- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Pszihonaranc #42103 üzenetére
Nálam egy egész nappal többet, mint a régi új korábban.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #42109 üzenetére
Oké!
Ezt a romot használom. Tényleg faintos.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #42105 üzenetére
A legviccesebb az, hogy most nézegettem az s5-t, már majdnem vettem egyet és eszembe jutott, hogy donornak adom a telóm. Sajnos - legalábbis számodra - rájöttem, hogy telefonálásra és kisebb netezésekre/fb-ra, sportoláshoz zenére, sporttrackerre használok az s2-t. Másra nem is szeretném, erre meg ez is tökéletes. Az s5 bitang jó, nagyon bejön, jobban mint a htc one. Nem kell a root sem, meg semmi, gyors és nem kell vele foglalkozni.
Ez a mostani rom az s2-n nagyon jól szuperál, két hónapja van fent, most is tökéletes.Én az aksitöltésszámot hasraütésszerűen mondtam.
-
Kékes525
félisten
válasz
Pszihonaranc #42092 üzenetére
Én ezt vettem és itt, csak sajnos most itt nem kapni. Amúgy nagyon jó!
Samsung EB-K1A2EBEG Akkumulátor 2000 mAh LI-ION (akkufedéllel) FEKETE [Samsung GT-I9100 Galaxy S2]
Viszont itt igen és olcsóbb is:
Samsung i9100 Galaxy S II gyári akkumulátor + hátlap - Li-Ion 2000 mAh - EB-K1A2EBEG black
-
x1port
addikt
válasz
Pszihonaranc #41244 üzenetére
Majd írd már meg légyszi,hogy telepítés után már az első indításnál Nálad is jelentkezik-e a system ui leállt hiba.
Köszi!
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #41242 üzenetére
Én az extralite-ot használtam, kernelt is majd telepítés közben tudsz választani, én az apolo light-ot "kértem". Jó is volt úgy.
Az általad írt kernellel meg el tudod majd indítani a telepítést, nem lesz vele gond, ha ez volt a kérdésed. -
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #41239 üzenetére
Aroma telepítős, tehát majd telepítés közben eldöntheted, hogy lite-ot simát vagy superlite-ot raksz fel.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #41237 üzenetére
Az már több mint egy éves, nem?
Rakd fel a 6.3-asat, nincs vele gond. Amúgy ha wipe-olsz egyet a mostanin, akkor az is biztos begyorsul.
De jobb, ha full wipe-ra felrakod ezt az újat, amit mondtam. -
válasz
Pszihonaranc #41196 üzenetére
Megelőzni nem lehet.
Ezért legyen mindenről mentésed.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #41185 üzenetére
Ha a clean to install a new rom-ra mész utána fel kell tenned egy romot, mert letöröl mindent. míg a wipe data/factory reset, a fent lévő romot helyezi eredeti állapotába.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #41183 üzenetére
hát akkor marad a full wipe úgy tűnik. mivel nem tudom mi okozta ezt és miért lett ilyen a készülék így passz.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #41180 üzenetére
A data partíción van minden beállításod és adatod, amit írtam fentebb úgy csinálod, változás nélkül telepíted a romot újra. de azok a tisztító wipe-ok/formatok kellenek, de csak az a három.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #41178 üzenetére
Nem így megy, itt csak a képek zene és egyéb életed tartalmát tudod menteni, sms meg ehhez hasonlókat nem tudod ezzel a megoldással.
max újra húzod a romot, adat vesztés nélkül. a következő lépéssel -> mount&storage->format/system aztán wipe cache partition majd advanced wipe dalvik cache, ezután install zip from sdcard és felteszed a romot, majd bebootol a rom és lemented amik kellenek és újra húzod full wipe al amit szeretnél romot.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #41175 üzenetére
belépsz recovery-be mount&storage -> mount usb storage és gépre kötöd-> lemented sdről ami kell. és mehet a wipe.
Más:
Rebornból elérhető egy újabb fixált verzió[link]
-
válasz
Pszihonaranc #41170 üzenetére
Vagy recoveryben full wipe, hátha az helyrehozza. Ha nem, akkor valóban a rendszer újrarakás marad.
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #41170 üzenetére
Tedd download módba és rakd vissza a gyári rendszert odin-nal
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #41162 üzenetére
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #34096 üzenetére
Mehet, de miert nem a 4.1.2-t rakod? Abbol is van mar miota hivatalos T-s rom
Kekbeka: annyit emlegetitek a note kerneles akciomat, szerzoi jogvedo dijat kene fizessetek
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #34084 üzenetére
Jaja, de az enyém nem akar megdögelni (szerencsére), semmi baja nincs, lekopogom.
Egy usb csati hiba miatt meg végképp nem rakom polcra.Szóval még várnod kell...
(#34085) nggabi: Rendben, kicsit azért féltem, mostanában nagyon csúnyán szedem le a töltőről.
(#34087) Pszihonaranc:
-
nggabi
félisten
válasz
Pszihonaranc #34081 üzenetére
usb csatlakozó. próbáld meg kipucolni, de szinte biztos h cserélni kell.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33882 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, ez nem telepítős
system/app berakod reboot és done -
Burt1793
veterán
válasz
Az ilyen rendszeralkalmazásokat recoveryből kell flashelni.
(#33889) Sonyk1208: Én már sokszor hallottam, hogy kezeli a 64 gigásat, nekem 32-es van, egyelőre elég, bár néha jól jönne a nagyobb.
-
Eclips21
őstag
válasz
(#33887) Sonyk1208 egyszer azt olvastam a 128GB-os is próbálta valaki benne és jó volt XD de amúgy nemtudom
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33877 üzenetére
Így van, de a letöltési link alatt van a removed apps [link] (preloadban kell keresni) és biza ebben benne van az is.
..
(#33878) noto
Ellenőrizd a letöltött rom méretét, és utána rakd újra az egészet full wipe után. -
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #33867 üzenetére
Am minek?
-
nggabi
félisten
válasz
Pszihonaranc #33350 üzenetére
igen, az akksit és a töltőt leszámítva mindenre érvényes.
-
K4jusz
tag
válasz
Pszihonaranc #33133 üzenetére
Mehet wipe nélkül, én is úgy raktam fel korábbi neatről.
@Burt1973 - Köszönöm. Nálam nincs semmi bug.
-
Protezis
őstag
válasz
Pszihonaranc #33124 üzenetére
Egy napja használom, eddig nem volt vele problémám, bár túl sokat nem nyomkodtam.
-
Weeman1
veterán
válasz
Pszihonaranc #31835 üzenetére
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29868 üzenetére
Ez nem a magyar nemzetet káromolta (legalább is én nem annak szántam), hanem a multi cégeket.
Én nem lapulok, ha szar valami, megjavítom, ha nem megy, kicserélem. Nem olyan hosszú az élet, hogy minden kis hülyeségért hónapokat nyavalyogjak. Beég a kijelző? Akkor használom úgy, ha nagyon kibírhatatlan lesz (eddig 2 év alatt nem égett be), akkor le fogom cserélni ezt a telefont. Már igazán kiszolgált engem. -
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29863 üzenetére
Nincs igazad, mert akit zavar a hiba, tesz ellene, nem így, ahogy te próbálsz, mert nincs 1 millió ilyen ember. Nem hiszem, hogy olyan drága lenne megjavítani...
A magyarokkal igen is érdemes baszakodni. Nézd csak meg, egy retkes Tv-t, hűtőt, mosogatógépet nem tudok úgy megvenni, hogy ne a szar kelet-európának szánt verziókat kelljen kigyomlálni. Akarok egy normális Bosch mosogatógépet? Látom, hogy mik a tesztgyőztes németeknél elismert modellek? Nem számít, mert Magyarországon csak a levedlett szarok vannak 800 ezerért... Mehetsz ki Németországba, veheted ott, ha nem akarsz selejtet a multiktól.Ui.: Csak az idegesít téged, hogy így átejtettek, vettél anno egy csúcstelót, ami akadozva videózik, foltosak a képei és egy hét után beég a kijelzője... és igazad is van, megszívtad, jobb, ha beletörődsz.
Lehet, hogy találsz az instagramon vagy valahol egy olyan effektet, ami elvesz a rózsaszínből és kijavítja az elcseszett képeket!
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29854 üzenetére
Ha nem fehéret fotózol akkor is rózsaszín a kép amúgy?
-
etooo
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29837 üzenetére
Menü+power.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29834 üzenetére
hangerő le + power gomb
-
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29825 üzenetére
Nem kell belső tárhelyet formázni.
-
havri1
félisten
válasz
Pszihonaranc #29823 üzenetére
Akkor ezen is változtattak..ICS alatt mindent törölt. (Amikor vettem, eladtam, ezzel töröltem mindent a telefonról)
-
havri1
félisten
válasz
Pszihonaranc #29819 üzenetére
A telefon menüjében lévő gyalulja a belső tárhelyet is, a recovery-s csak a rendszert húzza újra.
-
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29789 üzenetére
próbáld meg azt, amit busman-nak is javasoltam: google-be "samsung keyboard apk" asszem az első találatnál van egy pár lehetőség...
az s voice-t nem próbáltam, nem volt szükségem még rá, de vannak ehhez hasonló programok, amik tökéletesen teszik a dolgokat. -
etooo
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29800 üzenetére
Magyar független, tavaly augusztusi.
zoleeno1: Apex-ben "műveletek" a neve.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29797 üzenetére
huhh, ha neked printscreen kell, mázli, hogy lusta voltam idemásolni és képet csináltam rögvest.
(#29798) etooo: Sexy, 85%?
Ajj, az enyém úgy merül wifis készenlétben...
2-3-mal ezelőtti romnál még jó volt...
A kernelt írja fő fogyasztónak. -
etooo
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29797 üzenetére
[link]
Akkor tárgytalan -
etooo
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29795 üzenetére
Meg, VCFA01.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #29789 üzenetére
de most már kajak idegesít
custom téma van rajta, mert az alap nem jött be, de gondolom ez nem kavarhat be...
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #29783 üzenetére
Gyári JB van fent neked?most látom neat lite...
Nálam Omega v24 alatt semmi sem történik... -
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #29770 üzenetére
JB alatt sajna nem működnek a kódok, ez se...
-
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29775 üzenetére
ezeket ne állítsd vissza:
youtube, utcakép, névjegyek, üzenetek, hívásbeállítások 1.0, gmaps. -
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29775 üzenetére
nem lenne szerencsés... de próbáld ki! ha nem jó, felrakod újra a romot, azt annyi.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #29753 üzenetére
Nem, nálam sosem volt rózsaszín foltos, meg fókuszálási hiba se, hála az égnek. Gyárilag jót fogtam ki. Viszont annál többet szoptam anno, ICS alatt a SoD-dal
gyengepingvin: mostmérmondod?
Én csak tesztelgettem a telefon strapabíró képességét, mit bír romolás terén! Amúgy nyugodtan visszakereshetsz, kb 2x vétettem 2db iciripiciri hibát! 1: Note kernel, 2: Sonyra való AC!D
-
válasz
Pszihonaranc #29746 üzenetére
nekem is volt wp, jó volt, ccsak az neeem működött aminek kellett volna. viber, skype, fb chat. amúgy fasza.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pszihonaranc #29746 üzenetére
bu.is kiskutya: Az enyém sose volt rózsaszín
dagipingvin: visszamennyé', a note kernelt ki kellett próbálni jó??!!
A többi romolás (egy-két részeg állapotot kivéve) teljesen professzionális volt
-
kano
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #29740 üzenetére
Nem védem a WP-t, annál is inkább mert én is maradtam az S2 mellett, de használtam pár napig egy Lumia 820-at és aki nem szeretné/nem akarja állandóan romolgatni a telefonját, de "okos telefon" kell neki, kizárólag csak egyszerűen használni akarja annak tökéletes választás. Tényleg tökéletesen lagmenetes volt (jobban mint az S2) és élmény volt használni. Ezzel együtt tény, hogy egy zárt rendszer és erős korlátai vannak...
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29740 üzenetére
maradok itt.
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29738 üzenetére
ebben van valami.
az android mögött sok minden van.
pl nagyobb program támogatás , gyors fejlődés, OpenGL ES 2.0, stb... -
akarmi1971
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #29709 üzenetére
Naptárat , telefonszámokat már többször raktam oda- vissza , az működött gond nélkül ....
De hozzáférek meghajtóként is , úgyhogy a lényeget úgy is mentem.....
-
DjBlero
őstag
válasz
Pszihonaranc #29678 üzenetére
az nem is lesz,nincs cwm ikon
-
DjBlero
őstag
válasz
Pszihonaranc #29669 üzenetére
én nem tudom nálad mi a fene folyik,jók a kernel,és root is van
dehogy nem jár,én is ezt használom,tegyél fel egy olyan progit amihez root kell és engedélyezd ,adig még nincs olyan program fent adig azt irja ki neked
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29669 üzenetére
Ez jó, de ugyanaz a kettő...
Nehogy arra a modulra fogd még az akadozást is! -
widi
tag
válasz
Pszihonaranc #29601 üzenetére
Próbáld meg a innen letölteni, itt nem kell regisztráció.
-
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29549 üzenetére
kernel cserével? ez lehet a ludas...de érdemes megpróbálni krisztián tanácsát, ha nem jön össze, akkor odin.
-
wdx
őstag
válasz
Pszihonaranc #29546 üzenetére
gyári ICS van mókolás nélkül (gyári kernel, recovery, illetve nincs rootolva)?
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29546 üzenetére
factory reset, és próbáld újra letölteni...(adatokat,amik fontosak azokat mentsd el előtte)
(telepítés után sem árt a factory)
vagy,amit én leginkább ajánlok: ODIN!!!! -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29542 üzenetére
nem hiszem el,hogy s2 plusra már megjelent a 4.2.2...
ha s2-re nem jelenik meg,én nemtudom micsináloks4 féle touchwizzel ráadásul?
KELL!!!!
(főleg az átlátszó status bar tetszik a menüben nagyon)†a remény még él bennem,hogy mi is megkapjuk. ámen†
(#29545) csabám : sajnos tudom, de a remény ....
-
ImI87
őstag
válasz
Pszihonaranc #29502 üzenetére
Király vagy, köszi !
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29498 üzenetére
De ez hogyhogy romfüggő? nekem eddig sose volt foltos, sőt 2 év alatt beégést sem látok, pedig mindig nagy fényerőn használom.
Egyébként lehet, hogy azért cseréltek kamerát, mert ez nagyon melegszik, ha sokat fotózok vagy videózok vele. Szerencsére a nagyobb aksi miatt nem érződik, de egyszer 30 percen keresztül videóztam fullhd-ban és eléggé forró lett. Egyszer meg 100 8 MP-es képet lőttem, kb. olyan gyorsan ahogyan tudott, akkor is égetően forró volt a kamera modul.
-
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #29495 üzenetére
Mondjuk egy nem gyári rom? Próbáltad? Mert nekem is gyári romokon előfordult a rózsaszín folt néha, nem tudom mi befolyásolja a dolgot, de cm10.1 pl: eltűnt, aztán stock romon megint megjelent amikor vissza raktam.
Most chameleon romon vagyok android 4.3 camera app-al pl semmi rózsaszín folt nincsen. (kamera modult nem tudok nézni mert nem működik a gyári kód ezen a romon) -
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29493 üzenetére
Majd ha felrakom a polcra, elküldöm a kamerát...
1-2 év múlva.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29490 üzenetére
Jót kell venni...
ehhez aztán végképp nem értek. Ha olyan undorító rózsaszín lenne a fénykép, már rég új mobilom lenne.
Ez a legújabb? Lehet, hogy kicserélték? Bár nem mondták és én nem panaszkodtam rá, nem is tudtam erről a hibáról. -
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #29490 üzenetére
Másik kamera app-al próbáltad, lehet ott nem lenne rózsaszín folt stb. pl: Camera JB+
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29487 üzenetére
Gyorsan eltűnik, nem tudtam lemásolni, képet csináltam, ha megfelel. Egyszer volt szervízben, de csak azért, mert örökre elment a hálózat (visszahozták
).
[link] -
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29484 üzenetére
Hol látom ezeket? Most mr fáradt vagyok, lehet, hogy csak holnap nézem meg, nem tudom, hol a mobil...
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29462 üzenetére
Az enyém már több mint 2 éves...
-
válasz
Pszihonaranc #29478 üzenetére
Ez tetszik
-
válasz
Pszihonaranc #29475 üzenetére
Meglesz
Kártyafüggetlen, de szerbiai vagyok. Viszont a telefon (elméletileg) Magyarországról származik. Fura, de ugye ez S2 Plus. -
válasz
Pszihonaranc #29464 üzenetére
4.1.2 van rajta a vásárlástól kezdve.
szerk.: lehet hogy 4.2.2-őt kapok hamarosan?
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29455 üzenetére
az enyém egyáltalán nem rózsaszín, a tied viszont tényleg ronda, ez mindig ilyen volt? Az enyém ugye nem lesz ilyen?
wdx: Tehát akkor nincs rá megoldás? Mindig be kell írnom a mintát és csak utána zárhatom le, különben visszakapcsol?
Mindegy, megszokom a javításig.
-
daniele
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29409 üzenetére
Olvastam róla pár 10-20db hszt, az előbb linkelted 1 másik tagnak, viszont azt is olvastam, hogy ez tipikus hiba ha kicserélik ugyan úgy ott marad... Garanciába kár akkor cserélni gondolom...
-
Burt1793
veterán
válasz
Pszihonaranc #29406 üzenetére
Én sose láttam foltosnak a képet...
(#29404) wdx: Tényleg jó, a lezárós problemre van megoldás?
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29397 üzenetére
nem kell warez
-
porse
őstag
válasz
Pszihonaranc #29395 üzenetére
Hát az eredeti meg végképp nem fog licence hiányában...
-
porse
őstag
válasz
Pszihonaranc #29393 üzenetére
Áhh.. mi ilyen utángyártottat használunk.
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29323 üzenetére
jobb lenne neki egybvisszaállítás
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29321 üzenetére
megirnád hogy mi mány kb/mb os ?
amugy igen csak kernel modded gyanus -
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29319 üzenetére
és azt nekem kéne tudnom hogy mi van abban a file- ban
esetleg ez egy zip, vagy maga az .img ? -
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29316 üzenetére
a root jog az nem zavarja meg az OTA frissítést, és szinte semmi ami a systemben lett módosítva, kivéve a build.prop szerkeztés.
De ha a kernelbe bele van nyulva akkor az már ki tudja gáncsolni a frissítést menetét. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29268 üzenetére
szokásos tmobil appok,pontosan nem tudom felsorolni,már tiltottam őket
de ilyesmik:zene center,tv műsör,origo,meg valami master cardos szarság(meg se néztem,csak letiltottam)
egyébként a hivatalos magyarnál ez újabb rom,szóval valószínűleg stabilabb is. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29258 üzenetére
az még régebben volt,azóta cserélték vagy háromszor a kameramodulom
lehet,hogy csak elírtam
ja,mégse,úgy tűnik,van ilyen modul is.de ha a forrásokat nézzük,az még felsorol ezeken kívül vagy négyet...(jaaaa,szóval hogy ő most a camera firmware frissítésről beszél...akkor mégiscsak ez a két modul van)
nem tudom akkor már én sem,összezavarodtamvideót sajnos nem tudok,de bebootolni úgy bootol,hogy egy témobilos jel(ronda,fehér háttérrel
)
ha meg kikapcsolod,ugyanezt animálja -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29190 üzenetére
van valami tárcsázóba beírható kód,és kiadja miféle modul van benne... de szerintem neked teljesen mindegy,az összes modul rózsaszínes szerintem
"Tárcsázásnál (csak stock samsung rom): *#34971539#, majd "Phone/CAM FW Ver Check" gomb. Erre kidob egy kis üzenetet, pl.:
Cam FW Ver: SCEF02
Phone FW Ver: TBEC28"
[forrás]enyém:
Cam Fw ver:SCEF02
Phone Fw ver:TBEC28
ennél nálam: akadozik a videó,rózsaszínes a közepe,és van fent a jobb sarokban sötétben(éjszakai módban jobban látható) lilás folt
valamint mintha a fókusz se akarna normálisan működni... -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29187 üzenetére
nekem is háromszor volt cserélve...ugyanolyan volt mind...egyébként "mobilfotós" vagyok,de nem zavar igazán,hogy egyszínű dolgoknál látszik,hogy picit(nagyon picit) rózsaszínes a közepe...legtöbb mobiloptika,ami a kezeimben járt,ilyen volt... engem ami jobban idegesít,az az éjszakai módban előjövő lila folt,a jobb felső sarokban...(sötétben látni)
meg a széleken lévő visszacsillanások miatt is szívtam már sokat ezekkel a modulokkal. de összességében nagyon jó képeket lőtt az összes modulom...(mondjuk asszem a sony féle modul láthatóan rosszabb volt,mint a másik,mert asszem kettő,vagy háromféle modullal létezik s2 kamera)
de miért zavar téged ennyire?
ja igen,az eddigi három közül a második modul volt a legjobb,mert ott nem akadozott a videófelvétel -
logarithm
őstag
válasz
Pszihonaranc #29181 üzenetére
Lényegi különbség az, hogy a gyári xeh xwlss, míg a T-rom xwlsw tehát újabb. Egyéb különbség, hogy a T gondolom telerakta saját kis programjaival, ezt nem tudom pontosan mivel nem raktam fel
-
Cobrusz
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29066 üzenetére
Ha rárakod usb-re és csinálsz töltés közbe egy restartot úgyse?
Mert akkor ott már más gondok lesznek... -
Cobrusz
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29063 üzenetére
Nekem ugyan ez volt, átraktam alaplapi usb-re és utána már rögtön látta....
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29050 üzenetére
cm10.1 a saját kernelével
-
imi0424
senior tag
válasz
Pszihonaranc #29044 üzenetére
nekem már nem egyszer volt ehez hasonlo .
minden ki-bekapcs után -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #28999 üzenetére
Jelentem rózsaszín foltom nincs, akksi nálam szépen bírja, setcpu-val kiakpcsolt kijelzőnél 200mhz-re leszabályzott procival, greenify-al fagyasztottam pár dolgot, ne fusson a háttérbe magától semmi, van amikor 4-5 óra kijelző időt is elérek, 2-3 nap kb. Melegedésről viszont ebbe a kellemes nyári időbe elég gyorsan melegszik, de nálam ez más romnál is ilyen, majd meglátod neked hogy muzsikál
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #28996 üzenetére
igen ezt használom, semmi bajom vele, próbáltam más is, de mindig visszatérek a cm-re. használd pár napig és meglátod, hogy megfelel e az igényeidnek
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #28994 üzenetére
a legújabb nightly tökéletesen teszi a dolgát. [link]
-
warezxts
senior tag
válasz
Pszihonaranc #28969 üzenetére
Oké, köszi! A kérdés végülis csak ilyen költői volt, hogy miért mindenki a holo és egyéb kék színeket választja, erőlteti... Ha megnéztek egy ROM fórumát (pl. NeatROM) amihez van flashelhető téma (pl.komplett téma -JB reload- , vagy másik státuszbár, aksikijelző) általában kék, és ez az ami nekem kicsit furcsa. Márcsak azért is mert S2 fórum, ergó mindenkinek AMOLED-es kijelzője van. De ez csak egy ilyen felvetés volt....kicsit offtopic is.
-
Shyciii
veterán
válasz
Pszihonaranc #28824 üzenetére
Többek között erre az írásra is. Az én tapasztalatomat leírtam az előbb
Abból látható, hogy semmi pénzért nem használnék ICS-t. Akkor már inkább a régebbi GB, ha nem lehet JB-t.
-
Shyciii
veterán
válasz
Pszihonaranc #28822 üzenetére
Itt a mobilarénán van egy remek kis cikk, hogy mi újdonságokat hozott a JB az ICS-hez képest. Olvasd el. Én személy szerint nem szerettem az ICS-t (készüléktől függetlenül), a JB viszont kellőképpen megérett.
-
perge666
veterán
válasz
Pszihonaranc #28785 üzenetére
Nem jött ki,de én nem is várom./nem sok jót hallottam róla/
Nekem 4.03-al hibátlanul teszi a dolgát!
Ritkán a wifi kapcsoló beragad,de ez legyen a legnagyobb gondja.
Pár hónapja készenlétben be-be kapcsolt a kijelző magától,de abba maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest