.
Xperia ray, szép jó...csak nem elég erős a mai "együttélős" használathoz. S2-t nem fogod földhözvágni, ha nem lelakott rom van rajta. Ha nem vagy háklis a kijelzőre, akkor S1 is ajánlható, az is nagyon fürge volt tsunami rommal.... bár azért 30k-ért egy S2 ma már ajándék.
-
Kleroo
veterán
válasz
Burt1793 #41514 üzenetére
Mit tudsz az S5-el csinálni amit S2-vel nem(és használnád is, nem csak a promó videókban tűnik jónak)?
Most itt az Ace a kezemben, de egyszerűen semmire sem jó, összefossa magát, 20-30 mp-et gondolkodik,ha multitaskingolnék. Chatelni , egyszerűbb szükségszerű oldalak csekkolására elégséges.
S2 vs S5 svsz: S5 még nagyobb ezért méginkább kényelmes PC kiváltó, illetve minden méggyorsabb.
ACE 15sec töltés, S2 1,5s töltés, s5 0.5sec töltés.
Cimbinek van S4-e, annál sem éreztem semmi nagy extrát, csak szebb, jobb, de alapvetően ugyanarra a dologra való. Míg ACE vs S2-nél van különbség dögivel.Nagyon el lettünk kényeztetve S2-vel (bár már az S1es gyors volt), el is felejti az ember mennyire nyögvenyelős volt akár pár éve... és mennyire átalakultak a szokásaink, a telefon nem pár dologban hasznos, hanem rajta/vele élünk.
-
Kleroo
veterán
Huhh. Vagy fél éve le akarom cserélni az S2-t, de most aztán megszerettem.
Gari lejárta előtt leadtam egy rahedli témában javításra. Kaptam helyette egy ACE-t. Te jó ég mekkora egy foskupac trágyahalmaz. Már most totál visszaállt a régi szintre a mobilos szokásom(csak teló, néha 1-2 üzi csekkolása) Bezzeg az S2-t már sokszor a pc helyett használom mindenre.
A legújabb telók is pedig csak jobbak az adott dologban, de töredéke sincs meg annak a difinek ami az s2 és ace között. S2 szuper képet csinál, szuper videót, jó kijelzője van, gyors mint a villám, kellően nagy. Az S5 is kb ugyanaz, csak mégjobb. De nincs az a nagyságrend, mint pl az ACE vga fos videója, és a fullos 1080p S2 videója között......4k? min nézném meg? és igazán érdemileg fontos plusz részlet nem nagyon van rajtuk . Huhh s2 powaaaaaaaa!!! -
Kleroo
veterán
válasz
Just_Reboot #41455 üzenetére
Féltem,hogy ez lesz. Gyors utasítások esetleg egy kollégától?
Avagy az összefoglaló ICS-hez való leírása nagyjából stimmel. -
Kleroo
veterán
Ahoy!
No a gari lejárta előtt még cseréltetném a kijlezőt, némi beégés azért van már rajta a notification bárnál.
Prémium garis, kiszállásos "ügy" lenne. Mi a tapasztalat, para ha főzött rom van rajta (triangel nincs eltűntetve)Vissza kell dobnom addig full gyári állapotra, vagy letojják a srácok akik kiszállnak?
-
Kleroo
veterán
Kukk, rég jártam erre!
Akármennyire nézelődök más telók után, egyszerűen nincs szívem lecserélni a jó öreg S2-t. AMi meg valóban jobb, az ultradrága, és istenigazából már nem ad egetrengetően új/több élményt a kézi számítógép értelemben.
Szép, méretben ideális, frankó képeket csinál, kellően gyors,és erős ehhez a felbontáshoz. egyedül a kijlező kezd sárgulni, beégni, de még van gari, lassan kihívom őket.
Viszont egyre inkább hiányzik a CM atomgyors tempója. Jelenleg a Chameleon legutolsó variánsa van fent, legalább fél éve nyúzom, most kezd kicsit rakoncántlankodni. Volt azóta valami érdekes, érdemi előrelépés? Chameleon gyakorlatilag laállt, viszont a Neotrom nem. Érdemes váltani, vagy nincs új a nap alatt? -
Kleroo
veterán
Hilfe!
Ma gondolt egyet a teló, és eldobta a hálózatot.
Pontosabban se IMEI, se térerő, se Baseband.
Van olyan megoldás amivel nem vesznek el az adataim? Megint jó faszányosan belaktam, nem akarom megint legyalulni.
(Legfrisebb Chameleon Apollo 4.11-el) -
Kleroo
veterán
Karácsonyi filmezés végig az S2-ről ment, hála az MHL-nek. Nagyon faja. Az pedig remek, hogy mxplayerrel, hardveres dekódolással kábé bármit vitt amit rádobtam.
Egy nagy baj van, amint rádugom HDMI-re, minden kapcsolat megszakad(wifi,mobilhálózat).
Mi a fenéért van ez? :S -
Kleroo
veterán
válasz
logarithm #30755 üzenetére
A Google edition van fent eddig egész jól bevállt. Elmarad a CM mellett sebességben,de nem rossz. És az akkuidő is jónak tűnik.
Viszont így a CM-el együtt elveszett a király videós progi is. A CM-ben magas minőség mellett nagyon komoly bitrátával,és minőségben rögzítette a videót az alap camera app. Ebben egy elégé butuska van(bár a legutolós CM-ben is mintha már ez lett volna), esetleg van valami tipp hasonlóan etalon videós progira? Az LG-t ismerem de az nem volt annyira szimpatikus. Valami S2 specifikus kéne,amiből ki lehet préselni 30-40mbit-et.
-
Kleroo
veterán
válasz
logarithm #30765 üzenetére
Köszönöm,sikerült minden,van kép és hang is. Most kitesztelem mit tud a kicsike.
Az viszont jól körvonalazódik,hogy a Cm fürgébb (és nálam egyébként összességében szinte bugmentes volt)
Most ez a 4.3-ra átállás köpött csak bele a levesbe, illetve az mhl. Amúgy perfekteó -
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Legfrissebb 4.3 alapú CM-mel működik valakinek az MHL (HDMI)? Most jött meg, de megy vele.
-
Kleroo
veterán
Hejhó!
Na hogy állunk JB-vel?
Mit alkottak a fiúk a korábbi gyári ICS-hez mérve?
(Esetleg ha valaki próbálta,akkor a CM10.1-hez képest) -
Kleroo
veterán
Üdvözlet!
Ma megejtettem a szokásos CM frissítést telóról.
0203-as buildre feldobtam a legfrissebb, 0208-asat.
De most elakadt a boot közben (végtelen ideig pörög a cyanogen malom)Mi a fene ez? (legalább 40-50 alkalommal csináltam már frissítést,sosem volt bibi a 10.0-10.1-es átállást leszámítva)
-
Kleroo
veterán
Köszi srácok
-
Kleroo
veterán
Srácok! Jó ideje cm van a telón. Elég régóta kapok reklámot. Értesítési sávban zöld csillag. Már nagyon idegesít. Hogy lehet kigyomlálni?
-
Kleroo
veterán
Egy jó ideje panaszkodnak,hogy fos a hívásminőségem. A tünetek: Hangos zörejelk,csattanások,anomáliahangok a hívás közben. Mi a farnc miatt van? Vagy fél éve Cm10-el nyomulok. Nemrég felment a CM10.1, e már előtte is panaszkodtak.
Mit cseréljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest