Hirdetés
Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
bocs, h ezen lovagolok mindig, de R2 v7ese animáció kikapcsolásával már olyan gyors, h nem győzőm kapkodni a fejem.... ilyet még nem tapasztaltam!
-
wirecut
csendes tag
válasz
Robertoq #1392 üzenetére
Itt le van írva
Köszönet mycso-nak -
Robertoq
őstag
Fel szeretném rakni a legfrissebb gyári ICS-t egy pár napra, mert tesztelnem kellene rajta, majd visszarakni a kies által biztosított legutolsó hivatalos verziót (KI4-et). Mi ennek a pontos menete? Thx
-
kecsetihunor
aktív tag
Hát néha azt hiszem, hogy azt sem tudod befolyásolni...
Mindig amikor tudom, hogy hosszabb távon nem kell a telefon, kilövöm az alkalmazásokat, és RAM-ot tisztítok. És reménykedem, hogy nem lesz akkuesésem...Volt éjszaka, hogy a telefon nem volt ébren, és \ -ilyen volt az akkuesés, de pl feltettem az Illu 1.8-at és -------- ilyen lett a fogyasztás, csak hát volt 1-2 FC...
De sajnos azt tapasztalom, hogy egyik éjszaka nem merül sokat, másik éjszaka meg lezuhan, mint állat...
-
F-ECT$
titán
-
kungzi
veterán
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám a lementett könyvjelzőket hozzárendeli a gmail-es fiókomhoz? Előre is köszi
-
-
Shummo
senior tag
Hali! Felraktam R2D2 romját. és a marketem full üres. Már láttam a fórumon hogy írtak a megoldást, de sajna nem találom. Vki tudna segíteni pls.
-
trobi28
addikt
Valaki nem tudja véletlenül hogy hogyan lehetne GB-ba beleintegrálni azt a képernyőforgatást ami van az ICS-ben?
-
wirecut
csendes tag
válasz
knyitogato #1353 üzenetére
Én itt vettem, és nagyon sok átvevő helye van, ingyenes kiszállítással.
[link] -
keIdor
titán
Ez úgyis csak néhány nap után fog elválni, hogy bírja-e. Nálam a Sensation is 3 napig ment 1,7GHz-en undervolted kernellel, aztán egyszer csak nem ébredt fel. Aksi ki segített.
Pedig játékot, benchet mind bírta... tehát majd elválik.
...és egyébként még az IPS-t is lehet javítani. Mikor meglett az i4S, akkor összehasonlítottam az i4 kijelzőjével és ahogy a tesztekben is írták még szebb az új. Meg nagyobb fényre képes. -
zack
nagyúr
válasz
HardRic #1374 üzenetére
Nekem nem volt gondom az i4 olvashatóságával. Sokat fórumoztam róla.
Teljesen mindegy hogy telefon vagy monitor. Az i4 3,5 colos IPS panele szebb szineket tudott. Persze ez szubjektív.
GPU-ból is visszavettem -50mW-ot. Ezzel sincs gondja. Antutu 6115p dobott rá és nem volt fagyás vagy képi hiba. Kíváncsi leszek a készenlétre az 1d 4h képest...
-
Rotate
veterán
igen ha jól emlékszem ilyesmit írtak twitteren, hogy az elérhető Kies frissítés formájában is, vagy talán, hogy arra rá lehet frissíteni Kiessel... valami ilyesmi
Fail3D!:
gondolj bele, ugyanakkora méretben nem férhet el több kapacitás... általában ezek legjobb esetben is csak ugyanannyi ideig bírják mint a gyáriKeldor papa:
bezony -
keIdor
titán
-
ebayen lattam slim 2000mah akksit azokrol senki nem beszel, ennyire rosszak?
-
kungzi
veterán
na meglett miért fordult olyan rosszul a képernyő. nem volt rendesen kalibrálva
most megcsináltam és szépen fordul ICS alatt (I9100XXLPH)
másik
arra még mindig keresem a választ, hogy sammobile-on a firmek mellett mi az a KIES logo? azok a hivatalos frissítések vagy mi?
-
Jakesz
addikt
-
R2D20208
addikt
-
zack
nagyúr
(#1361) Keldor papa
Ebben igazad van, de ha alulfeszelve használom az az élettartamra és a melegedésre is jótékony hatással lehet.
El nem tudom képzelni 1400Mhz +fesz hozzáadásával egy Modern Combat 3 alatt mennyi hőt termelne.Hosszú távon lehet nem bírná 1-2 alkatrész a közelében.
Lehet még a GPU-t megpróbálom alulfeszelni kicsit. -
Rotate
veterán
válasz
árulják webshopok is, van itt pár ember aki 8000 alatt rendelte + posta
-
zack
nagyúr
-50mW vettem csak lejjebb -75mW helyett, mert ki tudja. Nem akarom kicentizni. Viszont úgy tünik ezt a -50mW még szereti.
Szerintem jelentős lesz az üzemidő növekedés. Sokat számít, mert 200Mhz-től -50mW ami a készenléti állapot. -
Piwi
veterán
válasz
pont a gigatel ahol a legolcsóbb (8000ft)
Keldor papa: 2000mah akksi képek
-
fecs
senior tag
XWLA4 alapon megjelent a Checkrom v6.
No wipe, de akkor sem értem, hogy 2 héttel az ICS előtt minek jönnek ki egy új verzióval.
-
freddirty
senior tag
Nos ugye kinek melyik kijelzőtípus jön be. Én pl. sokat olvasok, főleg este. Ezért én eldöntötem, hogy innentől csak amoled kijelzős eszközöket vásárolok. Annyival jobb olvasásra mint az ips vagy a tft hogy el nem lehet mondani.Elismerem vannak hibái (beégés vagy foltosodás), de ezek a hozzáadott értékhez képest apró hibák, ezért ha valakit zavar akkor ott a gari.
Színhűség nem tudom miért lehetne értékes handheld eszközökön. Mivel gyerekkorom óta hobbim a fotózás ezért a monitorom ips és kalibrált. De ez az igényem valahogy nincs meg tabletre-mobilra. Ha nem volna kalibrált monitorom akkor sem...
(és ha felmerülne hogy miért nem eink - nos azt az utat már megjártam, ott nincs háttérvilágítás ergo este használhatatlan, csak vacak külső lámpás megoldások vannak)Off:
Az fbreader most már tudja kezelni az opds szervereket, ezért akár az otthoni calibre könyvtáram is láthatom bármelyik mobileszközömről. Nincs többé a mizéria, hogy felraktam-e, már megint elfelejtettem felrakni azt a könyvet stb... -
tomi6600
tag
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
persze nem gyárin, mert ugye olyan nincs... amit Neo beállított, de nem ástam bele magam soha mélyen.... csak azt tudom a saját problémám miatt meg kellett keresnem.
Itt vannak a patch-ek ne ijedj meg az 1.7-es hez meg az 1,8-hoz is jó.... A +25 és a +50mV az Ő általa beállítottakra vonatkozik. A +50mV a gyári feszültségekkel azonos (1200MHz-ig)....
Neked most a legalacsonyabb feszültség van beálítva. a patchekkel emelsz rajta.... ill. van ot még egy pár lehetőség, azokkal nem foglalkoztam...
-
derrik
őstag
XXLPH-ról!!!/gyári/ szinte tökéletes/
negatívum
-a zenelejátszóban a térhangzás teljesen hasba akasztja a lejátszást, filmek alatt viszont jó
-a Social Hub widgeten képek nem jelennek meg viszont a képernyő görgetést is bedarabosítja....
Ezek nálatok is így vannak?
Kérdés :
-Az itt is linkelt 4.3 rootot ami nem teszi ki a háromszöget próbáltátok-e már? Működik?
-A StockPlus kelner mit csinál, ha felteszem???
-Valamint Chrome böngészőt kipróbálnám de nem találom! -
djapor96
senior tag
azt tudom, hogy neophyte az illusionba a gyári érték -50mV-ot használ..... nekem ez nem jött be, mert mélyalvásból rendszeresen nem ébredt fel csak, akksi kivétel után.... a probléma ismert volt ezért neo készített hozzá -25mV-s patch-et is...
Egyébként az illusion nekem 1,6 GHz-en is szépen futott.... -
zack
nagyúr
Srácok.
Voltage Control-hoz kellene egy kis segítség aki tudja is hogy mit hova állít, és van benne gyakorlata. Tisztában vagyok vele, hogy minden GPU és CPU más tuningot bír, de azért érdekelne hogy ezeknek a prociknak az 1400Mhz/1325mV árt e.
Pl. lehetséges, hogy a gyári 1275mV (1200Mhz) bírja az 1400Mhz-et tartósan?Feszt semmiképpen se emelnék a gyorsabb proci érdekében, tehát ha nem viszi stabilan az 1400Mhz fesz emelés nélkül, akkor inkább hagyom 1200Mhz-en, és megpróbálok feszt csökkenteni, hiszen így nyerni fogok akksi időt. Aki próbálkozott vele, mennyi az a mV kb. 1200Mhz-en amivel még stabil?
Persze majd kipróbálom egyénileg, de lövésem sincs mekkora léptékben haladjak, és hogy csak a max. CPU órajelnél állítsam a feszt, vagy az összes többi értéknél is.Ha azt tanácsoljátok, hogy ne piszkáljam, akkor letörlöm, és nem foglalkozom vele.
-
zack
nagyúr
Nem véletlen ül a trónon az IPS panel.
Ilyet mint foltosodás, meg beégés hírből sem ismer. Csak hab a törtán, hogy jóval kevesebbet is fogyaszt.
És bár szép a SAMOLED+ azért az IPS köröket ver rá színhűségben.
Egyedül csak a feketéje jobb a SAMOLED-nek...Minden másban nagyságrendekkel alul marad. Nem értem, miért nem használ a Samu is IPS-t mint az Apple. Még csak drágább se lenne, mert ez a SAMOLED dolog közel sem olcsó mulatság, főleg a minőségéhez képest.
Valószínű a kihozatali aránya bitang szar, és ez még jobban felveri az árát. Lehet, hogy 10 panelből csak 4 tökéletes, a többi foltos. A Maradék 6-ot beépítik, amiből max. 2 jön vissza gariba a másik 4db-nál vagy észre sem veszik a vásárlók, vagy nem viszik vissza, mert jó nekik így. Az is lehet, hogy a gyári garisok megkapják a hibátlan 4 kijelzőt, a maradék 6db hibás meg megy a szolgáltatós telókba.
Másik variáció, hogy bizonyos szériákból mindegyik foltos, és nem akarják leírni veszteségnek. Kiszórják, és max. 50-60% cserélik a maradék 40-50% használja foltosan vagy észre sem veszi, és még így is jobban járnak mintha az adott hibás szériát kukába söprik.
Valami ilyesmit tudok elképzelni. -
agabe
addikt
Van most is hibátlan kijelző, csak úgy tűnik rikta, és a régebbiek között több volt a jó (vagy nagyrészt jó volt)
Nekem 2011 06.11 -i a készülék, és az eredeti kiejlző hibátaln volt...csak elkezdett beégni.
Ekkor cseréltettem,...és döbbentem meg (én csináltam azt a fotót amin látszik az állapot). Az új kijelzők nagy része ilyen. Samsung (mint már írtam is) ide küldi azt amit máshova nem mer.
Ki kell fogni, hogy jó legyen. Szerencsére a második kijelző amit beraktak már jó, de szerintem tiszta véletlen, mert a központból küldik a gyárból kapott zsír új kijelzőket, szóval vagy az van, hogy ezeket a kijelzőket a samsung máshol gyártatja, vagy vannak rosszabbul sikerült példányok és ideszórja...vagy mindkettő vegyesen.Gondom csak akkor lesz, ha ez is elkezd beégni, mert akkor megint kérdéses lesz mit kapok...vagy lehet, hogy addigra jön egy jó széria
ki tudja ?
-
Rotate
veterán
hát figyelj, csak az alsó bütyök vastagságáig hozza ki... és azt sem olyan hülye módon, hanem szép lassacskán, egyenletesen vastagodik fentről lefelé
persze lehet nem lenne jó a tokkal, esetleg kérdezz körbe itt, lehet valaki ugyanolyan tokkal használja itt a nagyobb aksival
azt hiszem 1,2mm-vel lesz vastagabb, tehát még jó is lehet...
-
Szelley
senior tag
ICS-vel rengeteget fog javulni szerintem az akku kihasználtság! Legalábbis mikor kijött XXLPB én feldobtam, magától visszatelepített 60 alkalmazást, stb. és masszív (~4óra megállás nélküli nyomkodás) merítés mellett is, 3óra50perc kijelzőhasználat mellett merül 41%-ot, gyári 1650mAH-s akksival!
-
zack
nagyúr
1 hét használat után 2 dolog van amit negatívum az i4-hez képest:
Zenelejátszó
akksi (eddig a legtöbb akksi időt ma mértem. 1 nap 4 óra)Nem nyomkodtam agyon, tehát ha aktívan használom, simán lesz 15h környéke. Ez addig nem is gond, amig lehetőségem van mindig úgy elvinni hogy töltve volt előtte. De azért vannak olyan helyzetek amikor ez nem megvalósítható.
Egyik negatívum se eget rengető, mindkettőhöz fogok tudni alkalmazkodni, és ettől még zseniális telefonnak tartom. i4 használatba vételekor sokkal több kompromisszumot kellett kötnöm az iOS zártsága miatt. Persze utána ehhez is alkalmazkodtam, de itt jóval kevésbé érzem, az alkalmazkodást. Több mindent megtehetek OS szinten, az agyam jobban rááll a végrehajtások mikéntjére.Szóval a szedvics megérkezésével valószínű még elégedettebb leszek, bár úgy érzem így is jó a rendszer ahol jelenleg tart (Gb).
-
mycso
veterán
Ha valakinek kell, gyári KPH-hoz %-os akku: [link], természetesen az ikonok tetszés szerint módosíthatóak. (csak simán felül kell írni az eredeti fájlt)
-
csabám
addikt
Odex, deodex - Kromosome tollából (PFC)
"Úgy látom, van egy kis zavar e két fogalom terén, mivel elég sokan kérdezték már, hogy mik is ezek, úgyhogy akkor egy kis előadás:
Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani.
-
kungzi
veterán
árulj már el nekem valaki mi az az odex?
-
csabám
addikt
Regéljen nekem valaki legyen oly szíves az odexes LPH - ról!
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #1322 üzenetére
Nem. Átírom a build.prop fileban. De vannak rá appok is.
HardRic: nekem semmi sem hiányzik, azért nem kell opera. Most sem, ics alatt sem. Csak moddolják ha a maradna amiről írtam, remélem.
-
Zsolaf
addikt
-
edgelaszlo
senior tag
azt olvastam egy pofától a Marketen hogy a következő Viber frissítés már ICS support lesz
-
ERPY
őstag
Kipróbátam a legújabb kiadású ICS-t, és hát mit ne mondjak, tökéletes. Ellenben van egy olyan érzésem, és ha így van nagyon pipa leszek, hogy a böngészőben az újjal való scrollozás kritikán aluli, és az már a kezdetek óta olyan szal sztem az már nem fog változni. Lehet csak engem zavar, de nagyon. Maga a rendszerrel minden rendben. Direkt egy gyari deodexelt stock-al néztem, felrakás előtt a számomra szemét dolgok repültek belőle. Semmi laggolás, smooth, 192dpi-n mint az állat. Kezdek félni az egyébként minden más tekintetben tökéletes böngészőtöl.
-
trobi28
addikt
Làtom elèg sok mindenkinek fájó pont ez a Viber-ICS kérdés.Írhatna valaki a fejlesztőnek akinek jobb az Angolja mind nekem hogy kapja össze magàt.Van 2 hete elvileg amig jön a hivatalos ICS
-
ERPY
őstag
válasz
charlie1975 #1310 üzenetére
ICS-n nem fut még.
-
Skynet258
veterán
válasz
charlie1975 #1310 üzenetére
Az. ICS.
-
charlie1975
aktív tag
ez a képernyő állitgatós program nálam nem indul el(ics)mi lehet az oka?
-
kalapaacs
tag
nem tudok az androidmarketről semmilyen alkalmazást leszedni ezt írja:
alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (-101)
Google találat nem volt sok.. és válasz sem rá..
Mi lehet a baja? -
csabicska
senior tag
Viber nem megy .
Kipróbáltam. -
csabicska
senior tag
válasz
edgelaszlo #1299 üzenetére
És kivel próbáljam ki?
Vagy csak hogy felmegy e?
Aktív témák
Hirdetés
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest