Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hali!
Én 4.én vagy 5.én regisztráltam és 7.én jött a válasz email, hogy jogosult vagyok!
Miskolcon bevittem a SES üzletbe, hogy hátha helyben javítják, mert nem akartam, hogy a fantasztikusan jó hírű "tmx"-be vigyék, illetve nekem a Miskolci üzlettel és javítással jó tapasztalatom volt. De sajnos elkeserítettek, hogy mindenképpen Pestre kell küldeniük...ez volt 8.án...
Azóta nem kaptam még semmi visszajelzést, hogy mi fér bele a 100k-ba, vagy mi nem... -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Illetve azt nem tudjátok véletlenül hogy a javítás hogy működik?
Elvileg Ses üzletbe vagy hivatalos szervizbe kell bevinni a készüléket (küldeni is lehet, tudom), de a konkrét javitast is elvegzik ezeken a helyeken, vagy csak pesten? -
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
még egyszer nyomj rá ilyenkor a kijelzőre és akkor látni fogod a teljes igazságot...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ilyen es ennyi hasznalat mellett 3 napot kibir a foldom is
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elmeletileg mindegy hogyvan benne.Tudni kellene barhogy valtogatni.Nekem 2 fizikai meg 1e-sim van,minden variacioban megy 2 sim egyszerre.Mondjuk ez fold
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A SIM tálcában az 1-es SIM helyére tedd be a yettelest.
-
csozsoka
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen-igen, tökéletes lett.
Ma már velem volt a mindennapok szürkeségébe, viszont nagyon elégedett vagyok, ma kicsit meg lett nyúzva.
Reggel 4:30 óta(100% töltöttséggel-eddig a pillanatig 15:41, két sim kártya használat, folyamatos bt kapcsolat az órával, kb 2 óra beszélgetés, folyamatos mobilnet és a szokásos fb, messenger, böngészés, meg még isten tudja mi, 62% töltöttségi szinten áll az s23 ultrám, azt hiszem nem lehet okom panaszra, a napi szokásaimhoz nézve, vígan bírni fog két napot, de másfelet tuti. Imádom.
-
csozsoka
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, nálam is ugyan ez volt. Már velem van és tökéletes.
-
csozsoka
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Megjöttem újra, Felrakattam a "szuperfóliát", 11-kor rakták fel, még száradási fázisban van, úgynéz ki, jó lesz, de azért vannak kétségeim.
Mennyi idő volt kb a teljes száradás? Nekem azt mondta a csávó, aki felrakta, hogy 2-3 óra után tegyem csak vissza rá a tokot. Meglátjuk.
-
petymeg
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom mi a mértékegysége, de ha megnézed a videot beskálázza 1-9 között és különböző keménységű teszterekkel vizsgálja. Az S22 Ultra meg az S23 Ultra is a 6-osnál adta meg magát. Pedig úgy van reklámozva, hogy ez a Victus 2 aztán baromi kemény... Don't belive the hype...
-
rjg
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én december 23.-án rakattam fel, de sajnos bal fent már elkezdett lejönni egy bő fél centis szakaszon, pedig nem ér hozzá a tok. Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém, de többet vártam.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én mondjuk pont ellene vagyok ennek a fóliának, mert nem víztiszta, ha egy fehér/világos hátteret nézel, olyan "szivárványos/apró csillámos" az egész kép. Van, aki szerint ez nem igaz, mert nem is veszi észre, de egy techb*zi simán kiszúrja. Ettől még van, akit nem zavar, engem nagyon zavart másik telefonon.
Ilyen túlárazott a mobile outfitters is, aztán ugyanaz a fólia, amit pl. az utlimate shield, vagy a gadgetshieldz árul. Utóbbit vettem full boy-t a macbookomra, szépen feltettem, így nem kell vergődni a karcok miatt, de a display-re nem tettem volna az előbb említett dolog miatt.
-
csozsoka
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi szépen, akkor megjátszom ezt.
Nekem sikerült még a hét elején egy Spigen Liquid Crystal tokot rendelni, bőven meg is jött azóta, nem csalódtam a márkában, nagyon jó fogása van a telónak és nem csúszik a kézbe, nagyon stabilan, biztosan tudom fogni. Egyszerűen imádom ezt a telefont, de védeni kell mindenképp. -
csozsoka
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És ez a zselés, amiről beszéltél a MM-ban van?
Mert holnap be kell ugorjak Székesfehérvárra, akkor megnézem és én is rakatok fel, túl drága teló, hogy fólia nélkül maradjon, tehát mindenképp rakatok rá valahol, kedden már meló van, addigra mindenképp kell valami. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól felment az ára , talán 6,500-Ft volt utoljára mikor felrakattam .
Bár nekem is bevált , Lumiák + IPhoneok többségén mai napig rajtava és bírják . -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak nem a clearplex ?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
ÉS el is tünt...
Le a kalappal
Ezt így ebben a formában tudom ajánlani.
Az újlenyomatolvasó hibátlanul és villámgyorsan működik vele, és a cerka sem panaszkodik..
Igaz hogy 9K, de faszajó
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tévedtem...egy kivételével azok is eltüntek. Nah hátha az az egy is felszívódik

-
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
kuponod van?
ezt meg csak úgy itt hagyom... nem pitlák mi?!
[kép] -
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
veheted mert remek párosítás.. fóliát( amiben 2db van szerencsére az első sikerült az eladónak a felrakásnál) a Sesben "vettem " volt kuponom .. rendesek voltak mert a telót a Yettelnél vettem ..
-
garrotter
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tőlük vettem, nincs fólia rajta
-
Tin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd használd. Nekem volt Note 20 Ultrám, a szögletes szél néha hátrány, mert nehezebb fogni. A kijelzőt nézni viszont jobb így. A Snapi mindenképp előny, akkuidő szintén, teljesítmény szintén, szóval bika darab. Látványos előrelépés.
-
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
gyári fólia+ ez van nekem rajta..
-
tabletta
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kínlódtam rendeléssel, kuponokkal, hanem bementem az Y szolgáltatóhoz és megvettem. Tettek rá valami 230 mikronos regenerálódó fóliát, nem egészen egy tízesért.
Szilikon tok 2.990, de ha veszel még valamit, a legolcsóbb ingyen. A fólia profi, az ujjlenyomat olvasó tökéletes, remélem sokáig bírja majd. Így az egész használható, ha kell később a tok is cserélhető. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Noukoum
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valószínűleg nem segít, de csak nálunk ekkora pofon az árazás a jövedelmi szint változása miatt.
Kerülhetne ez a készülék 3-400 ezer forintba (kedvezményekkel), úgy hogy kétszer akkora a jövedelmünk. Akkor azért kevésbé lenne teher hogy pluszban kell fizetni a tokért és fóliáért. (Pedig még az is nagyon messze lenne a nyugati életszínvonaltól.
)A trend ellen a pénztárcáddal tudsz szavazni, de nem véletlen veszi mindenki ezeket a készülékeket hiszen ezek a legjobbak még így is.
-
Tin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kapitalizmus ilyen, Vigasztaljon, hogy vehetsz rá gyárit, bár én rendeléskor egy csomaggal rendeltem, és már 1 hónapos a szállítási határidő, ha most rendelek, de kettőből sikerült egyet felrakni, aztán meglátjuk, feltépi-e a tok. Ha nem, akkor nincs vele bajom. De az tény, hogy egy új telónál alapból átvizsgál az ember mindent, hogy működik, és csak miután tuti jó, azután kezdi el belakni, na most ez úgy néz ki, hogy tehetsz fel rá fóliát, és ha mégse jön be, azt buktad. Nem értem, miért kell ezt így.
Na mindegy, amúgy nyugodtan vedd meg, mert a telefon maga igen jól sikerült. Mondom ezt S21U tulajként, aki maximálisan elégedett azzal, ez viszont tényleg egy nagy lépés előre akkuidőben és teljesítményben. Itt már tényleg nincs semmi kompromisszum. Csak az a retkes fólia.
-
Tin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem a fólia zavar. Nem azért, mert plusz pénz, hanem azért, mert fel kell rakni, és plusz macera. Mintha benzin nélkül vennéd át az új luxusautód, aztán vegyél egy kannát, sétálj el a kútra, és aztán töltsd meg magad, majd menj el, és még tankold is tele.
Ez sz@rrágás, ahogy a töltő elhagyása is. Csak utóbbi legalább biztos van otthon, fólia viszont nem valószínű. Nem tudom, miért fájna a Samsungnak fóliával kiadni, mert akinek nem kell a gyári, az leszedi egy húzással, és rak rá másikat, de akinek megfelel, az meg örül.
#352 kiszu: az Apple mikor nem volt sz@rrágó? Nekik az az üzletpolitikájuk, hogy megfelelő pénzért az anyjukat is. De ennyire azért nem kellene követni őket. Egy fólia és egy töltő nem kerülne semmibe a Samsungnak, de ha akarja, miattam számolja fel érte azt a felárat, amibe neki kerül.
-
kiszu
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miert, pl az Apple ad mellé tokot, foliat, toltot?
Nezd meg egy 256gb iphone 14 pro mag árát.
690.000ft on nyitott tavaly es egyiket se adták hozzá ott se -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De végre van ggv 2, ami már attól karcos lesz, hogy csak ránézel.
Használni nem is mertem addig, míg megnem jött a fólia és tok. -
xhege
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább picit többet
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi nincs.!
így tudsz külön venni külön csomagolással együtt, a környezet érdekében..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
gyuri81