Hirdetés
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Örülök, hogy ajánlottam nektek Criscelót
(#2985) függő2 ügyes vagy !
-
zseko
veterán
A gyári swype-ot nem sikerült visszatenni, ám a múltkori leárazásdömpingben megvettem a SlideIT progit pont az ilyen helyzetre számítva, így feltettem ezt, kissé másabb, de jó.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Akiknek fent van az XXLPH-s cucc azok milyen SalesCode közül tudtok választani, és mire állítottátok?
Nekem ezek vannak:
cpw
dbt
itv
kor Ezt állította be mmagától. . .
xef
xeo
xeuMiért pont Koreát?
Nekem ATO kellene csak ilyen sehol sincs egyik CSC-ben sem.
Vagy nem kell aggódni emiatt?
-
függő2
tag
válasz
HardRic #2992 üzenetére
Nekem Criskelo romjai még amik elsőként kijöttek nagyon tetszettek...mind kinézet mind stabilitásban, aztán elkezdett kapkodni, és jöttek a bug-ok...De ez más
Elsőre én is így voltam hogy ülök a seggemen, de aztán nem bírtam tovább, és muszály volt feltennimeggyőzött a videója, illetve a kinézet!!
-
függő2
tag
válasz
Pro!Petya #2980 üzenetére
Sziasztok!
Én személy szerint 2 napja használom...ugyan csak a free-t, de nagyon megvagyok vele elégedve, és van hozzá egy lock screen is, ami megint csak nagyon jól testre szabható!
Remélem jól kivehető
Szimpatikus, bár konkrétan még én sem ismertem ki minden funkcióját!Nekem bejön, pont az egyszerűsége miatt...Volt Go-m is, de tele volt vele a csizmám,hogy minden túrót külön-külön kellet hozzá leszedni, és teleszemetelte a belső tárhelyem... Persze nem rossz, mert ingyenes, de akkor is
Még csak most kezdem belakni a telót, azért ilyen üres...
( nem beszólni
)
Üdv.:
függő2 -
F-ECT$
titán
válasz
horvathkrisz #2983 üzenetére
És miben jobb?
-
Pro!Petya
addikt
Csak hogy tudjátok!! [Nova launcher Prime ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz
horvathkrisz #2975 üzenetére
Dalvik is the process virtual machine (VM) in Google's Android operating system. - bővebben wikipédia
Cache - gyorsítótárspawn21: Nem nagyon szokott lezárni, ha az efs-t nem barmolja szét valaki.
-
F-ECT$
titán
válasz
horvathkrisz #2975 üzenetére
Mindegy, csak wipeold
-
horvathkrisz
addikt
Mi a dalvik cache?
-
HardRic
addikt
Korábban volt szó custom ICS romról, amiben benne volt az alap, ICS galéria is, tehát nem a samsungos 3D-s fos. Az melyik is volt?
-
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #2965 üzenetére
És nincs semmi olyan programod, aminek az állását el kell menteni? Egyébként ics-csel megszűnik a watchdog létjogosultsága nálam is, ahogy láttam jó lesz a gyári.
Turkbey V37SE használóktól továbbra is kérdem, hogy melyik launcherrel használják, illetve, hogy cseréltek-e kernelt alatta?
-
spawn21
veterán
Hello. Egy kérdésem lenne. Amikor beírtam ezt a *#272*imeit ezt adta ki DBT. Ez most hova szól?
-
leslien
nagyúr
vki használta már a sixaxis controller-t mert nekem nem akar kapcsolódni
-
ERPY
őstag
válasz
conanabarbár #2963 üzenetére
Találtam egy szuper fontot, erre nincs benne ő betű. Nézelődök még. De tetszik az app, nem ismertem eddig.
-
tesopapa
aktív tag
Szeretem Én is a törököt, de kicsit nekem is színes volt, ezért csináltam magamnak egy feketés árnyalatú, de nem minimál stílusú témát.
Az átalakítás érinti az alábbi alkalmazások ikonjait:ClockPackage.apk\
Contacts.apk\
Gmail.apk\
GoogleQuickSearchBox.apk\
JobManager.apk\
Mms.apk\
MusicPlayer.apk\
Phone.apk\
Settings.apk\
SystemUI.apk\
TouchWiz30Launcher.apk\
TouchWizCalculator.apk\
TouchWizCalendar.apk\
YouTube.apk\Univerzális a telepítő, minden deodexed romra rámegy. Csak a png-ket cseréli, így a rendszert nem piszkálja. Ha nem tetszik visszaállítható recoveryből, ugyanis az sd-re csinál egy mentést a megelőző állapotról.
Letöltés: [Black-Glass téma Gingerbread romokhoz]
-
ERPY
őstag
válasz
conanabarbár #2960 üzenetére
Működik, köszönöm.
-
ERPY
őstag
Mondjatok már valamilyen font cserélő appot, ami tökéletesen működik ICS alatt. Thx.
-
fglgbr
csendes tag
Időközben újabb produkcióval bővült a repertoár...
Random feldobál USB-kapcsolatot, miközben a közelben nincs kábel, a telefon állapotánál nem lemerítést ír, hanem "nem töltődik"et, egy akku-monitor meg túlfeszültséget jelez.
Ha meg kikapcsolom akkor villog a töltés/hőmérséklet riasztás ikon, mindeközben teljesen szobahőmérsékletű az egész, mellesleg innen újra bekapcsolni szintén művészet.
(Nem úsztattam meg és nem dobáltam, szilikon tokban lakik, és bár tegnap szemerkélt az eső, de szerintem viszonylag kicsi volt az esély rá, hogy beleessen az usb portba...)Szerviz? (Ha T-mobnál vettem akkor csak oda vihetem, vagy mehetek "rendes" Samsung szervizbe is?)
-
HollyBoni
veterán
Na sikerült feltenni a drivereket,működik a Kies. Felajánlott valami FW update-et,felraktam de mintha lassabb lenne a telefon.. Szaggat a menü. Ez normális,valami selejt update?
-
Urmy
tag
Köszi a segítséget
-
Urmy
tag
Üdv ujabb segítséget tippet kérnék tőletek. Láttam van gyári 2000-es akku, valaki próbálta, mennyivel dobja meg a telo használati idejét két töltést közt ?
Illetve tudtok olyan fülest a telohoz aminek van a zsinorján olyan kapcsoló amivel a zeneszámokat lehet léptetni. Anno Nokia 5800-volt olyan és igen hiányzik.
Kösz -
doctorur
tag
válasz
doctorur #2082 üzenetére
Visszajött a készülék.
Vodás, nem vodás, sumák gsm vagy sem, a samsung gariban javította a problémát, ami természetesen az usb csati elhalálozása volt. Csak érdekesség, hogy a szervizes srác az elmúlt hetekben 4-5 hasonló problémás telóval találkozott. Nekem ez kicsit soknak tűnik, pláne, hogy ebben a fórumban is többen jelezték.
A lényeg, hogy kész. -
F-ECT$
titán
válasz
horseface77 #2938 üzenetére
Köszi, végül leszedtem az ICS-t, mert vagy 10 progimat nem sikerült rátenni. (Főleg játékok.)
Aki Turkbey V37SE-t használ: ti melyik launcherrel használjátok? Csak nekem tűnik úgy, hogy a TW is eléggé smooth?
-
rizso
addikt
KIES is egy "érdekes" szoftver - hogy finoman fejezzem ki magam. Ugyanaz a szoftververzió volt feltelepítve két gépre, az egyiken azt írta a telefonra, hogy nem támogatja a KIES-en keresztüli frissítést, a másikon meg azt, hogy a legfrissebb verzió fut rajta.
Egyébként simán lehet az is, hogy nem piszkálták szabosasito telefonját, és gyárilag független. Csak akkor meg miért TMH a product code?! Tehát lehet mégiscsak mókoltak vele valamit... -
lefkosia
őstag
válasz
knyitogato #2940 üzenetére
Az egyik legjobb tok
Én is mindig ezt választom
-
mycso
veterán
válasz
szabosasito #2939 üzenetére
Nem, kies-ről semmit nem fog engedni!
-
knyitogato
őstag
Felraktam az Otterboxot...királyság
-
mycso
veterán
válasz
szabosasito #2933 üzenetére
Hát ez elég érdekes....akkor valószínűleg volt már vele valami mókolás, mert ezzel a szoftverrel és TMH product kóddal (ami egyébként a t-mobile product kódja), a KIES-nek ilyen szöveget kellene dobnia: Ez a legfrissebb készülékszoftver.
A magyar független product kód: XEHHát vagy így hagyod, mert használható így is tökéletesen, vagy amit linkeltek leírásomat, azt végigcsinálod.
CyberSoma: a függetlenítés, az más téma, az nem kavarhat be.
-
CyberSoma
tag
válasz
szabosasito #2933 üzenetére
A TMH T-mobile -os product code. Szerintem azért nem frissíti a KIES, mert függetlenítve lett.
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Nos rávettem magamat, hogy feltegyem XXLPB után az XXLPH-t és megkell, hogy mondjam az LPH sokkal de sokkal gyorsabb mint az LPB, egyből felismerte a netet nem kellett szarakodni mint LPB-nél. Egyenlőre ennyi.
-
CyberSoma
tag
válasz
szabosasito #2921 üzenetére
Ha nem a product code -al van baj, az is lehet, hogy rootolva volt a teló. Akkor ez alapján lehet teljesen gyári (KIES frissíteni fogja) állapotba hozni: http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s2_i9100_gyari_visszaallitas/hsz_1-50.html
-
pzstm
titán
válasz
minden esetben T-skártyával origos- ikonod lesz. CSC befolyásolja, R2 olyan romot főzött ami nem ismeri a T-t és emiatt nekem nem origos az ikon. Minden T-s ismerősömnek origo ikonja van
-
mycso
veterán
válasz
Ez a rom valóban gyári, akkor maradt a product kód...
Itt tudod megnézni: *#272*imei# (tárcsázóba, az imei-hez a saját imei-d kell).Itt mondd, meg, hogy jobb fentre mit ír ki. (ne nyomj az installra, mert csinál egy resetet)
Ja még egy kérdés, milyen szolgáltatós a teló?? Vagy független? -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
A Kies nem akarja felismerni a telefont,és a windows sem tud drivert találni hozzá.
"Samsung Mobile MTP Device" - sikertelen
Kies-ben pedig csak connectel folyamatosan. Hogy kéne megcsinálni? Win7 X64.
-
Gizmo94
veterán
válasz
conanabarbár #2901 üzenetére
Megmarad, nem fogod téglásítani.
-
szabosasito
aktív tag
Szia
Köszönöm a gyors választ
2.3.4
I9100XXKI1 - alapsáv
2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468root@DELL143#2 - kernel
GINGERBREAD.XWKI4 - BuildIgy vettem pár napja,teljesen rendben van jól mükszik. Azt hittem origi gyári van rajta,ez a verzió milyen?
produkt kódot hol lehet megnézni?.
Kérlek segítsetek, nagyon nem értek hozzá! -
mycso
veterán
válasz
szabosasito #2914 üzenetére
Valószínűleg nem "eredeti" rom van rajt, vagy a product kód nem megfelelő, így hiába jön frissítés, a kies nem fogja lefrissíteni.
rizso: pedig így van, már volt róla régebben is szó. A T miatt van az origo ikon.
Nekem jelenleg XXLPH ICS rom, XEU product kóddal, t-s kártyával és origo az ikonom, tehát ez ilyen. -
rizso
addikt
Lehet az van, amit mycso is írt. Mondjuk én még nem láttam olyat, hogy a sim kártya miatt változna egy ikon. Wave-nél T-s szofttal szintén Origo volt a böngésző ikonja, viszont egy gyári független firwwarerel eltűnt az Origo, és böngésző lett (pedig továbbra is T-s kártya volt benne).
Szerk: Rotate meg is erősítette az átváltás okát, és ez egy ilyen (béna) megoldás.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok.
Megnéztem, hogy van e a telcsire friss szoftver - Kies ezt írja:
" Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftver frissítést."
Mia probléma, ha jön új szoftver akkor sem tudok Kiesen keresztül frissíteni?
Más módon lehet?
Köszönöm a segítséget.
-
leslien
nagyúr
vki. pls help marketten próbáltam vásárolni de nem sikerült , újra akarnám próbálni nem sikerül mert azt írja h megvásárolva
-
HUTCHDB
nagyúr
Erről a RedPillKernel-ről van valakinek használati tapasztalata?
Igazából az érdekelne, hogy mivel jobb, mint az egyéb ismertek (siyah, cf, vagy speedmod...)? -
pzstm
titán
-
zseko
veterán
Kivette belőle a swype-ot??? Hogy gebedne meg..
Rászánok egy-két napot megnézem mi lesz, de így egyre inkább nem tetszik.. Ikoncserét hogy lehet(ne) a legegyszerűbben megoldani? Nekem megfelelne a gyári is...
-
kungzi
veterán
Szóval miért van origo az internet helyett? Mármint a programtárban. Ez miért van?
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AM 4 Lapok
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest