- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
VoWifi hívás esetén kell valamit engedélyezni a routeren. Nagyon rossz a térerő itthon, viszont a wifi hívás nagyon sokszor nem megy. Hívás indítása után nem hallani, hogy kicseng, nem hív. Valamikor viszont jó. Nem tudom, mi lehet a hiba. A melóhelyen viszont egyáltalán nem lehet hívást indítani wifin. Yetteles a telefonom."A játék az nem játék"
-
qltsar
veterán
-
Dave Crank
senior tag
válasz meszipeti #9003 üzenetére
Ezt én is tapasztalom, kb 3 hete kapcsoltam be a vowifi-t, céges Yettel flotta, én vagyok a flottakezelő.
Én ilyenkor wifi ki/be aztán megy.
Nem tudtam még mihhez kötni, de idáig pont a héten fordult elő velem asszem 3x, ebből ma 1x.
Mi a wifi hálózaton nem engedélyeztünk, konfigultunk ehhez semmi pluszt.
Unifi rendszerünk van, kb 30 AP-val, gyanítom amikor járkálok a telephelyen és ugrál a kapcsolat az AP-k között, akkor esik le vowifiről, de gsm-re meg nem megy vissza.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Mai nappal csatlakozok hozzátok (még úton van a készülék) S21 ultrát vált S24U.
VoWifi. Biztos Yettel hiba? 2023.11.22 óta használom. De semmi hiba nincs vele. Egyből csörög, és hívás fogadással sincs gond.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Topikgazda
Az ESR üveg hogy megy még lentebb? Kitöltöttem minden kérdőívet...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
luna40
tag
válasz MadMancs #9016 üzenetére
VoWifi: Szintén Yettel, működik, viszont ha eltávolodom a WiFi hálózattól, és átvált mobilra, elkezd sisteregni, és megszakad a hívás.
Rutinok: másnál is előfordul, hogy elfelejti végrehajtani a beállított feladatot?OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
Topikgazda
válasz LosBlancosRM #9020 üzenetére
Oooo köszönöm! Az átváltás kimaradt
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
őstag
Nekem is jött most egy ilyen tok, de konkrétan leesik a telefonról. Vannak ilyen távtartók a dobozban amivel elvileg lehetne rajta segíteni de úgy rossz ahogy van az egész. Nálad kellett egyáltalán tavtartot használni?
Minden telefonomon pitaka tok van de ilyet még nem láttam.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Richard #9026 üzenetére
A tactical aramid tok meg úgy ráfeszül, alig lehet leszedni.. azt hittem minden festék lejön a telóról mire sikerült..
Ráadásul a jobb oldala magasabb a toknak, pont ahonnan az edge panelt húzom be.. elakad benne az ujjam..
De legalább akciós volt és "csak" 12.9ezer Ftba került.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
MadMancs
veterán
Mindenkinek szép estét . Na ezt már S24U írom. Élveztem belakni. Hát eddig nem találkoztam egetverő változással . Később még lehet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Szia.
S21 ultra. Persze pörgősebb a rendszer, meg ilyenek. De funkcionalitásban, tudásban, nincs még meg az a "hú de megérte váltani" érzés.
-
MadMancs
veterán
válasz -FreaK- #9032 üzenetére
Persze biztos jobb sok mindenben. Képeket nézegettem saját kijelzőn, ott nem nagyon van eltérés. Persze nagyban biztos lesz. Vendégek vannak nálam vasárnapig, így tüzetesen nincs időm átnyálazni. S pen mondjuk nekem nagyon bejön, ugyan S21 is rendelkezik vele, csak ugye az nem BT, illetve sose tudtam hova tettem mert ugye helye nem volt. Színek voltak nagyon furák először, ugyanaz a beállítás S24 mégis fakóbbnak tűnt, aztán ahogy megszoktam + ugyanazt a képet elküldtem 4 embernek akik nálunk vannak, s21 húzta túl a színeket szóval ez a normális. Sebességre álom. Nézzünk egy egyszerű play telepítés, s21 nél egy 50mb ős app letöltése pár mp, és 40-45mp telepítés. Itt pár mp letöltés, majd pár mp telepítés. Illetve sehol egy döccenés. Most ez nem tudom a fejlettebb hardverek vagy snapdragonnak köszönheti e, de tesztek alapján inkább utóbbi.
Ami feltűnt. Hotspot esetén már 2,4 és 5Ghz mellé választható 6Ghz is. Ez utóbbi melyik szabványhoz tartozik? Kipróbáltam, és a lakásban lévő összes eszköz (TV-k, Android és apple telefonok, okoseszközök) közül egyedül S21U látja és tud hozzá csatlakozni, de nincs wifi ikonon semmi (mint pld wifi6 nál).
-
MadMancs
veterán
S21U hoz képest jobb. Bár mind a kettőben 5000mAh akksi van. Ez tegnap mutatkozott meg szépen. Smart switch vezeték nélküli adatátmásolás, majd 200Gb. Elinditottam, majd vittük gyerekek játszóra. Kb 2 órát voltunk el, pont végeztek mire hazaértünk. Mind a kettő teló 54% on volt mikor elindultunk. S21 19% al ért haza, S24 42% al. Pedig S24 el még csináltam pár videót, képet is.
Ma elmentek vendégek egy másik rokon, asszony délelőttös van időm nyomkodni.
Eddig így áll, szerintem nem olyan rossz ez.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz MadMancs #9035 üzenetére
Meg valtozik ez, ahogy beall a rendszer.
Nem javaslom, hogy az elejen kovetkezteteseket vonj le, akar pozitiv, akar negativ a tapasztalat.
A sebesseg, roccenesmentesseg egyertelmuen SD erdeme. Egyik baratomnak S21 volt, nekem meg S21FE, mar ott latszott SD888 javara az elony, de nem meglepo, raadasul nem is az elmult evek legrosszabb Exyje volt S21-ben.
Meg amit pozitivumkent tapasztalhatsz esetleg, az a terero / halozati elerhetoseg, ha meg megvan a Yetteled, vagy esetleg lett melle masik T/std. Vodas elofizud a meglevo masik helyett.
Az szerintem nonszensz, vagy user-error kijelentes, hogy fele az uzemideje egy jelenlegi csucs iPhone-hoz kepest.
Anno amikor meg nezegettem, nekem ez jott ki: #2031
Itt meg szerintem nem is volt aktiv a rutinom, amivel WiFi eseten Airplane modeba rakom VoWiFire.
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz MadMancs #9035 üzenetére
Én 22U-ról jövök, ahhoz képest...
Akku pazar
Arcfelismerés jobb
Kamera jobb
Ujjlenyomat olvasó jobb (mindkettőn üveg van/volt, a 22U-nál a hajlított szélek miatt ugye UV-s a ragasztó aminek megint csak van vastagsága ezért is bizonytalanabb volt a feloldás)
Sebesség különösebben nem izgat - nyilván az is "jobb"
Térerő (mobil/wifi) jobb
Nehezebb és nagyobb - kicsit szokni kellettHasználj Te is szabad szoftvert !
-
MadMancs
veterán
válasz waszabi07 #9036 üzenetére
4-5 óra között s21 is hoz a mai napig simán, pedig lassan 4 éves (3 év 8 hónap) az akksi benne, pedig már szól is teló hogy cserélni kéne. Ez az idő elég is nekem egyébként. Majd kiderül. :)
-
MadMancs
veterán
Térerőre munkahelyemen leszek nagyon kíváncsi. Ott Yettel szinte off. Néha el lehetett csípni egy gyenge 4G-t, vagy közepes 2G, de a leggyakoribb a csak segélyhívás volt. Voda (Netfone) stimmel nem volt gond, mert céges flotta vodás, így van belső erősítés.
iPhone én is étkedek, Hugomnak sima 15 van, sógoromnak 14 pro max vagy hogy kell írni. Egyik se igen bír ki egy napot. Jó húgom baleset miatt sokat fekszik, de sogorom max telefonál, néha kis tiktok, meg kocsiban/kamionban BT arról szól a zene. De ez off, saját tapasztalatom nincs.
-
-
-
-FreaK-
veterán
Egyáltalán nem értek egyet. Kijelző sokkal jobb a tükröződésmentesség miatt, illetve a természetesebb színeket is jobban kedvelem, de ez szubjektív. Ezt a graint én még egyáltalán nem tapasztaltam, de nem is kerestem. Az én felhasználásomnál még nem jött elő.
Kamerák szerintem mindegyik jobb, változó mértékben.
A sok kicsi (vagy nem is annyira kicsi) meg összeadódik, végeredményben szerintem bőven megéri a váltás, persze pénz függő is, meg erősen szubjektív.
-
tal-garius
aktív tag
[link] erről volt már szó? Kiváncsi leszek.
-
qltsar
veterán
válasz tal-garius #9048 üzenetére
Ez mar volt:
AprilisbanMajusbanJuniusban
Juliust az X warrior-expert-leakereknek hala mar juniusban postponeoltak "augusztusra".Az ilyen, es hasonlo expert oldalak is az ilyen tudosok tippeleseit kezelik tenykent, sokan meg jol bekajaljak .
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Belépek én is a klubba; egy S22U-t váltott (asszony megörökli). Igyekszem elvárások nélkül fogadni, mert félek, hogy egyáltalán nem lesz WOW érzés a váltás, de nem bánom, egyelőre bizakodóan tekintek előre (héétvégén fogom belakni, addig dobozában).
S22U-n ukrán CSC adott nekem hívásrögzítést. Itt is tegyek úgy vagy van más megoldás (mintha ILO-t olvastam volna, de egyelőre csak az utolsó 200 hsz-t futottam át, összefoglaló még kimaradt). Ha CSC, akkor a teljes ROM-ot is cseréljem? (S22U-nál csak CSC csere volt és ennek ellenére szépen jött az OTA frissítés a mai napig).
Hja, elvileg ugyebár nem Qi2 kompatibilis, de a Qi backward kompatibilitás miatt, tölthető vele. Kérdésem, hogy a 15W-ot azért tudja Qi2-vel?
Tudtok ajánlani jól bevált autós MagSafe (Qi2?) töltőt hozzá?[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest