- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
ShadowLac #4691 üzenetére
Köszi. A gcam mennyire használható jól fényképre és videóra? Működik rendesen, hogy kell elképzelni? Gcam a főkamerával hogyan tud fényképezni, milyen felbontásban, stb?
Valinas, persze, jól gondoltad. Azért is írtam csak, hogy azért van fogalmam a fényképezésről. Nyilván nem egy full frame milc minőséget várok. Csak ne okozzon bosszúságot és csalódást a telefon. Helyén kell tudni kezelni mindent.
-
FerNandor
őstag
Nagyon el vagyok keseredve ezektől a telefonoktól... Már majdnem megrendeltem a 24 ultrat, de olvastam több véleményt, hogy gyengusz a kamerája.
Erről valaki tudna véleményt írni, hogy mizu?
Alapból Nikon Z6-ot használok, de olyan telefont szeretnék most, ami 1. Hosszú évekig jó 2. Rendes, normális kamerája van akár fotókönyvbe nyomtatható minőséggel. + jó videós képességgel.Engem nem érdekel se AI se telefoto se semmi ilyen giccsparádé, max egy normális széleslato és RAW fotó. Viszont a mediamarktban csináltam egy képet Expert rawban 24mp és hát szerintem az nem raw volt... elég gyenge lightroomban visszanezve.
Többen írták, hogy pl beltérben gyerekeket, családot fotózni lehetetlen, mert gyenge ehhez. Nálam is ez lenne a helyzet, két picivel.
Egy gcamet még felraknek, de egy korábbi telon volt és full akadt, korlátozott voltak a funkciók stb nem tudom, azóta milyen. 520 ezerért én már azt gondolnám, hogy az embernek nem kellene kompromisszumokat kötnie és nem szeretnék romolni meg firmware-t kernelt mittudomenmit cserélni.
De akkor valaki esetleg ezzel kapcsolatban tud tanácsot adni? Esetleg pár raw képet küldeni? Ki lehet egyáltalán kapcsolni a telefonban minden plusz funkciót, hogy a raw az raw legyen és ne csináljon vele a telefon semmi pluszt?
-
FerNandor
őstag
Köszi tixem és dnelb! Ez nem hangzik rosszul. Amúgy még mindig könnyen beégnek? Utoljára S4-em volt, de az is csak 1-2 hónapig. Vagy most az összes oled beég amúgy?
Én úgy tervezek vele, hogy addig használnám, amíg normálisan működik. Ha az 7 év, akkor 7 év.Yettelnél VoLTE és VoWiFi megy, tudja valaki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest