- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzola
titán
válasz
Rhino82 #1851 üzenetére
Abban kell gondolkodj, hogy egy iPhone 14 szintjét nem hozza kamerában. Nappal és jó fényviszonyok között jó képeket lehet lőni vele. Viszont 250e körül nem nagyon van kompakt, felsőkategóriás mobil. Itt azért van rendszeres szoftverfrissítés, javítják a hibákat, míg egy Honornál ugyanezt nem kapod meg (vagy ha igen, azt is sok-sok hónap után), cserébe olcsóbb a mobil.
Nem vagyok szaki, de Pixel, Samsung és Apple mobilok közül választanék... -
-
zzola
titán
válasz
Rhino82 #1822 üzenetére
Nekem ugyan nem volt S23, de biztosan nem éri meg váltani. S24 szinte ugyanaz mint az S23, picit nagyobb az akku meg fényesebb a kijelző és kb. ennyi. Szerintem azt vedd, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz. A 7 év frissítési ígéret szerintem a többséget nem érinti, manapság senki nem használ 7 évig egy mobilt, persze elvétve biztosan vannak ilyen emberek is...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rhino82 #1822 üzenetére
én kettő napja használom az s24-et, 23-án raktam fel töltőre és most töltöm megint. ebben volt szoftverfrissítés, ph, fb, messenger, persze gép mellett nem használom egész nap, de dél előtt ezen intézek mindent. este wifi, bt kapcsolat órával. melegedni csak akkor éreztem mikor frissített. térerő a pálcikákat figyelve ugyan olyan itt nálunk mint a snapis redmi telómon.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Rhino82 #1822 üzenetére
Szia en minden éven váltok, nekem az S24 forma világa jobban bejon mint a S23-é, a Snapi is tudott nálam melegedni szoval ebben a tekintetben nem látok semmi kulombséget ahogy a uzemidon se. Szerintem mindenkép S24 legyen mar csak a 7év frissitések miat is. Engem viszont a te vélemenyed erdekelne miert valtasz iPhone-rol
-
baitsee23
őstag
válasz
Rhino82 #1640 üzenetére
Szerintem semmivel sem melegszik jobban, mint a többi nagy teljesítményű telefon, sőt az eddigieimhez képest kifejezetten hűvös.
Én S23-mat akartam először, de pont a kis árkülönbség, a hosszabb support, a design, és a minimális különbségek tereltek az S24 felé. Nem bántam meg. Ez az első exynosos telóm. -
tms+
aktív tag
válasz
Rhino82 #1638 üzenetére
Ez az Exynos nem olyan rossz, mint az S22 szériában, lehet persze, hogy elmarad a jelenlegi Snapis verziótól. Bár az S24 Ultrám is ugyanannyira melegszik, főleg ilyen időben, mint az Exys sima S24.
Nekem a sima S24 jobban tetszik az S23-nál, a matt keret és a minimális fizikai kialakítás ellenére sokkal kényelmesebb kézben.
Alapvetően semmi hibát nem tapasztaltam, bár mostanában sokan panaszkodnak, hogy a Google Maps használatakor a GPS nem működik megfelelően.
Szerintem annyiból megérheti a +30 ezret, mert tovább kap majd szoftveres támogatást.
Nem érzem rosszabbnak az S24-et az S23-hoz képest (van mindkettő a családban). Egyebekben meg ugyanaz a 2 telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged