Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Elit3Zotya #7149 üzenetére
Jelenleg nem, hacsak nem váltasz launchert, de akkor meg kukázhatod a fluid gesture navigation-t.
Elvileg 6.1.1-gyel várható, hogy Home Up-ba belerakják.
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Elnézést amiért egy kicsit Off: melyik jelenleg Samsungnál a legjobb bluetooth-os füles? Nem tudom van-e külön topikja a fülesnek.
-
csubííí
senior tag
válasz
Elit3Zotya #7143 üzenetére
gltsar utolsó képén látható bekarikázot alattit is bekapcsolod, akkor az alsó részen ugyanúgy lehet simítással, jobbra-balra az alkalmazások között váltani.
-
qltsar
veterán
válasz
Elit3Zotya #7143 üzenetére
-
Dave Crank
senior tag
Skacok, nem tudjátok, miért változhat a lockscreen-n, meg az AOD-n az óra mérete?
2 méret között változik random. -
Pedig nemhiszem, hogy ne menne a samsungnak megoldani, de ez majd egy másik modell fő húzó ereje lesz gondolom.
Más.:
Vissza olvasva látom van ez a goodlock mindenes és hozzá a navstar, ami érdekelne, hogyan tudom fullra eltüntetni az alsó kis csíkot.?
Lehetséges hogy valami más modul is kell neki.?
Csak Halványítani és kisebbre venni engedi. -
qltsar
veterán
Közben becsusszant a második májusi Play System update.
-
dnelb
veterán
válasz
Elit3Zotya #7139 üzenetére
6 éves problémát biztos nem havi update fog javítani , majd egy új modell esetleg
-
ShadowLac
addikt
válasz
Elit3Zotya #7139 üzenetére
Igen én is félek tőle..
-
-
ShadowLac
addikt
válasz
Elit3Zotya #7136 üzenetére
Júniusban jön valami magyobb kamera update.
-
Avicularia
veterán
Repülőgép ablakból ennyi sikerült
-
válasz
Elit3Zotya #7135 üzenetére
-
-
dnelb
veterán
válasz
Elit3Zotya #7133 üzenetére
ilyen issue is van. 9.9 jobb minőség mint a 10x.
-
dnelb
veterán
válasz
Elit3Zotya #7130 üzenetére
ez a bejegyzés neked való , mielőtt nagy raw meg 50mp tesztelgetésbe fogsz, tudd hogy kb semmi nem megy belőle
-
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #7130 üzenetére
Néztem a feltett képeidet a fotósban, szerintem jók lettek. Megfelelő kézben, ez is tud alkotni. Nyílván, nem mérjük össze a G- telóival, mert ott elvérzik.
-
válasz
kengyel #7129 üzenetére
Nekem nem tudta megszokni a szemem a samu képalkotását(23Ultra.stb), de ez a 24 ultra most végre tényleg jó irányba indult el.
Kevesebb élesítés, természetes színek és jó hdr jellemzik.
Nem tökéletes pl zaj van rendesen és gyengefényben valóban shutter lag is akad, de összességében nézve, eddig sokkal több a pozitívum kamerás fronton, mint negatív. Számomra legalább is.
Pár kép a telóval. [link] -
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #7128 üzenetére
A fólia nálam is elcseszte a tükröződés mentességet, de nélküle én sem használnám. A kamera nekem jó, a szemem már megszokta a Samsung alkotásait.
Ez mostani kép, csak úgy autóból. [link] -
válasz
TODI1111 #7126 üzenetére
Tudjuk, hogy nem sokáig lesz nálad,
de addig is használd egészséggel.
Húzza ameddig húzza..
Elég kényelmetlen a formája, de 23 ultrát megszoktam hamar anno és a 22 ultrát is.Kijelzőt néztem minimum fénynél már, de nem látok semmi zavarót, így az nem érint szerencsére.
A manuális max fényerő kicsit csalódás, van fényesebb nála nem.a max automata viszont nagyon jó.
A tükröződés mentes kijelzőre voltam leginkább kíváncsi, de ahogy felkerült rá egy Devia hidrogel fólia, mintha nem is lenne.
Fólia nélkül meg soha nem merném használni.majd próbálok másikat.
De összességében pozitív eddig, főleg a kamera miatt.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #7122 üzenetére
Ennek jó a kamerája, biztosan más baja van.
-
TODI1111
veterán
válasz
Tudjuk, hogy nem sokáig lesz nálad,
de addig is használd egészséggel.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Grat
.
-
válasz
Biztos nem pixel hibás a kijelző?
Kamera körül sem?
Kamera nem vibrál videózás során?
A festék nem kopik?
Nagyon szemcsés a kijelző?
A melegedés jelentős terhelés alatt??
Gombok nem lötyögnek?
Csíkozódás hardveresen is jelen van? -
Csak sikerült egy 98%-ost szerezni.
[link] -
Armahun
addikt
Nekem Yettellel nem működik a VoWifi. A szolgáltatónál aktiválva van, mégis azt írja, hogy híváshoz kapcsoljam k a repülő üzemmódot. Wifi be van kapcsolva Digis optikám van gyári router-rel. Van valami ötletetek mi lehet a baj?
-
qltsar
veterán
válasz
dragon1993 #7115 üzenetére
Nalam segit, foleg rutinnal, 2 SIM eseteben.
Otthon repulo uzemmodba kapcsol mindket SIM-re a telefon, es igy VoWifin ugyanugy megjon elvileg minden.
A hatrany, hogy UWB is kikapcsol ilyenkor, tehat a SmartTageket pl. nem olyan egyszeru lokalizalni, ha szukseg van ra, de ilyenkor csak repulo mod kikapcs, aztan mar megy is a SmartThings.
-
v2_rider
tag
válasz
Elit3Zotya #7067 üzenetére
[link]
Nekem ilyen faszántos volt, gariban cserélték, most okés.
Szerk.: S23U -
dragon1993
őstag
A VoWifi növeli az üzemidőt?
Érdemes akkor is használni ha jó a 4G lefedettség? -
NY_A
őstag
válasz
Flashback #7108 üzenetére
23U van itthon, azzal össze tudom vetni a 24U-t. Engem az érdekel, hogy mit tud 15PM az általa meghatározott maximális 25x nagyítás mellett. Tényleg köszönöm szépen, de semmi más nem izgat. Nem érdekel, hogy melyik mit miből vág ki, azt is tudom mi várható ilyen nagyítás mellett. Engem az érdekel, hogy milyen a 15PM 25x nagyítása az Ultra 30x-hoz viszonyítva. Gondoltam hátha akad itt valaki akinél van otthon mindkettő.
-
NY_A
őstag
Valaki aki esetleg birtokol, vagy épp van nála egy 15 Pro Max és egy 24 Ultra is, tudna nekem összehasonlító képet mutatni 15PM 25x zoomja és az Ultra 30x zoomja között?
-
válasz
Dave Crank #7094 üzenetére
Teljesen végig ér a széleken is a fólia?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
milkabrams #7071 üzenetére
Nem a lencse hibás. Szoftveresen csináltak. Gcammal miért éles a szöveg?
-
janeszgol
félisten
válasz
Dave Crank #7094 üzenetére
Én a Cellect termékeit nagyon szeretem. Időtállók, jó minőségűek, olcsók. Tok, üvegfólia.
-
Vikooo
addikt
Más téma, én most az ideális debloat -ot keresem, egyelőre a számomra felesleges, duplikált és nagyméretű alkalmazásokat és szolgáltatásokat (Bixby, AI szolgáltatások, Samsung Üzenetek, billentyűzet, Swiftkey stb) töröltem. Van egy elég brutális (még a Light verzió is) adb parancsfile ami rendesen kipucolja, annyira, hogy a Samsung Store és még a beállítások menüből is letörlésre kerülnek menüpontok); NEM ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest