- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Info
Vásárlástól számított 3napon belül lehetséges, illetve van a 14 napos elállás,illetve a ha 4x elromlik a termék. Az utóbbira nem kell megvárni a szerviz álláspontját ,automatikusan csereengedélyes a meghibásodott termék.
Így a kérdésedet az optikai kamera egység cseréjével tudják orvosolni.
S23 Ultra mobilomnál nincs jelen ez a hiba. Ezek szerint az S24 Ultra mobilod esetén kifogtál egy hibás kamerát. Ez előfordulhat.
Bármi elromolhat. -
Balazsss
csendes tag
Nálam is csinálja a főkamera balra fel. Érdekes, elég sok 4k60 videót csináltam eddig és nem vettem észre.
Remélem, tudják sziloftveresen javítani, mert amúgy nagyon meg vagyok elégedve a videós tudásával + összességében az egész telefonnal. Nekem a képernyőm pl nem csinálja az itt korábban írt hibákat. -
milkabrams
őstag
8-án úgy emlékszem még nem volt ilyen hibám, valószínűleg észrevettem volna (legalábbis k...a hangosan hallatszik), akkor használtam elég sokat a kamerát. Ha április közepéig megjavul, akkor marad, ha nem akkor gari. Ha meg belefutok még pár gariztatásba vagy olyan hibába ami nem ismernek el, tudod miről van szó... akkor megy a háztól.
Ui: Ezert nem adtam el az előző telefonom. -
Markizmark
addikt
De miért kell hozzá egy gcam? Miért nem tudja a gyári? Mi lehetetlen van abban, amit egy gcam tud és amit képtelenek megoldani a gyári appban?
Én nem akarok gcamokkal szarakodni amit úgy kell letöltögetni xda-ról, meg hozzá configokat reszelgetni.
Ha előkapom a telefont mert le akarok fotózni és bespeedezett Ozoráról szökött másfél éves kislányt akkor legyen éles a fotó úgy ahogy kell, kint-bent, pont. Eddig ezt nem tudja megugrani.
600k-s készülékről beszélgetünk. -
dnelb
veterán
nincs ellentmondás csak te nem tudsz szöveget értelmezni
beltérről beszéltünk végig, lámpafénynél kissé mozgó dolgokat. Erre alkalmatlan a samsung s20 óta, miközben egy pixel vagy iphone simán megoldja. Ezzel van bajunk, nem a napfénybe készült fotókkal, az nyilván fasza
És nem, erre nem az a megoldás hogy váltsunk telefont, hanem az hogy ütni kell a samsungot ahol érjük, mert ennyi pénzért meg kell tudnia oldania. Nem?
Mindig besírok az ilyen embereken, védik a multimilliárdos céget mintha részvénye lenne benne..A te érdeked is lenne baszod hogy jó legyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest