- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi, segített egy kicsit.felszabadult kb 150-180MB hely.
nem vagyok műszaki analfabéta, de a flashelés és rom csere távol áll tőlem, páromtól meg még távolabb.
CM-ekkel és a többi ROM-mal az a bajom, h azt olvastam régebben, h mindig van, ami nem működik benne rendesen, így állandóan frissebb ROMokra kell cserélni. a gyári szoftver alatt minden működik rendesen, ami kell.amúgy, amit ajánlottál megoldható gyári rom visszarakásával is, vagy csak CM-mel?
-
bul07
nagyúr
Ne hidd, a fényképen szürke foltok azért zavarnak, bár szerintem valami kis piszok lehet a kamera lencséjénél
Egy ilyet már rendeltem és meg is jött majd jó lesz (ha véletlen valakinek sürgősen kell nyugodtan írjon árában+postáért elküldöm)
(#44253) beach head
Van hibája mint minden telefonnak, aki általános dolgokra használja annak bőven elég
Más
Valahol olcsón gyári nagy akkumulátort nem tudtok? -
galaxys80
veterán
Beállításoknál teljesen normális értékek vannak. Kijelző, cella készenlétben, eszköz készenlétben, android rendszer, telefon. Egyik sem kiugróan sok. Százalékot most nem tudok mondani, mert most vettem le a töltőről.
A Better Battery sem nagyon mutat kiugróan sok ébresztést.
Egy rendelleneset látok csak. A com.google.android.gms elég sokat ébresztgeti. -
logarithm
őstag
-
Jumbozorz
senior tag
-
törölt tag
Nem feltétlenül. Attól függ, hogy hogyan van megírva az alkalmazás, illetve hogyan állítod be. Amit linkeltem az profi cucc. Talán az is a legnagyobb hibája, hogy túl profi és az emberek nem értik. Persze a legegyszerűbb az lenne, ha a közelségérzékelő állandóan figyelne. A legtöbb alkalmazás így működik. De miért kéne figyelnie, ha lehetséges aktiváló eseményt definiálni? Az meg ugye adott, maga a véletlen aktiválás, mondjuk valamelyik hardvergombbal. Ha benyomódik egy gomb, akkor aktiválódik a szenzor, távolságot mér és az eredmény függvényében aktiválja a kijelzőt. Persze, ezt még kismillió egyéb trükkel lehet kombinálni. Pl. csak álló, vagy csak fekvő nézetben legyen aktív a zárás.
Vagy a képernyő kikapcsolás után, késleltetéssel aktiválódjon.
Vagy csak akkor legyen aktív a funkció, ha nem timeout miatt kapcsol ki a kijelző, hanem manuális kikapcsolással.
Vagy csak akkor, ha kikapcsoláskor nem voltam egyéb alkalmazásban, hanem a launcher volt fókuszban.
Stb, stb. -
törölt tag
Én nem használok lock alkalmazást, mert idegesít. Így viszont egy véletlen bekapcsolódás gáz lehet. A Proximity Screen Off pro -t használom. Lényege, hogy ha a közelségérzékelő szenzor közelt érzékel, akkor nem engedi feloldani a kijelzőt. Felülbírálja a hardvergombokat is, tehát sem Home -ra, sem power -re nem éled. Nagyon sokféle beállítási lehetőség van benne, el lehet játszani velük, mire az ember rátalál a tutira. Egy jótanács! Mivel a hardvergombokat is kiiktatja, ezért könnyen hizárhatjuk magunkat a saját Galaxy -sunkból (nekem majdnem sikerült) Ezért amíg nincs meg a tuti módszer, addig ne legyen aktív a rendszerrel indulás opció! Így, egy rossz beállítás esetén, az akku ki-be módszerrel visszakapjuk az uralmat.
-
yozsee11
aktív tag
Számítógépen és telefonon is gyári böngészővel bejönnek a linkek (kettőt próbáltam random, azok jók voltak), csak telefonon sokkal több és idegesítőbb reklámot meg Play-programot hoz be, mint gépen.
Rootolt telefon Xposed+MinMinGuard párossal.
Ja és mindenféle regisztráció nélkül, szóval az is valami reklám lehetett nálatok. -
x1port
addikt
Látod ez jó kérdés.Nem akarok marhaságot mondani.
De pont most járt így az egyik kolléganőm az S3-al.
Kijelzőcsere után újra beégett neki.
Ő nem kérte a javítást helyette szeretett volna feljebb váltani és kapott is utalványt.De hogy az S2 most hivatalosan mennyit ér...passz.
-
Burt1793
veterán
Nem kell lecserélni, a fölös appokat tiltsd le a beállítások-alkalmazások-minden program fülnél. Itt se szabad ész nélkül mindent tiltani, erről is vannak írások, ha esetleg nem tudod, hogy mi mi.
Az aksiidőről annyit, hogy egy sima neatrommal (ez is kb gyári samsungos rom, szerintem nem kell sokat várni az egésztől, dupla üzemidőt és sebességet semmiképpen) 1,5 éves 2000es aksival nekem pocsékolva (folyamatos 3g, wifi, facebook+messenger, viber, 2 emailfiók, internet, automata fényerőn (50% körül van a fényerő, de inkább magasabb) simán húzza 3 órát a kijelző egy nap készenléttel, úgy, hogy ebben van még 2-3 óra zenehallgatás. Ha spórolok, akkor megvan az 5 óra is kényelmesen.
A telefonálás az ami jobban meríti szegényt, mint mondjuk a zenehallgatás (meg ebben ugye nincs kijelzőidő).A lényeg: ha kb rendben van a rom (cm se jobb szvsz) ennyit bír egy erősen használt kétezres aksival. Ha újabb a 2000-esed, akkor kicsit többet, ha új az 1650esed, akkor kb ennyit stb.
Azt tudom, hogy itthon az s4 mini többet bír és gyorsabb is gyári rommal, a note3-at nem is említem...
Én tabletet használok mostanában, az s2-t meg csak mobilozásra, szóval most 4-5 nap készenlét fél óra kijelzővel az átlagos.
Azt kell tudni, hogy én 20%-nál mindig töltőre rakom, nem kínzom az aksit még jobban.
Meg vagyok elégedve a mobil teljesítményével, meg mindennel. Szerintem sokáig jó lesz még.
A gari kérdésre meg annyit, hogy mindent vissza lehet varázsolni a gyári állapotra. -
noto
senior tag
Na itt az eddig gond gyári JB
Ahogy lecseréled rögtön megugrik az akksi idő làtvànyosan tapasztalatból mondomAz akksi gyári biztos helyről való vagy csak utàngyàrtott?
Ebayról rendeltem olyan mint a gyári csak a teljesitmenye nem az
Legtutibb Samu màrkaszerviz ott gyári t kap az ember valoszinű -
metal01
őstag
Csak az a difi ezzel, hogy a sehsupport-tól már jött egy válasz, hogy ez esztétikai hiba, és nem javítják. Ha én kihívatom a helyszíni szervizt és azt állapítja meg, hogy ez valóban nem javítható, akkor fizetnem kell a kiszállás meg egyéb költségeket. Ki van ez találva :/
-
bul07
nagyúr
Igen az aksihoz 1éven belül kell lenni
(#38644) noto
Titanium Backup-ra gondolsz
Ehhez root is kell nem -
bul07
nagyúr
Nem biztos hogy kell a regisztráció, én nettes felütetlen igényeltem a garanciáztatást, meg azért a +2 hónap se kutya amit ad regisztráció után , viszont ha egyszer már volt regisztrálva akkor nem igen fogja engedni
https://my.samsung.hu/Igen 1éven belül vagyok (Vásárlás dátuma: 2013. 04. 18.)
(#38617) .zSoLTi.
Jó az is , szerintem te is regisztráld a +2 hónapért(#38620) .zSoLTi.
Erre nem kérdeztem rá , de lehet megkérdezem megvan a száma a szerelőnek
Megkérdeztem ha a számláló 0-át mutat akkor garanciáztatóható , viszont ha 1-et vagy többet akkor garancia vesztéssel jártAzt el is felejtettem megemlíteni hogy adott a szerelő egy ajándék fóliát a telefonhoz, igaz én ebay-es matt fóliát használok, elrakom emlékbe
-
xcds
őstag
Erre vki? Netán csak annyi a gond, hogy a google nem szereti a fészbukot?
Mert a naptárat is pont a fb-al lenne értelme szinkronizálni, ott van mindenki születésnapja meg ott hívnak meg eseményekre. a névjegyzéket is azzal kellene szinkronizálni, mert akinek megvan a száma, az fb-on is ismerősöm valószínű... Nekem google+-on nincs is ismerősöm és a google naptárat se használom..
-
xcds
őstag
Ugyan ilyen, de ez meg nem S2 plus. Akkor nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest