Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
maki12 #13061 üzenetére
Természetesen utángyártott alkatrész, kb. 6000,- ft Kínából, postával együtt. Gyári kijelzőt i4/i4S-hez nem lehet kapni, csak új telefonok elbontásából lehet hozzájutni. Azokat pedig nem ennyiért árulják, ha valaki mégis ilyen olcsón adja, nagyon hülye.
Az S2-n pedig a belső fém váz cseréjét senkinek se ajánlom, én nem is szoktam vállalni. A kijelző nagy felületen és elég erősen bele van ragasztva, a töröttet is épp elég nehéz kiszedni, amire ugye nem kell vigyázni...
-
fagyalllo
őstag
válasz
andrisbandi #10735 üzenetére
Nem kell kideríteni, biztosan nem függetlennek született. Külföldön megvásárolták, kinyitották, 0 perces használt telefonként árulják. 0%-os számlát kapsz róla, a kötelező minimum egy év garanciát ők (vagy a nagyker) vállalják.
-
fagyalllo
őstag
válasz
csaszi7000 #10509 üzenetére
.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ForRedGlory #9930 üzenetére
"simán kipattintható"
meg valami hangszóró, amihez semmi köze... -
fagyalllo
őstag
válasz
ForRedGlory #9887 üzenetére
Nem. Az usb csati a mikrofonnal van közös panelen, ami csavarokkal van rögzítve, cseréjéhez a fődarabot is ki kell szerelni, ui. alatta fut a szalagkábele.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Kapanyél #4547 üzenetére
Az itt folyó téma nem érdekel, csak pár napja olvasgatom a topikot. Bénáztam ui egyet (hirdetést linkeltem), amin felbuzdulva egy (általa vélt, valójában jogtalan) sérelmét nem felejtő korábbi kedves ügyfél sárdobálásba kezdett és ígéretet is tett, miszerint a továbbiakban is folytatja, ha lehetősége adódik rá.
Így most csendben megfigyelek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest