Hirdetés
Aktív témák
-
CyberSoma
tag
valaki volna olyan kedves és az új I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip ROM ot feltenné olyan szerverre, ahonnan nem 15kb -al lehet leszedni?(a Hotfile.com nagyon lassú
) Pl. Data.hu
Nagyon nagyon köszi -
CyberSoma
tag
válasz
szabosasito #2933 üzenetére
A TMH T-mobile -os product code. Szerintem azért nem frissíti a KIES, mert függetlenítve lett.
-
CyberSoma
tag
válasz
szabosasito #2921 üzenetére
Ha nem a product code -al van baj, az is lehet, hogy rootolva volt a teló. Akkor ez alapján lehet teljesen gyári (KIES frissíteni fogja) állapotba hozni: http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s2_i9100_gyari_visszaallitas/hsz_1-50.html
-
CyberSoma
tag
Én is megnéztem. Az enyém 2011.10. havi T-mobile -os. Semmi folt....
Azért ez a dolog egy kicsit túl van lihegve. Nekem már volt egy jópár telefonom, de sosem jutott eszembe a klotyóban, vak sötétben, teljesen fekete képet nézni a telefonon
Azért a Galaxy S2 fórumon még mindíg kevesebb panaszt lehet olvasni a telóról, mint pl a HTC sensation fórumon (kijelző porosodás miatt cseréli minden 2. ember ki a kijelzőt), vagy az LG fórumon... -
CyberSoma
tag
-
CyberSoma
tag
Nekem is rootolt hivatalos T-s KI4 volt a telómon. Vissza akartam tenni a teljesen gyári rendszert, hogy a KIES frissítsen..... először ODIN -al visszaraktam ezt a 3+1 file os ROM -ot: CODE_I9100XWKF1_CL265340_REV02_user_low_ship.tar.md5
Majd utána ezt az 1 file -os ROM-ot: I9100XWKE2_I9100XXKDJ_I9100TMHKD1_HOME.TAR
Ezután KIES frissített KI4 -re. Aztán OTA -n (névjegy, frissítés menü) frissült XWLA4 -re. -
CyberSoma
tag
Gyári T-mobile -os KI4 volt rootolva. Szerettem volna teljesen gyári állapotba visszahozni, azért, ha jön új ROM a KIES tudja frissíteni, meg rájöttem, hogy nem is kell nekem a root.... Ezért visszaraktam ODIN -al az XWKF1 -et, majd a I9100XWKE2_I9100XXKDJ_I9100TMHKD1_HOME.TAR -t. Ezután a KIES frissített KI4 -re.... utána OTAN kaptam a xwla4 -et...
-
CyberSoma
tag
T-s telefonra rajtam kívül senki nem kapta még meg OTA -n keresztül a 2.3.6 os xwla4 -et?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest