Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a felugró reklámokat ki lehet valami úton módon iktatni a telefonból? nagyon idegesítőek....
köszi a választ előre is! -
sityu17
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Szia,
a ROM csere sikerült, de a szójavítás sajna nem, pedig minden kis almenüben jártam már, de nem jártam sikerrel. Ráadásul a googleszövegbevitel hibátra futott és leállt (nem működött a vissza gomb se), szóval vmi nagyon el lett nyomva

-
Kékes525
félisten
Aki a NeatROM 6.4-et használja feltette a mediascannerfix6.4-et? Az előzőhöz érdemes volt. Én feltettem, mert az előzőnél szükség volt rá, itt nem ellenőriztem.
A Beállítások - NeatROM Update - MOD2-ben van benne. -
sityu17
tag
Hello,
[link] erre tudna valaki hozzászólni ?
Nem lehet normálisan írni vele, mindig kijavítja a szót, amit ő gondol megfelelőnek... sajnos sehol sem tudom kikapcsolni, pedig már minden beállítási opciót végig böngésztem, de nem leltem rá.. :S
Elég idegesítő...
Vagy esetleg van valami "használati utasítás" a Kitkat-hoz?
Köszi!
-
polomaa
aktív tag
válasz
pitőr.
üzenetére
Bekapcsoló gomb nélkül a következőt tudod csinálni.Szerzel egy JIG-et,ami előhozza a download módot,odinnal feltolsz rá egy gyári romot,ami a felrakás után automatice elindul.Persze egyszerűbb ha bekapcs gombot cseréltetsz,de ideiglenes megoldásnak talán ez is megfelel.
-
törölt tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Persze. Megértem. Nekem elvileg van ilyen feature a gyári alapú romban, de csak idegesített, mert valahogy nem sikerült ráéreznem. Screenshot helyett vagy a főképernyőre dobott, vagy a kikapcsolás menüt mutatta. Van egy virtuális vezérlőgombokat adó alkalmazásom és használok automatizálót. Ha már úgyis telepítve vannak, akkor összedobtam velük egy screenshot funkciót. Még a gyári hangot is társítottam. Csak a képeffektet nem sikerült reprodukálnom. Azzal váltottam ki, hogy pár tized másodpercre kikapcsolom a kijelzőt, majd vissza. A gyáriéhoz hasonló a hatás.
-
Burt1793
veterán
Na, most megtaláltam, hogy hol lehet az értesítési oldalon lévő 4 ikont megváltoztatni.
Power widget néven fut, a notification drawer fülön belül van.
nem értettem mi az a power widget, véletlenül bekapcsoltam még a rom telepítése után, így nem volt üres az a rész.
Még a fényerőállító csúszkát is be lehetett rakni. Furcsálltam is, hogy azokat az ikonokat nem lehet átállítani egy ilyen romban, hát én voltam béna.Szép estét neked is!
-
Burt1793
veterán
Igen, a kirakás módját nem írtam le, a második képedet meg nem értettem.
Beállítások - Interface - Notification drawer - Quick settings panel - (ezt engedélyezd) - Tiles and layout.
Azt is be lehet itt állítani, hogy ne legyen ezeknek a "csempéknek" ilyen undorító szürke háttere, hanem full fekete legyen. Lásd az én screenshotjaimon.
Én minden beállítást végignyomkodtam gyakorlott romolóként a telepítés után, két hónapja.
Azóta nem jártam itt, minden hibátlan. Imádom ezt a romot. A lock screent is, meg az apex launchert is. maradjon így sokáig. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Burt1793
veterán
Az nem az az ikon.
Képernyőmentést a kikapcsolómenübe tudsz rakni, így a lezáró gomb hosszan nyomásával, majd a screenshot opció megnyomásával készíthető a képernyőkép.
A tálcát be lehet úgy állítani, hogy értesítés híján rögtön a gyorsbeállítások panel nyíljon meg, vagy úgy, hogy a bal oldal az értesítőfelületet, a jobb oldal meg a gyorsbeállításokat hozza elő.Én az utóbbit használom mint már írtam.Mutatom:
Értesítősáv(tálca lehúzva a bal oldalon):
Testre szabható Gyorsbeállítások (tálca lehúzva a jobb oldalon):

Az értesítősáv 4 ikonját szívesen átállítanám, de arra nem találtam opciót...

Én mostanában, ha nem mobilnetezek, leveszem 2G-re a gyorsgombbal (második képen látható), mert ahol sokat mozgok, mindig elmegy a 3G és az ide-odaváltással nő a fogyasztás. Ha a Mobil adat KI gombot megnyomom, rögtön bekapcsolja a mobilnetet, a 2G gombbal meg rögtön átvált 2G/3G módra, azaz, ha van 3G, azt használja. Nekem tökéletes. Tehát te rossz gombot állítottál be. A mobilnet be/ki gomb a második sorban a középső nálam. -
Burt1793
veterán
válasz
jeno852
üzenetére
A 4.0.4 tönkreteheti a telót, amúgy magyar függetlenre talán ki se jött.
(#42174) klrt: Ez furcsa. Nálam működik az a gomb. az alapból 3*3as beállítás menüről beszélsz?
A google play beállításaiban tudod kikapcsolni az automata frissítést.
(#42175) acerola: Én sose tapasztaltam ilyet.
-
klrt
tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Hali!
Én nem állítottam semmit ahogy feltettem a romot minden alapon van.
Még annyit vettem észre, ha hosszan nyomom akkor belép a beállítások adatforgalomhoz ahol ugye ott van a be-ki kapcsoló. A többi gombnál is így van. A többinél viszont működik rövid nyomásra is csak akkor simán be-ki lehet kapcsolni a funkciót.Az alkalmazások autómatikus frissítését hol lehet kikapcsolni?
Idegesítő, hogy mindent letölt és fel is telepít. -
Burt1793
veterán
Helló!
Van gyorsbeállítások menü, amit a tálca jobb oldaláról tudsz lehúzni, ha beállítottad. oda berakható a mobilnetgomb, sőt a 2g-3g gomb is. Az alap értesítős részt sajnos nem tudtam én se testreszabni, csak a wifi, hang, elforgatás gps gyorsgombok vannak ott. De ezt a bal oldalról-jobb oldalról tálcalehúzást nagyon megszoktam/megszerettem.
jeno852 és pitőr.: Biztos újak vagytok itt, hogy nem tudjátok, itt az a szokás, hogy akkor válaszolsz, ha legalább egy szót hozzá tudsz szólni a kérdéshez.
Ja és ha kapsz valami választ, az se biztos, hogy 100%-ban igaz (főleg tőlem, de pl logarithm-ben 100%-ig megbízhattok).
Ez a pontszámos izé csak hülyéskedés, mert nagy volt az unalom, nem volt téma és különben is csak azért jött szóba, mert megváltozott az antutu.
Na mindegy, a lényeg, hogy itt többségében csak telefontulajok vannak és nem mobiltelefon szakértők. -
jeno852
tag
a kameraélesség megoldódott visszaraktam a gyári ICS 4.0.3-at, viszont amikor videót készítek, full fényerővel szép világos a kép, de amikor visszajátszom a készített videót sötétebb sokkal, még a napos kinti felvételek is...
erre van valami orvosság esetleg, valaki tudna javasolni valamit erre?

-
BigT
senior tag
válasz
pitőr.
üzenetére
én azért nem válaszoltam, mert nem tudom a választ. Egy egész fórumnyi embert azért lehúzni, mert nem reagálnak a te problémádra, számomra érdekes. Nekem ez a fórum az, amiben igazán kellemesen csalódtam. Bármikor, bármit kérdeztem, volt válasz, még ha nem is azonnal. És azon se lepődj meg, ha már nem pörög úgy, mint anno, hiszen a készülék már egyre öregebbnek számít.
Az én válaszom az, hogy nem lehet bekapcsolni, ha nem működik a gomb. Fagyalllo segít, biztos van bontott alkatrésze.(#42166) jeno852 - LG kamera appot használták sokan régen, ha az emlékem nem csal, és ehhez volt mindenféle beállítás. Itt fórumon vissza tudsz keresni (kb 2012-es posztok). Ha ennyire nem jó, akkor vissza is tudsz állni a régi rendszeredre. Biztosan készítettél mentést mindenről, így néhány kattintás és már műxik is újra, a régi rendszerrel, jó kamerával.
-
klrt
tag
Üdv urak!
Aki Slim Bean Build 2.2 - 4.3.1 romot használ nem vett olyat észre, hogy a mobilnetet nem tudja a főképernyő legördülőmenünél((?) főképernyőn az óra, akku,térerő ikonnál lehúzom a képernyőt) be-ki kapcsolni?
Csak úgy tudom be-ki kapcsolni, ha bemegyek a beállítások-adatforgalom menübe. A többi ikon(gomb) működik. -
Új, gyári akksit keresek S2-höz! Valaki esetleg tud ajánlani olcsó boltot ahonnan tudnék rendelni?

-
pitőr.
tag
elég segítőkész emberek vannak itt mit ne mondjak..
-
Zsivi
tag
Sziasztok! Melyik most a legstabilabb/jobb "fözött" rom az S II-re? Linkeket is kérek

Előre is köszi a válaszokat
-
Tyca
senior tag
válasz
klykkly
üzenetére
Sehogyse ment a root ezzel a slim rommal, utána azt csináltam, hogy újra feltoltam odin-nal a recoveryt, utána a slim már nem ment fel, fail-edet írt a flashelés végén. Na itt ment fel a pulzusom egy kissé...
az utolsó stable állapotú CM romot (CM10.1) raktam fel végül, nem egy friss darab, de ezzel végre 1,9 GB a szabad hely a data-ban, és a root is megy.
Kösz mindenkinek a segítséget!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
Szerintem Itt kaphatsz. Ha nem tartod reálisnak, max. egy kicsit megnyomod amit mondanak, de ha el is akarod adni, akkor nem sokkal.
-
Tyca
senior tag
válasz
klykkly
üzenetére
kipróbáltuk, de nem működik...invalid MMI kód, vagy valami ilyesmit ír ki.
A másik kérdésre esetleg tudod a választ? Hogy miért nem root-olt a teló a szóban forgó 4.4.4 rom telepítése után? Elvileg az ODIN-nal felrakott Recocery tartalmazta a root-olt kernelt. Viszont utána a ROM telepítője lecserélte a Clockwork recovery-t TWRP recoveryre, lehet ez csinálta az un-root-ot?
-
acerola
tag
válasz
Willanyasz
üzenetére
Nekem 11597 az érték...gondolom a több a jobb...?
-
Egy értékesítésre ítélt S2 -es teló beárazására hol kaphatok javaslatokat?
-
pitőr.
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, van nekem egy galaxy S2 öm amin nem jó a bekapcsoló gomb. :S Lehetséges h e nélkül a gomb nélkül be lehetne e kapcsolni? rádugom a töltőre de csak az akku ikon jelenik meg.

-
Tyca
senior tag
Sziasztok! Ismerős S2-jét frissítettem erre a romra: [ROM][4.4.4][29 August 2014]Biftor™SlimKat Rom V11.0[AOSP], mert panaszkodott, hogy a gyárival (valami 4.1.x, ha jól rémlik) folyamatosan "nincs elegendő tárhely" hibája volt.
Na, a frissítés után most gyakorlatilag ugyanaz a helyzet.
Ezeket a lépéseket csináltam:
1. ODIN-nal feraktam ezt a recovery-t: [KERNEL] ClockworkMod Recovery 6.0.2.9
2. Utána recovery-ből a slimkat romot (ez a recovery-t lecserélte TWRP-re)
3. Utána a legújabb GAPPS-tA beállítások/tárhely menüpontban az látszik, hogy a
Belső tárhely 2,x gigából 200 valahány mega csak a szabad (ide pakolja a marketből a telepítéseket),
SD-kártyán 11,x gigából 4,x giga szabad
Valamint a cserélhető sd kártyát írja még külső SD kártya néven.Ha jól sejtem a belső NAND tároló van szétosztva, és ezt mutatja belső tárhely és sd kártya néven? Ha igen, át lehet ezt partícionálni valahogy?
A másik kérdés, hogy jelenleg nem rootolt a teló, annak nem kellett volna megtörténnie az első ODIN-os frissítés során?
Előre is kösz a segítséget!
-
sityu17
tag
Sziasztok,
azt tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni az sms-nél az automatikus szójavítást (KITKAT)??
Nagyon idegesítő, már mindent próbáltam...Köszi!
-
madine
csendes tag
Köszönöm a segítséget!

Úgy tettem, ahogy írtad, de a helyzet nem változott... Nincs más megoldás? -
jeno852
tag
please valaki help (#42141) jeno852

jelenleg (#42110) Burt1793 által linkelt ROM van a telefonon, de ugyanaz a helyzet a kameraminőséggel, borsós-nem éles, stb. hiába állítom full hd-ra

-
xcds
őstag
Sziasztok! Aki használ adaway-t vagy vmilyen más reklámblokkolót, az megnézné, hogy ezen az oldalon tud-e streameket nézni? Anélkül esélytelen a sok reklám miatt.
Más: A facebook görgetéskor normális, hogy akadozik ezen a telefonon?
-
jeno852
tag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni nemrégóta van s2-es telefonom, és frissítettem a hivatalos 4.1.2 JB-re.
viszont sajnos azt tapasztaltam hogy a kamera illetve videó képminősége sokkal rosszabb lett mint előtte volt

borsós a kép, stb, tehát nem olyan szép tiszta.
tudtok erre valami megoldást? olvasgattam pár helyen valami felülírásos módszert de nekem sehogy sem jött össze...
hálásan köszönöm előre is ha bárki tudna segíteni

-
formanekzs
tag
Spirit ROM új verzió (1.3)
-
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Ez hasonló a képernyő időhöz is. Azt is sokan fetisizálják, pedig az is kizárólag tájékoztató jellegű. Nagyon függ a ROM-tól, a beállításoktól, és főleg attól, hogy milyen képet milyen megvilágításban nézel. Egyszer csináltam valamelyik régebbi NeatROM alatt mintegy 10 órás képernyő időt. Bármikor produkálok akár többet is. (fekete színnel
)... -
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot
üzenetére
A benchmarkok csak tájékoztató jellegűek, nem kell komolyan venni őket.
-
Molk
tag
Hát ez az új Antutu benchmark teszt tényleg egy vicc.
...50%-os teljesítménynövekedés nekem is....
(Ami persze tök jó lenne egyébként.) -
madine
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S2-es telefonomra NeatRom 5.8 van telepítve, de folyton újraindul a rendszer. Eleinte csak akkor csinálta, amikor az alapböngészőbe léptem be, aztán már akkor is, amikor bármilyen böngészőt megnyitottam, végül már mindegy volt mit csináltam, 3 perc múlva miután bekapcsoltam ki is kapcsolt. Mivel lehet a probléma? Megpróbáltam frissiteni a rendszert, de nem tudtam, mivel rövid időn belül kikapcsolt a készülék. Valaki tudna segíteni? -
Burt1793
veterán
válasz
Willanyasz
üzenetére
Köszi, hogy írtál, már elkezdtem gondolkodni a romcserén, ami nagy hiba lenne.
Én is felraktam gyorsan az antutut, nálam is nagyobb a pontszám. Vajon azért változtattak, hogy az újabb mobiloknál is nagyobb pontszám legyen? Ezzel az a baj, hogy pl a mobilarénás tesztekben valótlanak lesznek az adatok és így mondjuk az s5 pontja jóval kevesebb lesz a note4-énél, miközben csak a mérés változott.Az én mostani mérésem:

-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Bocsi nem neked szólt hanem mindenkinek.
-
D@ni88
addikt
nekem neatrom lite 6.3-al csak 11900 lett...
-
Kékes525
félisten
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nálam egy egész nappal többet, mint a régi új korábban.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy próblémám remélem tudtok benne segíteni?
A telómon a cyanogen mod van fent a 2014.07.07 es 11es verzió.
És problémám hogy az Igo-t nem tudom használni.
A program bejön de a műholdakra nem akar rácsatlakozni látja őket 4-5-öt csak pirosak.
Az sd kártyára van rakva. -
geccoblaze
aktív tag
Ha berepedt a kijelző, de az üveg maga nem, akkor van esély, hogy valahogy meg lehet ezt oldani gariban? Tudom, hogy bődületes kérdés, de hátha van valami kiskapu, és én most mindenbe megpróbálok belekapaszkodni, mert nincsen nagyon 40 ezrem egy cserére.
-
palee69
senior tag
válasz
McCsaplak
üzenetére
Ez a rom van a SamMobile-on
Model: GT-I9100
Model name: GALAXY S II
Country: Hungary (T-mobile)
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1211311
Build date: Thu, 16 May 2013 00:42:01 +0000
Product Code: TMH
PDA: I9100XWLSW
CSC: I9100TMHLS6
MODEM: I9100XXMS3T-és ami Neked kell

Ez egy fáljlos,repartitiont nem pipálod és mehet. -
McCsaplak
tag
válasz
palee69
üzenetére
SamMobile-on repartos romok vannak?
Nem mindegy, mert ha Odinba bepipálom a repartition-t, és a rom meg csak "sima", akkor tégla lesz belőle.
S Advance-ra tettem már fel ilyet, ezzel 100% tiszta,szűz rendszert kapsz.
Találtam függetlenhez ilyet S2-re is, de nekem T-s kellene... -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Repartos T-s JB romot tud valaki? Találtam Függetlent, de nekem T-s kellene...
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Oké!

Ezt a romot használom. Tényleg faintos.
-
robesz55
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Visszaállítottam gyári állapotba, gyári T-s romot felraktam...kipróbáltam a NeatROM-ot, a JellySNAP-et..de mindkét romnál ugyan az a baj ami már a gyárinál is jelentkezett. Ha kiveszem az akksit és visszarakom (mindegy, hogy mennyi idő után) egyből azt jelzi, mintha töltőre dugnám. Bekapcsolni is elég nehezen tudom, ezáltal a download és recovery módot is időbe telik mire úgy gondolja h elindítja.
Nem lehetséges, hogy az akksinak van valami baja? A szoftveres gond már megoldódott volna egy rom cserénél, nem? Így már csak hardveres probléma jut eszembe... -
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
A legviccesebb az, hogy most nézegettem az s5-t, már majdnem vettem egyet és eszembe jutott, hogy donornak adom a telóm. Sajnos - legalábbis számodra - rájöttem, hogy telefonálásra és kisebb netezésekre/fb-ra, sportoláshoz zenére, sporttrackerre használok az s2-t. Másra nem is szeretném, erre meg ez is tökéletes. Az s5 bitang jó, nagyon bejön, jobban mint a htc one. Nem kell a root sem, meg semmi, gyors és nem kell vele foglalkozni.
Ez a mostani rom az s2-n nagyon jól szuperál, két hónapja van fent, most is tökéletes.Én az aksitöltésszámot hasraütésszerűen mondtam.

-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Telepítés (flashelés) közben írja, hogy mit csinál. Mindig írja, hogy format system, cache...

De én mindig legyalulom, még a belső sd-t is általában.(#42103) Pszihonaranc: +20-25%. Ezzel használható. Nekem 1,5 éve van benne a 2000-es aksi. Nagyon megérte leváltani, pedig nem is haldoklott a sima sem. Ez most már talán kezd egy kicsit. Túl van 700 töltésen, de persze még a 3 nap alatt 3 óra kijelzőidőt 1 óra telefonálást bírja ezzel a rommal.
-
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot
üzenetére
0.7A (700 mha). Ezt kaptam hozzá.
-
BigT
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
emlékeim szerint (nincs itt velem) 750 mha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VoLTE/VoWiFi
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi a választ előre is!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Idegesítő, hogy mindent letölt és fel is telepít.