Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
A telefonon XXMS2 rom van. Mehet rá az XWMS2 Philz kernel?
-
salgocomp
senior tag
Romot csak belső memóriáról lehet telepíteni ? SD ről akarnám, és folyamatosan kidob egy Status 7-es hibát.
-
törölt tag
válasz
salgocomp
üzenetére
Igen. Ha jól emlékszem, akkor a 4GB -ból 500MB a rom, 2GB a felhasználói alkalmazásoké. A többi, meg az egyéb "sallang" (pl. recovery, loader, stb). Azt mondjuk nem értem, hogy miért így van megoldva. A felhasználói alkalmazások használhatnák dinamikusan a felhasználói tárhelyet. Felraknál 3 játékot, akkor törölnöd kéne néhány saját, home szexvideót. De nem nyafogna a programoknál, hogy elfogyott a tárhely. Persze meg lehet oldani utólag, manuálisan is, de miért nem alap?
-
törölt tag
válasz
salgocomp
üzenetére
Nekem a tengernyi egyéb fínomság mellett leginkább azért, mert van benne BLN és CIFS, meg soros port támogatás. Nem is tudom, hogy mi lenne ezekkel, ha telót váltanék. Ezek a modulok Apolo -ban is vannak, de az Apolo és az Avast nem bírják egymást. Nekem viszont az Avast fontos (még).
-
galaxys80
veterán
Ez a Neat 6.4 egyébként kellően stabil rom?
Céges telefonnak fogom használni az S2-t és fontosabb lenne a stabilitás, mint kinézet és a variálhatóság. -
salgocomp
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi. M10 saját kernele egy átlagos felhasználónak megfelel ? Illetve most törölnék a belső tárhelyről, PC segítségével és azt írja, hogy a tárhely írásvédett. Valami ötlet ? Illetve másolni sem enged rá.
Legszebb az egészben, hogy még az SD kártyára sem enged másolni.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Nektek is másként jelenik meg az XDA a böngészőben (PC-én néztem, Firefox 32.0.3)?
Kernel_Dorimanx-V8.44v001-COMP-[10-36]-[25-09]-JB-SGII-PWR-CORE
-
Bazunga
tag
Sikerült a gondom megoldani, és ha már foglalkoznom kellett vele, gondoltam kipróbálok mást rajta.
Feltettem ezt a Cm11-et rá, de jelenleg gyorsabban merül, mint ahogy a gépről tudná magát tölteni usb-n keresztül. Gondolom ez nem normális jelenség, vagy ez már ilyen energia elszívó lenne? -
Kékes525
félisten
válasz
galaxys80
üzenetére
Nem kell hozzá semmi, mert minden a NeatROM 6.4-ben minden benne van. Installáláskor több kernel (Philz és Apolo) közül választhatsz, amit persze utólag is lecserélhetsz, ha nem tetszik.
Esetleg tedd fel hozzá a mediascanner fix-et, a ROM-ból letöltheted, nem kell keresgélned.
-
galaxys80
veterán
Sziasztok!
Holnap hozzám kerül egy S2. Neat 6.4-et akarom, majd feltenni.
Ehhez ugye custom recovery kell. Tudnátok nekem egyet linkelni esetleg? -
Bazunga
tag
Sziasztok!
A telefonom egyszer csak lefagyott teljesen. Kivettem az akksit belőle, mert semmit nem csinált. Azóta viszont nem hajlandó a Samsung logón túllépni. Ott áll a Samsung logóval és villog a kékes szín rajta. Még tölteni engedi magát. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
salgocomp
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Köszönöm. Esetleg még egy Rootolási útmutatót kaphatok ? 4.1.2 lesz a telón alapból.
-
salgocomp
senior tag
válasz
würzburger
üzenetére
Köszönöm, egy linket esetleg kérhetek ? Kipróbáljuk.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Holnap jön hozzám egy S2, kezdésnek egy 4.4.4-et raknék rá. Melyik a jelenleg legmegbízhatóbb, és legenergiatakarékosabb ? Előre is köszönöm.
-
oba
addikt
CM11 nightly mennyire szereti az Apolo 7.1 -es kernelt?
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Igen, ha a szövegkörnyezetben szerepel 4.1.2 -nél magasabb verziószám, vagy KK -ra utalás, akkor egyértelmű a szitu. De ha csak annyi, hogy JB Neat, vagy Neat és verziószám, akkor bevallom, hogy nekem nem egyértelmű, hogy gyári, vagy nem gyári alapú Neat -ről van szó. Pedig naon nem mindegy és ezért én fontosnak tartanék egy egyértelmű megkülönböztetést. Persze símán lehet, hogy nincs igazam, de akkor okítsatok, hogy ilyen szövegkörnyezetben mi a beazonosítás alapja!
-
törölt tag
Lenne egy tiszteletteljes kérdésem/kérésem. Figyelem ezt a Neatrom témakört, mert szeretnék kipróbálni egy általánosan jónak értékeltet. Ha jól értettem a leírást, akkor több fajta van és a gyári alapúnak semmi köze a másik verzióhoz. Lehetne, hogy a jövőben esetleg valami jelzéssel elkülönítsük a kettőt? Vagy Nektek ez egyértelmű? Ha igen, akkor mitől? Engem a gyári alapú érdekelne. Az tart most 6.4 -nél?
-
emiki6
veterán
Kinek melyik a legutolsó JB Neatrom, ami stabilan, jól működött?
Az szoftveres hiba, ha "beakad" a 3G és csak fel-felvillan a zöld (adatküldés) nyíl, de nem jön válasz? Ezt csak úgy tudom megszüntetni legegyszerűbben, ha újraindítom a telót, de működik még a plane mode on-off, csak az is percekig tart, mire át tudom kapcsolni off-ba stb.
-
Eclips21
őstag
koszi a valaszokat akkot user error volt az aksi merules, fel is teszem, lehet akkor cm11-el
-
Eclips21
őstag
ki milyen kernelt hasznal mostanaban ami tudja a BLN-t mert apolo, gustavo, unoffical dorimanx, mindel baj van
dori fagy gustavo neha kikaocsolja a bln-t, apolo zabalja az aksit 4.4re kene vagy az a baj hogy unoffical slimkat(slimsabern) van alatta? -
Kékes525
félisten
válasz
borg25
üzenetére
Az akku hibája mellett a ROM feltétele is rossz lehet. Hogy tetted fel? Full Wipe megvolt e? (sokan nem tudják pontosan mi az):
Full wipe:
Wipe data, Wipe cache, Wipe dalvik cache, Format system, Format preload
Vagy:
format cache, format data, format system, format preload
A kettő lényegét tekintve ugyanaz.
-
borg25
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mióta lecseréltem a gyári romot, valahogy egy se volt az igazi, mindegyiknél előjött, hogy random mód gyorsan merült, és nem tudtam rájönni, hogy miért. Van, hogy másfél napig is bírja, és aztán van, hogy fél nap alatt lemerül, amin most besokaltam, hogy indulás előtt leveszem a töltőről 60%, a telefon meleg, kb 1-2 óra múlva ránézek, a telefon lemerült, a telefon meleg. Pedig már rutinosan néztem, hogy futó task ne legyen, kezd elegem lenni.
Én vagyok a hülye, vagy a 4.4 androidok rosszak, vagy mi van? Most Cyanogenmod 11 M10 van rajta, de volt már rajta Resurrection Remix is.
Van ötletetek? -
bubu333
tag
Sziasztok!
Csak én vagyok ilyen béna hoyg nem találom sehol sem az S3 topikot? Tudna valaki dobni egy linket? Én csak a LTE-set látom, de nekem nem az lesz. Köszi!
-
metal01
őstag
Üdv!
Szeretnék tippeket kérni custom rom+kernel témában. Sokat olvasgattam vissza, de nem tudom eldönteni, hogy melyik rom+kernel párosítás lenne jó. Egy i9105p-ről lenne szó. Mit javasoltok? Fő szempont lenne a stabilitás, sebesség és akkuidő.
Előre is köszönöm!
-
hevizms
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
-
snooze
veterán
sziasztok!
frissiteni szeretném a telot,de ha rákattintok telon a frissitésre,azt irja,nincs..2.3.4 van fent..mi lehet a gond? -
zedok
őstag
Hali!
Sikeresen téglásítottam egy S2-t. Viszont odin mód bejön, gondolom akkor még menthető. És a sammobilról bármelyik romot felrakhatom igaz?

Gyári 4.1.2 volt rajta. Felflasheltem a leírásban található CF-rootot rá, és megjelent a sárga háromszög.
Illetve bejön a CWM is, de semmi nincs mountolva..hiába próbáltam.
-
6strings
csendes tag
válasz
logarithm
üzenetére
Üdv.
Nálam is előjött a tárhely probléma Android 4.1.2 gyári romnál a ~300MB szabad hely ellenére. Egy külföldi fórumon olvastam a következőt, nálam bejött és megoldotta a hely problémát, így megosztom Veletek, hátha valakinek még segíthet:
Tárcsázóban beírod a *#9900# kódot, feldob egy menüt és ott a "Delete dumpstate/logcat" opciót kell választani.
Ez az olvasottak szerint kitörli a /data/log mappából a log fájlokat (nálam ez valamivel több mint 300MB-ot foglalt).
Eredmény: megszünt a "nincs elegendő tárhely" hibaüzenet, nem veszett oda semmilyen adatom, az appok továbbra is működnek, vagyis egyelőre jó megoldásnak tűnik. -
hevizms
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Köszönöm.

Sajnos én nem találtam a kijelző beállitásoknál ilyesmit,bár sok időm nem is volt rá.
Biztos hogy ott lehet állitani? -
Kékes525
félisten
-
oba
addikt
nem követtem a topikot és az új romokat már hónapok óta, neat 6.3 extra light van fent

van valami új rom amit érdemes lenne kipróbálni? látom van 6.4 -es neatrom is de esetleg kipróbálnék mást is ha jött ki valami jó
thx. -
BigT
senior tag
valaki tudja, hol lehet módosítani az alkalmazásokat, amiket el lehet érni, mikor a fülhallgatót bedugja az ember?
-
hevizms
addikt
Srácok.Felraktam a Neatrom 6.4-et.
Nem tudom kikapcsolni a telót mert a kikapcs gombot nyomva hangbeállitási ablak jön be(némitani lehet).Hol lehet ezt átállitani hogy rendes kikapcsoló gomb legyen az,aminek eleve annak kellene lenni? -
logarithm
őstag
válasz
würzburger
üzenetére
[link] (teló restart és elmélet jó lesz)
-
würzburger
aktív tag
Srácok! Pár napja raktam fel cm11 új verzóját...Tegnap este illetve éjjel összezuhant...ma reggel újra telepítettem, a telepítés rendben ment, de most a bal alsó sarokban egy "Biztonsági üzemmód" díszeleg... Mi a bánat ez?
-
saphancs
aktív tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi... Most gyári 4.1.2 van rajt, saját kernellel csak a root ami plusz, de tolok neki egy full wipe-ot és újra rakom..
Sony Xperia M2-re jó sok vacillálás után. Az a helyzet, hogy az M2-t cégtől kaptam, ingyen igen jó teló, de saját pénzen nem váltam volna meg az s2-től. Az eddigi legjobb telefonom volt, és jó az M2 nagyon, semmi hibát nem tudok mondani, max. azt, hogy nagy
, de az s2 mégis favorit maradt. -
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Elhagyom a topikot, egy új teló szerelem miatt. Az egyik haverom örökli az skettőt. Nem egy guru, facebook messenger (
) és duolingo a két program amit használna. Melyik lenne a lemegbízathatóbb kernel rom páros, amivel nem lesz semmi gondja, és az aksi is bírja a gyűrődést? A greenify mindenhogyan alapdarab lesz neki, de pár napja nála van a telóm, és azt mondja, hogy napi kétszer tölti (nálam simán bírta az egy napot), illetve ha telepít valamit akkor újraindul a gép (nálam ez se volt meg). Most gyári rom van fent gyári kernel, plusz root.
Előre is köszi.. és vérző szívvel búcsúzok tőletek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy meg nem húztam én senkit félre értés ne essék!

dori fagy gustavo neha kikaocsolja a bln-t, apolo zabalja az aksit 4.4re kene vagy az a baj hogy unoffical slimkat(slimsabern) van alatta?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és duolingo a két program amit használna. Melyik lenne a lemegbízathatóbb kernel rom páros, amivel nem lesz semmi gondja, és az aksi is bírja a gyűrődést? A greenify mindenhogyan alapdarab lesz neki, de pár napja nála van a telóm, és azt mondja, hogy napi kétszer tölti (nálam simán bírta az egy napot), illetve ha telepít valamit akkor újraindul a gép (nálam ez se volt meg). Most gyári rom van fent gyári kernel, plusz root.