- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem hosszas keresgélés és tesztek-videók nézegetése után, hogy marad android fronton a samsung vonal. Oneplus és honor szimpi, de nekem már nagyon batárak ezek a 6,7-6,78-as masinák. Nem hiszem el, hogy kínában csak a tepsiket favorizálják a xiaomin kívül…a lekerekített kijelzőről meg nem is beszélve.
Pedig a honor 200 prot nehezen engedtem el.
Iphone is erős téma volt nálam, de a 15 most egy masszív 60-70 ezerrel többre jönne ki mint az s24…de még a 14 is egy 20-assal drágább lenne. Az S23-ról nem is beszélve. Az már egy 100-assal kevesebbre jönne ki az i15-nél, és 50-el az i14-nél. Így szerintem ár érték arányban nem kérdés, hogy nekem a két samu a nyerő.Na mindegy is. Még délután, max az éjszaka még megálmodom, hogy S24 vagy s23 legyen. Élőben megnézve jobban tetszik a 24 kialakítása. Illetve a 23 már csak-csak közeledik a 2. Évéhez. Még olvasgatom itt a 24-es topikot miket írtatok. Eddig ameddig jutottam elég kellemes csalódás az exys s24. Nem találtam olyan kiugró hibát mint az s22-es család idejében.
Apropó: Telekomnál venném most részletre. S24 260 ezerre jönne ki. S23 pedig 225 ezerre. (Mindkettő 8/128)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest