Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
würzburger
üzenetére
Köszi, tehát nem stabil a mindennapi használatra
reméljük megoldják, vagy marad a cm12 és bízzunk benne képesek a csodára. -
logarithm
őstag
cm11 snapi m12 még mindig jelen van a zene bug?
-
törölt tag
-
acerola
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Visszarakom sztem én is....
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Ha meg amúgy erre gondoltál, akkor pozitív.

-
Just_Reboot
addikt
Aki cm11 et saját kernelével hasznalja megnézné hogy van e benne PEGASUS governor? Köszönöm.

-
n.mate333
csendes tag
válasz
Szatyor95
üzenetére
Kikapcsoltam amiket mondtál, jó is lett, az a rész el is tűnt, most jobban is bírja ha nem babrálom kb 4 óra alatt 4%-ot merül. Viszont ott van még az a média, ami elég kiugró érték, abból hogyan tudnék faragni szerinted, vagy azt mi okozhatja? Az is lemenne mint a Google szolgáltatások akkor elég pöpec lenne az akkuidő

-
acerola
tag
Milyen alapsáv verziót használtok?Kipróbáltam az xxls9-et,veszettül merül a teló,és full melegszik...
-
Szatyor95
senior tag
válasz
n.mate333
üzenetére
Van egy olyan menü a Beállításokban, hogy Adatvédelem, azon belül pedig az Adatvédelmi beállítások. Itt keresd meg a Google Keresést, és a Google Play Szolgáltatásokat. Nyomj az egyikre hosszan, míg be nem jön az Alkalmazásműveletek. Itt tiltsd le a Helymeghatározást, a Felébresztést, és az Ébren tartást. Csináld meg a másik esetében is ugyan ezt, majd indítsd újra a telefont. Nálam ez oldotta meg.
Amúgy a témát és az ikonokat honnét szerezted?

-
n.mate333
csendes tag
Hali
Tegnap tettem fel CM11 M12-t, meg vagyok vele elégedve, az első problémám talán h este olyan 7 óra alatt 14%ot merült a telefon, aminek az oka mint a képeken is látszik, ha jól gondolom az h a telefon folyamatosan "ébren" volt, és ha jól látom a média és a Google szolgáltatások miatt.
Ötlet, hogy tudom orvosolni ezt a dolgot?

-
warezxts
senior tag
CyanogenMod 11 M12 mit jelent? Tudja vki?
-
Szatyor95
senior tag
Somatom: Ami működik, azt kár is buherálni. Ráadásul ha nem csak az én S2-m készült nőnek, akkor egy új rendszerrel lehet lenyomna egy jókora cirkuszt.
A kitűzött célhoz meg sok sikert. 
n.mate333: A CWM hátterében egyet elvileg találsz.
Nincs mit, és üdv a romolók között. 
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
TRIM-es kernel alatt ezt értem. Csak mivel konkrét neve nincs, meg a készítőé sem ugrott be, elkereszteltem.

-
Szatyor95
senior tag
válasz
n.mate333
üzenetére
Ha a CM11-et telepítesz, akkor a CM 11 "small" (2014.01.05), azaz a második javallott. Az eltérés az, hogy ebben csak a Google alkalmazások működéséhez szükséges fájlok vannak benne, maguk az alkalmazások nincsenek az Áruházon kívül. De utólag letölthetőek persze. Illetve stabilabbak is bizonyul sok esetben.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Lett volna pár érdekes pillanatod azt hiszem.
Az M12-ről pedig jó tudni, hogy egyelőre jónak tűnik. Mondjuk nem tervezek frissíteni, most végre nagyon egyben van az M11. Talán még a TRIM-es kernelre még ránézek. -
-
galaxys80
veterán
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Mitől van az, hogy S2-ön a youtube app max 360p-t enged beállítani?
-
Szatyor95
senior tag
Csekkoltam közelebbről is ezt az 5.0-t. Jelen állapotában senkinek nem ajánlom, hogy tesztelni akarja. Gondoltam belenézek, esetleg kiszedek próbaképp 1-2 dolgot belőle a CM11-re. Ez fogadott. A fájlok felénél 0 B a méret. Többször is letöltöttem, több böngészővel, de az eredmény nem változott.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
üzenetére
Épp ezért nem számítok arra, hogy ebből így jó fog kisülni. Van tapasztalatom milyen az, mikor 2.6-os kernellel akarnak ICS/Jelly Bean Androidot használni. Nem túl jó az eredmény.
Amúgy addig már eljutottak, hogy a telefont a gép felismeri mint MTP eszköz, és 1-1 alkalommal felvillannak a gombok.
-
törölt tag
válasz
Szatyor95
üzenetére
Ez a kernelátírás nem ilyen egyszerű. Több kínai kütyünél próbálták a KK romot ráhúzni a JB kernelre. Elindult, de sosem lett "rendes" KK. Arról nem is szólva, hogy S2 -n mi lesz a GPU -val? Az még egyetlen, nem gyári alapú ROM -mal sem működött teljes értékűen. Ennek nem technikai, hanem jogi akadálya van, aminek leküzdéséhez sokkal "kockábbnak" kell lenni, mint egy kernel forgatáshoz.
-
Szatyor95
senior tag
Justreboot: Hasonló tippem van. Bár nem vagyok otthon ilyen mélyen az Android terén, de nem hiszem, hogy csak sima másolgatással és átírkálással működésre lehet bírni egy régebbi kernelt egy újabb rendszeren. Pláne ennyi idő alatt.
n,mate333: Egy hosszabb leírás arról, hogy telepítsd:
-A telefonon KitKat kompatibilis recovery kell legyen. Ezt innét tudod beszerezni. Telepítése: Recoveryből flasheled.
-A telefonra felmásolod a CM11 és a gapps csomagokat (javallott az SD kártya gyökerébe másolni hogy könnyen megtaláld)
-Belépsz a recoverybe, és törlöd a system, a cache, a data, és a preload (lehet nem fogja engedni) partíciók tartalmát a mounts and storage menüpontban. Opcionálisan törölheted a belső SD kártya (sdcard0) tartalmát is, ha nincs rajta semmi fontos, de ez nem kötelező.
-Telepíted a két csomagot az alábbi sorrendben: CM11, gapps. Utóbbit lehet később is természetesen.
-Ha kész, újraindítod a telefont, és 4-5 perc múlva a CM11 fog fogadni.
-
n.mate333
csendes tag
válasz
Szatyor95
üzenetére
Ja oké, oké így már asszem okés.
Tehát felrakom a cm11-et és utána újraindítom bootmenube kiválasztom a gapps-ot és azt is fel instalalom?Nem vagyok otthon nagyon a dologban, ez azt hiszem látszik is

Még annó 60-ba volt egy blade-em arra raktam fel pár romot és ennyi
-
Szatyor95
senior tag
válasz
n.mate333
üzenetére
Annyira nem vészes a kamera, ezt például úgy lőttem, hogy, közben kicsit remegett a kezem.
A Gapps dologra: A CM11 M12 és a gapps 2014.01.05 két egészen más dolog.
A CM maga a rendszer, a gapps pedig a Google alkalmazásokat tartalmazza külön. Szóval az utóbbi egy opcionális csomag, ha szeretnéd használni mondjuk a Play Áruházat, a Play zenét, a YouTube alkalmazást, és hasonlókat. De az alap rendszer teljes mértékben üzemképes e nélkül is. -
n.mate333
csendes tag
válasz
Szatyor95
üzenetére
Köszönöm a részletes választ élősszőr is

Olyan kérdésem lenne, hogy írtad a Cm11 kamera hibáját, ez mennyire komoly? Mármint rosszabb képeket csinál ha bemozdul a kezem közben, de jelentősen rosszabb, vagy azert szabad szemmel annyira nem észrevehető, hanem pl csak ha ránagyítok?
A másik, említetted ha CM11 akkor a 2014.01.05.-ei gapps verzió. Tehát akkor az még nem M12 ha jól értelmezem? Mert ugye írtad h M12be van több biztonsági javítás is, ami akkor gondolom ebben régebbi verzióban még nincs benne.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nincs mit. Amíg a CM11 kernelt eröltetik, addig nem hiszem, hogy sokra fognak jutni. Most akarják majd a kernelbe az AT&T-s S2 partíciós tábláját integrálni ha jól értettem, de ez sem lesz megoldás szerintem.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Ha ez az, akkor íme magyarra fordítva az OP:
"Helló srácok, mi, a LollipopS2 csapat végre egy majdnem bootoló Lollipop ROM-ot készítettünk.
Amit eddig csináltunk:
Portoltuk az AT&T Galaxy S2 ROM-ját (ami korai béta fázisban van) a GT-i9100-ra.Helyzetjelentés:
Több nap munka után még csak a bootanimációig jut el a rendszer.
Ha segíteni akarsz, írj privátot.
A link az első korai bétához."Még a CM11 kernelét használják, így lesz vele gondjuk bőven.
-
oba
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
de az még bootolni sem tud, nem? nagyon beta
-
Szatyor95
senior tag
válasz
n.mate333
üzenetére
Szia!
Igen, sokan várták, mivel a CM11 már eléggé stabil, ráadásul a 4.4-re épül, így eléggé friss is. Viszont az M12-ben került be több biztonsági javítás, ráadásul napi szinten használatra jobb mint a nightly-k. Hogy megéri-e ezt feltenni, azt Neked kell eldöntsd. Az akkuidő (ha nem rendetlenkedik a telefon) jobb mint a gyári rendszer esetében, emellett sokkal jobban buherálható (például komplett témák vannak a testreszabhatóság érdekében, illetve sok extra beállítás is van), és mindemellett baromi gyors. Ami hátulütője viszont, hogy a kamera csak akkor készít jó képeket, ha a telefont szinte mozdulatlanul tartod közben, illetve a zenelejátszás néha gondol egyet, és szabadságolja magát. Ja, és duplán látja a rendszer a tárhelyeket (sajnos a hely nem lesz dupla akkora. Pedig de jó lenne...
)Vagy ott van még a CM10.1.3. Ez a 4.2-es Androidra épül, így régebbi mint a CM11, ellenben ez betonstabil, semmilyen hibája nincsen. Hátulütője a régiség, így egy-egy alkalmazással inkompatibilis lehet.
Ha a CM11-et választanád, fontos, hogy a 2014.01.05.-én kiadott gapps (ez tartalmazza a google alkalmazásokat, mint pl a Play Áruház) csomagot válaszd mellé, mivel az újabbak stabilitási gondokkal küzdenek. Emellett javaslom az ART bekapcsolását, ha nem használsz eszement mennyiségű programot.
Ha valamit kínaiul írtam, kérdezz nyugodtan.

-
n.mate333
csendes tag
válasz
Szatyor95
üzenetére
Helló!
Szeretnek valami új oprendszert rakni a telomra, viszont én nem vagyok valami nagy zseni ezekben a telos dolgokban

Láttam, h ezt a CM11 M12-t mindenki nagyon várta, így érdeklődnék h ezt érné meg legjobban feltennem most? Illetve ha igen, akkor egy linket tudna adni hozzá valaki?Ja és gondolom nem újdonság, hogy a problémáim nekem is inkább az akkuval vannak (gyors merülés, újraindítás után 30-40% zuhanás..)
Köszi előre is a segítséget mindenkinek

-
Just_Reboot
addikt
Találtam portolt Aosp lollipop romot. Estére feldobom,kíváncsi leszek.
-
logarithm
őstag
-
-
Szatyor95
senior tag
Kollégáknak Tisztelettel jelentem, elérhetővé vált a CM11 M12, szóval nem felejtették el az S2-t.

-
acerola
tag
Most épp mahdi van,de cm-nél is ua.
-
acerola
tag
Hali,az mitől lehet,hogy egyszer csak elmegy a térerő,és csak restart után jön vissza.Nem csak egy romnál,mindnél.... :-(
-
klykkly
tag
Sziasztok
Van egy eladó alaplapom S2 höz, Vagyis inkább eladó mindenem kijelző kivételével.(törött)
Ha érdekel valakit jelezze.
Vácon lehet átvenni ill. ha van lehetősége kipróbálni a részegységeket.
A teló szét van szedve darabjaira mert kijelző csere lett volna, de mégsem lesz.
Van +hozzá 4000mA akku +hátlap is.kb fél éves. +van 2db új üveg előlap + 1db safe galss.
Nem tudom mit ér így egyben, ajánlatokat priv. várom. -
Burt1793
veterán
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Szerintem a nagy testvér mindent lát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
tejeszacskó
üzenetére
A szolgáltató csak a saját hálózatára feljelentkezett készülék azonosítóját látja. Ha jól tudom, akkor a tiltott listát megosztják egymás között, tehát ha az egyik letiltja az IMEI -t, akkor a többinél sem fog működni. De ha egy hálózatfüggő készülék, vmi "csoda" folytán, mégis elfogadná egy másik szolgáltató kártyáját, akkor azon a hálón működik, mivel az eredetinél nem tiltott, csak nincs feljelentkezve, aminek ezer más oka is lehet.
-
Sokka
aktív tag
válasz
tejeszacskó
üzenetére
Mármint, hogy magát a készüléket másik szolgáltató kártyájával használod-e? Vagy mire gondolsz?
(#43525) tejeszacskó Szerintem biztos, hogy nem, mivel én már két éve csak Telenoros kártyával járatom az Osztrák T-Mobil-os készüléket, és még senki nem keresett ez ügyben.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Én szerintem ha jön, akkor még a héten jön. De pl az S3 és a Note 2 sem kapott ahogy láttam.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Szerintem még nem töltötték fel, néha szokott olyan lenni, hogy egyes eszközök csak pár óra után kapják meg az aktuális verziót.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Az miért van hogy az S2 nem kapott snapshot M12 őt de a galaxy S igen?
-
Just_Reboot
addikt
Cyanogenmod 11 M12 kint hamarosan jönnek a lollipop Nightlyk [link]
-
Just_Reboot
addikt
Gyári 4.1.2 re nincs AOSP browser?
-
oba
addikt
valaki találkozott már ilyen hibajelenségekkel?

- éjszaka magától kikapcsol (vagy lemerül?). reggel nem hajlandó bekapcsolni, töltőre dugva semmi sem történik, egy idő után bekapcsol a kijelző és jelzi a töltést, de bekapcsolni nem lehet... aztán valahogy bekapcsol... legtöbbször magától
töltőre dugva sokszor nem működik a power gomb, egyszerűen nem reagál rá ha megnyomom... ilyenkor általában wifi sincs... amint kihúzom a töltőt a power gomb megjavul, utána a wifi isakku szint állandóan ugrál, hol lemegy hol feljebb megy... teljesen megbízhatatlan
fél éve cseréltem benne usb csatlakozó panelt... lehet megint az a gondja? vagy esetleg akksi? esetleg valami más?
-
Szatyor95
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ráadásul még van bennük kakaó ma is. Egy jó Mali driverrel és egy stabil CM11-gyel szerintem még ma is simán megállná a helyét a középkategóriában. Pláne ha belepakolsz egy 64 GB-os MicroSD-t, és a többi...
-
-
Szatyor95
senior tag
válasz
acerola
üzenetére
Hivatalosan a szolgáltatónál csillagászati összegért, nem hivatalosan meg... Gondolj arra, kiknek adják el testvéreink a frissen ajándékba kapott telefonokat. Ez utóbbi viszont illegális, így nem feltétlenül javaslom.
Szerk.: A szolgáltató is csak akkor tud segíteni, ha igazolod, hogy a telefon a Tiéd, és már nincs rá hűségidő.
-
acerola
tag
Hali.T mobilos járgányt hogy tudom függetleníteni?
-
oba
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
nekem is ilyesmit csinál mostanában
kikapcsol magától... sehogy sem bírom feléleszteni, power gombra nem reagál
aztán egy idő után, csak úgy magától bekapcsol, az akku szint felét elveszti
én korábban már cseréltem usb csatlakozó panelt és egy ideig jó is volt, de most már kezd tele lenni vele a hócipőm
ismerősöm S2 -je is hasonló tüneteket produkállehet alaplapot kéne cserélni benne... de nem ér már annyit az egész sajnos
-
Nahát még mindig szarik az S2 töltése, pedig ki lett cserélve a komplett USB csatlakozó is, vélhetően szenzorokkal, mikrofonnal együtt. Most mondjuk egyáltalán nem akar tölteni, de ha bekapcsolom a telefont, akkor állandóan először a töltött zöld elem jön ki, tehát mintha a töltőn lenne
Ezt úgy kerülöm ki, hogy belépek recovery-be, és onnan restartolom, akkor felkel szépen a rendszer, de bekapcsológombbal nem akar 
Ja és valamiért a névjegyzék sem akar bejönni, rámegyek, sötét képernyő, majd rövid időn belül azt mondja, hogy a az alkalmazás leállt

Letöltöttem ExDialert, azzal most jó, de a gyárival nem...Miafene? Már a szervizben sem tudnak mit mondani

-
happy555
aktív tag
Nincs média szkennelés, nem játszok, keveset telefonálok, mégis néha fagy. olyankor ugrik 20-30%. Amúgy sem bír 1 napot sem

Apn alapbeállítást hol lehet megtalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reméljük megoldják, vagy marad a cm12 és bízzunk benne képesek a csodára.
Volt egy osztálytársam, aki épített egy villanymotoros Ikarus buszmodellt. (Ha olyan lenne élőben is mint ez volt, sírva futnának előle az emberek.) Egy Nokia 3310-es látta el az akku szerepét benne. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)