Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Oldman2 #42150 üzenetére
Szerintem Itt kaphatsz. Ha nem tartod reálisnak, max. egy kicsit megnyomod amit mondanak, de ha el is akarod adni, akkor nem sokkal.
-
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok! Vettem egy S2-t és mivel már nagyon régen használtam, így segítséget kérnék.
S2-nél ugyanaz a helyzet, mint S4-nél, hogy az újabb romoknál már a bootloader újabb és nem lehet visszaváltani régi romra imei probléma nélkül, vagy ez a telefon még szabadon romolható?
A másik, hogy melyik a legújabb cf-root S2-re, vagy mi most a legújabb root módszer? Odinból melyik verzió kell neki? Továbbá mi most az aktuális verziójú rom S2-re, pl. a legújabb magyar független?
Előre is thx,
-
Gizmo94
veterán
válasz
Grande Ale #32080 üzenetére
Először root, utána cwm. Ez eléggé evidens.. Első hsz. olvasása sosem jelent hátrányt.
gabort: Nem szállt el az imei, mindösszesen a telefon nem független, csak annak hitt, cserébe függetlenített. A reset miatt visszaállt függőre. A megoldás itt nem publikus, de a playen megtalálható, vagy a telefon hivatalos, függetlenítő kóddal függetleníthető.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #31446 üzenetére
Jó dílered lehet. Nyomj telszámot pü-ben.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #31425 üzenetére
Érdekelne a telefonod természetesen, meg is venném, de sajnos N4-et ebben az árban nem tudnék prezentálni. Azzal együtt, ha úgy döntesz, hogy eladó lesz és nem találtam még, érdekel.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #31413 üzenetére
Valami azt súgja, hogy az a szerencsém.
Komolyan, nem fikázni akartam, de akkora tágranyílt szemekkel néztek az eladók, mikor azt mondtam, hogy ne haragudj, de ez nem megkímélt, hanem egy fos, hogy csak lestem, hogy nem igaz, hogy ez számára nem az.. Katasztrófa. Ha nem kapok megfelelőt, inkább feladom és nem hobbyskodok, de 45k-nál többet nem fogok adni egy 2011-es modellért, bármennyire is szerettem. Le is vettem a hirdetést, mert több ótvart megnézni nincs időm. Ide még tettem egy gyenge próbálkozást, ha nem lesz megfelelő, ennyi volt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
beast27 #31409 üzenetére
Köszönöm a válaszod, szerintem is ez lenne a reális. Már azt hittem én tévedtem és alulértékeltem, amit nem szeretnék.. ..
Tehát, ha valaki esetleg megválna a topicból szeretett S2-esétől 40-45k-s áron, aminek a papírjai is rendben vannak és nincs szétverve a telefon, nem fossá karcolt, viszont hibátlanul működik, akkor vevő lennék rá.
Az elmúlt időben amióta keresem, S2-es fedőnév alatt annyi szutyok mocskot és retket sikerült látnom, hogy erre kényszerültem, hogy ide írjak. Eddigi tapasztalat:
A zsebkopott ezeknek azt jelenti, hogy átment rajta egy Mack, a kis sérülésnél a fél keret hiányzik, vagy felismerhetetlen, a mikrokarc vésővel készülhetett, a megkímélt telefon recseg-ropog, szétesik, a hibátlan kijelző beégve mint a fos, a púpos akksik , recsegő hangszórók és a telefonhoz köze nincs imei-k már csak a hab a tortán. Tehát ha valakinek lenne normális S2-je úgy 40 - 45k körül max, arra vevő lennék, bátran dobjon privátot...THX.
-
Gizmo94
veterán
Úgy őszintén, mennyi most a normális ára egy S2-nek ami nem új, de szép. Elfogultságtól mentes árra lennék kíváncsi.
Mondjuk egy két évesnek, gari nélkül. Thx.
-
Gizmo94
veterán
válasz
LLRobi #31156 üzenetére
Na még attól nem ment tönkre, ebben biztos lehetsz.
Kellene neki egy full wipe, vagy egy négyfájlos rom, (ha van a kékbékának arra is) és olyan lenne, mint az új.
Hardveresen is lehet baja, hiszen már régi. De, hogy nem a romolástól, az 100%. Az S4-emre raktam már vagy 30-nál többször összevissza romokat. Attól baja nem lesz. -
Gizmo94
veterán
Ha valakinek feleslegessé vált egy ilyen kis S2, támadjon meg vele nyugodtan. Unom a leélt szemeteket nézegetni, a szebbeket meg egyből elviszik. 40-45k-t vagyok képes adni érte, többet nem.
Tudom, hirdetni tilos fórumban, de ez csak nem minősül annak..
-
Gizmo94
veterán
válasz
laszlolczka #28097 üzenetére
Jól értelmezted. Leszedsz valamit ingyen, az oldalon látható külön kérés ellenére átlinkeled. Mit vártál, baráti vállveregetést? Segítek: amit csináltál, az faszság. Ennyi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
@matthew@ #17988 üzenetére
Ez egy jó nehéz választás ami előtt állsz, S2-t használtam sokáig, S3 minit próbáltam, nehezen tudnék választani, ha nem érdekelne a rom.. De ez elképzelheetlen, tehát S2 !
De, hogy mégjobban megnehezítsem a dolgodat, ha nem sürgős, várd meg ezt.Lehet, hogy meglepetésként nagyon jó árban fog kijönni. Valami azt súgja, hogy ez igencsak konkurrenciagyilkosnak készül és valamelyiknek az ára jó lesz.. Vagy az S4 minié, vagy a Win-é.. Nevéből ítélve ennek szánják ezt a szerepet, hogy szétrúgja a konkurrencia seggét..
Bár, ha a kamera fontos, akkor kihagyható lesz alighanem.. Az S2 meg úgy jó ahogy van és egy darabig az is marad, annyira erős volt amikor kijött.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fagyalllo #17933 üzenetére
Jahh, hát azt értelemszerűen gondoltam, hogy ami benne van a hátlapban, az nyilván átpakol.. Ott lesz az orra előtt, látni fogja. Egyébként a zene pl. nem azon szól, az csak buzzer?
Groovehero: Nem arra gondol, az az előlapi hangszóró, mert a videón kijelzőt cserél az ember.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #17921 üzenetére
Ehhez nem vinném szervizbe, ez otthon is megoldható, mert csak kihajtod a csavarokat, szétpattintod, rá az újat és csavarok vissza-kész.. Ez igen egyszerű feladat.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #17913 üzenetére
Ha szimplán karcos, gondolom a kívülről látható üveg, akkor nem azok kellenek amit írtál, hanem erre van szükséged.
Kétlem,hogy bármelyik szervizes kicserélné ezt neked csak azért, mert sikerült összekarcolnod a kamera üvegét.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #17909 üzenetére
-Sry, dupla lett.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GrooveHero #17909 üzenetére
Lopni szerintem csak telefonnal együtt tudsz, de vásárolni sok helyen, közöttük legolcsóbban ebayen is. De nem egy egység, csak úgy néz ki, de valójában darabonként kell összeszedned. Kérdés, hogy pontosan mit akarsz cserélni, mi ment tönkre?
-
Gizmo94
veterán
A legjobb ilyen videó amit eddig láttam, de... Az ezzel a baj, hogy egyrészt igen gyakorlott kéz kell hozzá, másrészről semmi biztosítékod nincs, hogy neked esetleg nem szalad meg a csavarhúzó, vagy nem szakad el valamelyik szalagkkábel, esetleg nem feszül meg valami úgy bármelyik nyomtatott áramkörön,hogy az eredmény gázos lesz.. Ebben mindig benne van a szerencse is. Akár anyaghiba, vagy gyári összeszerelési is lehet, hogy soha egy darabnál sem, de nálad, puff, eltürik-szétszakad valami amikor szétszedted..
Ennyit erről az "egyszerű" megoldásról.. Tény, hogy egyszerűnek néz ki, de valójában nem annyira az.... Részemről én magamnak megcsinálnám valószínűleg, ha kénytelen lennék, de másnak biztosan nem vállalnám semennyiért sem..GrooveHero Minden amit leírtál, cserélhető.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Bobyenter #17843 üzenetére
Két fázis.. Hátlap levesz, megawipe ráindít. Miközben dolgozik, kiütöd az akksit.
A, nem élte túl, ezesetben eredményes voltál.
B, túlélte.. ebben az esetben:
elmégy a kék béka oldalára és letöltöd az S3-ra való háromfájlos gyári, pites, repartos romok valamelyikét, mindegy melyiket...
Odinnal csatlakoztat, pit fájl , bootloader betallóz, repart kipipál. Ráengeded. Először érdemes megnézni mit csinál, úgyse nyomja rá, de ha már úgyis kinyírjuk, élvezkedjünk, ilyet még úgysem látott senki.
Ha még ezután is van download mód és látja az odin, akkor újrakezded és amikor írja a bootloadert, kihúzod az usb-t. Az eredmény garantált. -
Gizmo94
veterán
válasz
saphancs #17684 üzenetére
Rakj fel egy Siyah kernelt és az megcsinálja neked, még az efs-t is menti.
-
Gizmo94
veterán
válasz
laszlolczka #17662 üzenetére
Nahh, akkor van S2-re is. Köszönöm, de nem nekem kellett. Aki érdeklődött iránta nálam, majd kimásolja a linkedből.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #17651 üzenetére
Nem, S3 -ra is Triangle Away kell nullázáshoz, Superwipe nem nulláz semmit, csak letakarítja a romot, belső sd-t, egyebeket, olyan minőségben,hogy a telefon be sem bootol, mert nem marad rajta rendszer, csak Odinnal telepíthető utána az első rom.
Tiszta telepítéshez, Rom verzióváltáshoz legjobb..
Bár ez van, ahol Megwipe néven fut, de nálam ez az XDA-s file a Superwipe.. S3 topik első hsz.-éből tölthetőek egyébként, ha jók S2-re is, ameddig valaki rá nem mondja az áment én nem merem ajánlani, mivel nincs S2-m sajna, így kipróbálni nem tudom, tehát vegyük úgy, hogy csak esetleg hasznos érdekességként említettem meg...Szerk: Az az ember az XDA-n tökhülye, meg a mate- je is.
Semmi köze a counterhez természetesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bAtt001 #17616 üzenetére
LOOL!
Ha meg letelt, veszel azt is, komoly összeg.
fehér kivitel
Szerk: dehogynem lehet cserélni, íme, csak elszántság kérdése, lego ez mind..
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #17614 üzenetére
Értem. Ez eléggé olcsón cserélhetőnek tűnik, így nyomkodhatod. Nem néz ki túl bonyolultnak maga a csere sem, itt egy video róla.
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #17612 üzenetére
Mi baja lett? Elvileg cserélhető külön is. Itt is kapható de csak példaképpen, biztosan van olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest