Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Stabil pályára állt az Android 16
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
R2D20208 #1891 üzenetére
Sztem szenvedni fogsz
Én legalábbis nem bírnám ki, hogy mindig ugyanúgy nézzen ki a telefonom. Ja, nem, lehet választani, kék legyen, zöld, vagy piros
Tetszenek a puritán dolgok, de olyan amit én szabok meg, nem más erőlteti rám
Ám legyen sok szerencséd hozzá
Nem hinném hogy rossz telefon lenne, a kötött hardver/egyenszoftver sztem előny. Én majd SGS 4-5 környékén fogok váltani legközelebb, talán
-
Bagoly81
aktív tag
-
Bagoly81
aktív tag
4.03 ban az automatikus szinront hogy lehet kikapcsolni vagy itt nincs is olyan?
-
R2D20208
addikt
Hát skacok, reggel megyek a telómért. Sokan kérdeztétek, hát megosztom, mert nem szégyen. Ezért megyek, és 2 ezer FT -ot is rá merek rakni használt SGS- 2 - mre. 2 év Gari, és amire kell, úgy érzem ki fog szolgálni ( sztem SGS - 3 ig
) Majd néha benézek azért észt osztani. Vigyázzatok magatokra ! Szevasztok , és jó Romolást kívánok mindenkinek, és egy nagyon frankó ICS - t a közeljövőben ! Jó volt veletek ! ( na ne sírjunk !
)
-
rauley
tag
válasz
edgelaszlo #1881 üzenetére
Igen,megy rajta!
De ez a legújabb Viber elvileg már az összes ics variánson megy. -
tesopapa
aktív tag
válasz
conanabarbár #1878 üzenetére
-
MaxiBig
csendes tag
miért nem látja a tel.a microsd-t?
Artu v6.1 van fent,restore-val sikerült feltenni
-
kalapaacs
tag
Hogyan tudom a samsungos AnalogClock.apk-t más androidos telefonra feltenni? leszedtem a SGS2-mről, de ha telepítem másikon (gondolom joggal), úgy csinál mintha telepedne, majd nem települ fel.
Van valami amível egyszerüen (vagy közepesen bonyolultan) leműthetem róla azt a Samsung függőséget? -
conanabarbár
aktív tag
válasz
tesopapa #1877 üzenetére
igen az s2 új! volt (mikor megjelent)galaxy s-em is,azt is rootoltam,volt xperia arcom,azt is rootoltam,és most az s2-t is szeretném rootolni.nem főzött romok,miatt,hanem van egy csomó jó progi,amihez kell a root-jog!én megvárom a hivatalos ICS-t(tényleg nem tudja valaki,hogy a t-nél mikor lessz?) egyébként átrágtam magam az 1.hozzászóláson is,csak ami link ott meg volt adva,az nem működik sajnos!
na tehát az álltalad ajánlott frissebb linket megkaphatom? -
tesopapa
aktív tag
válasz
conanabarbár #1874 üzenetére
Ha ennyire friss vagy gondolom még nem rágtad magad át ezen topic 1.hsz-én.
Ha megtetted, akkor kis lépésekben kell hozzákezdeni a piszkálgatáshoz.
Először fogalmazódjon meg mit is szeretnél. ( root, romfrissítés, custom rom telepítése...)
Ha már tudod akkor kérdezz, rengetegen segítenek itt neked is. -
rauley
tag
válasz
trobi28 #1740 üzenetére
Én is,csak én az Omega Rom XXLPH-ját használom most.
Abszolút hiba és akadásmentes eddig. A GPS is fasza,hétvégén megjártam vele Prágát,meg vissza,tökéletes volt.És %-os akksi ikon is van.
Amúgy szinte teljesen stock rom kinézete van,vannak Samsung hubok,meg samsung apps,meg minden ami kell. -
rauley
tag
Én is jártam már hasonlóan.
Aztán fogtam magam,és csináltam egy átalakító kábelt a telóhoz,ami nagy jack aljzatot alakít át a kis 3,5-ös,3 pólusú dugóra.Így bármilyen külső mikrofont rá tudok dugni a telóra.
A gyári beépített miki nem alkalmas nagy hangnyomású zene felvételére.Kicsi a kapszula,be fog torzulni. De így bármilyen külső mikit rádughatok,még akár komolyabb mikiket is.
Fantomtápos kondimikit mondjuk nyilván nem,. -
tesopapa
aktív tag
válasz
conanabarbár #1867 üzenetére
De ennél jobb, frissebb verziót lenne érdemes feltenned.
-
R2D20208
addikt
Szasztok ! Épp itt vagyok. Figyu. Rakj egy .rar Kernelt odinba PDA - hoz, és szedd ki a pipát az autó rebootból. Nyomj egy startot. Így marad a download módban. Innen rakd át recovery módba ( hosszabban nyomd ) , és így kapsz egy megfelelő Kernelt ( Recoveryt ) innen wipékkel már rakhatod is.
(#1860) tesopapa
-
trobi28
addikt
Valaki panaszkodott multkor hogy nem tudta eladni a T-s GS2-esét 90 db ezresért.Na most itt a csodálatos alkalom.Az egyik ismerősöm most keres ennyiért.Ha van valakinek akkor privátban keressen meg.
-
derrik
őstag
....okosba Asphalt6 van valahol??
-
conanabarbár
aktív tag
hali!
valaki tudna egy helyet ahonnan ezt: XWKDD romot le tudnám tölteni?sajna a multiupload nem műkszik! rootoláshoz kellene
-
kungzi
veterán
oc kernel nincs XXLPH alá? nem mintha kellene, csak érdeklődöm
-
MaxiBig
csendes tag
egyet mondok,kettő lesz belőle.
miért nem lehet ics alól,ARTU féle v6.1-es (tehát GB-t) restore-val visszarakni?Ha igen,hogyan???
-
kungzi
veterán
Ma volt a kezemben a egy galaxy note. Nagyon nagy tepsi. Az már inkább tablet, mint telefon.
A galaxy nexus 200k, note 175k, galaxy s2 165k a media marktba. Egy kicsit érdekesek ezek az árak.
-
tesopapa
aktív tag
válasz
mZoleee #1857 üzenetére
Véleményem szerint a "véglegesnek" is meg kell érnie 1-2 faceliftet hogy jó legyen. Ezek a "finomságok" nem mindig sikerülnek elsőre.
Az illu-xT 1.8 jó választás. Hibátlanul szaladt nálam is. Aztán végül mindig Artu 6.1-esénél (KL1) dokkolok.(köszi haverem!) Arra csináltam magamnak egy nekem tetsző témát.
-
rauley
tag
válasz
N.YCityBoy #1385 üzenetére
Van egy ilyen oldal:
LINKEz olyan,hogy nagy tételben lehet vásárolni elég jó áron,különböző termékeket. Általában cégek szerzik be innen a termékeikhez az alapanyagokat,alkatrészeket,ilyesmiket. Nem kamu oldal,rengetegen vásárolnak innen.
Ha van ehhez valami köze ennek a fentebb lévő hirdetésnek,és esetleg valahogy nagyobb tételben vásárolnak,akkor esetleg elképzelhető,hogy nem kamu oldal.
Az mondjuk való igaz,hogy túl sok itt a HA! És léteznek sokkal biztonságosabb S2-es beszerzési lehetőségek is. -
tesopapa
aktív tag
válasz
mZoleee #1850 üzenetére
Nekem csak rövid tesztre voltak fenn ICS-ek, de ami leginkább bejött az a Resurrection és az Illusion volt.
De ez is olyan mint a többi, van akinél nem működik tökéletesen az ami nekem hibátlan.
Azt ajánlom nyomd fel a neked legszimpibb néhány verziót és tesztelgesd rövid ideig.
A kinézet és témázhatóság (na meg Jkay) miatt pedig egyenlőre GB. -
trobi28
addikt
Még 1 jó pont az ICS-nek.Gyenge fénynél megszünt az állandó fokuszálás videó készítése közben
-
MaxiBig
csendes tag
Találtam egy ilyen kódot.
Használatával,a föggőség is visszaállítódik?
*#*#7780#*#* Gyári visszaállítás/Hard reset/Factory reset*2767*3855# Master reset/Gyári visszaállítás, a belső sd tartalmát is törli!
E kód,nálam ics-nél nem csinál semmit. -
zooole
senior tag
T-nél nincs hivatalos álláspont ICS-el kapcsolatban?
Asszem ZTE-nél válaszoltak is.
-
Pro!Petya
addikt
Azért annyit megtehettek volna hogy az Ics telepítésnél én válasszam ki hogy mit szeretnék telepíteni mert megint kezdhetem a pucolással.......
-
van már normális főzött rom-os ICS, ami működik hibátlanul?
-
tesopapa
aktív tag
-
kaisers
aktív tag
Vki meg tudná mondani, hogy ics-en megy a NFS hot pursuit? (az egyetlen játék amivel játszok)
A hozzá(bb) èrtőktől kèrdeznèm, hogy a viber, ha fut nem akksi gyilkos? -
Pro!Petya
addikt
I9100XXLPH 4.0.3 2012 February I9100OXALPH
Ez mindenkinek szuperál??
-
tesopapa
aktív tag
Hali.
Quadranttal ne foglalkozz, nem mérvadó. Az ICS egész biztosan jobb lesz, de egyenlőre nem indokolt egy jól bevált GB-t feladni érte. Egy STOCK vagy egy jó custom rom mostanság 100%-os felhasználói élményt ad. Remélhetőleg a fagyi min 150 %-ot ad majd. Vagy a Jelly Bean, vagy a ...............
-
csabám
addikt
Viber update - ICS kompatibilis
-
Slovak
tag
XWLA4-et találtam, de nincs viszonyítási alapom, úgyhogy felraktam azt. Ezen is ugyanolyan gyors a rendszer érzésre, mint az ICS-en volt, de ICS nagyon zabálta az akksit.
Kiváncsiságból quadrant-tal csináltam mindkét romon tesztet, előbbin 4200, jelenlegin meg 2900-valamennyi pontot írt (NEM HAZUDOK!!). Ez normális, hogy a főzött ics-ek ennyire lehúzzák az akkut? A gyárinál is valami hasonlóra lehet majd számítani?
-
Komi28
senior tag
-
Tauren45
aktív tag
válasz
knyitogato #1816 üzenetére
Üdv.
Ma vettem még csak meg az aksit, ahogyan F-ECT$ fórum társ is írta már.
Fogásilag nem tudom elmondani, prémium érzés
Szerintem kezdetektől fogva lehetett volna így árulni.
Csak akkor mondták volna, hogy milyen nagy túllóg mármint az aksi stb stb.
Amit még szeretnék venni hozzá csak nincs, egy fém hátlapot ami kompatibilis a 2kmah-os aksival is.
Esetleg datára nem tenné fel valaki a legújabb béta ICS-t, ha szépen megkérném, nálam nem elérhető a hotfile.
-
Komi28
senior tag
WPS-n keresztül kapcsolódóm a telóval a hálózathoz akkor Win7-nek nem kellene látnia a telót a hálón? Egyedül a router látja. Miként lehetne beállítani, hogy a sz.gépről kábel nélkül töltsek fel ill. le a telóra?
-
F-ECT$
titán
válasz
knyitogato #1816 üzenetére
Ma vette meg
Egyébként már vagy 50x le lett írva: kb 20%.
-
Tauren45
aktív tag
Na megvettem a 2000mahos samsung aksit, 100%ra volt töltve kicsit szokatlan az új súlya a telónak meg a fogás is kicsit szokatlan még, de összességében megérte.
-
Slovak
tag
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8
Keresem veszettül xda-n, de nem találom. ÉS mi az a Jkay? FW?
HELP again! -
Szelley
senior tag
-
Slovak
tag
-
-
Slovak
tag
Simplistic.XXLPB.RC7 után vissza akartam tenni a cm7-et, de nem csináltam wipe cache-t sem factory resetet. Nem lép be a recoverybe. Mi a teendő?
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- EAFC 25
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest