- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
Caineevo
tag
válasz
csozsoka #2349 üzenetére
02.22 óta hordom magammal nap mint nap a telefont, MM fóliával, már tiszta karc, úgy, hogy egy sötétebb háttérnél bekapcsolt kijelzővel is látszik szemből. Nem tudom hogy bírjátok ezeket a műanyag fóliákat
. Ráadásul ez a tokbarát verzió (elvileg, nem kérdezték) végképp vicc, mivel a 4 oldalánál körben kb 2mm-t nem fed a kijelzőből (oldalra is bőven marad hely a Spigen Rugged rmor tokig, pedig ez akkora batár tok, hogy szinte semmi nem látszik a hajlított szélekből miatta) ott mindig beleragad a por a fólia éléhez, aztán itt törölgetem, ettől gondolom jó karcos lesz a kijelző le nem fedett része.
Crow 2346:
A Spigen Rugged armornak nagyon pici a kamera körül kiemelkedő része, nem igazán billeg az asztalon normál használat mellett, csak ha a bal tetejét erősen nyomod, akkor egy nagyon kicsit. Engem az zavar inkább, hogy az oldalán is magasabb mint a kijelző, nem csak az alján és a tetején, így teljesen elveszik a lekerekített szélek látványa, pedig az nekem mindenkivel ellentétben bejön. -
Crow
tag
-
-
Crow
tag
válasz
csozsoka #876 üzenetére
Hány napja van fent? Te melyik változatot választottad? A normált vagy a tokbarátot?
Mondjuk az MM-es arc azért nem biztos, hogy elfogulatlan volt a témában (a saját termékükkel szemben)
Ugyanakkor valaki azt írta itt nemrég, hogy őt a Samsung márkaboltban is le akarták beszélni róla... szóval azért mégis csak lehet benne valami. -
-
csozsoka
csendes tag
válasz
csozsoka #635 üzenetére
Minden kétségem elmúlt, teljesen megszáradt az MM-os fólia, teljesen eltűnt minden folt, tökéletesen működik nekem is az újlenyomat olvasó és a S-pen is!
Igaz, 9k, de tényleg megéri, nem gondoltam volna, míg meg nem tapasztaltam. Spigen tokkal tökéletes páros, míg le nem jön
Remélem hosszú ideig szolgál majd.
Szóval köszi Sirandrish fórumtársnak az ötletet és a jótanácsot!
Viszont fóliázás után érdemes újra regizni az újjlenyomatot, én megtettem, így még jobb lett. -
Lajmund
őstag
válasz
csozsoka #635 üzenetére
Szerintem neked rendes üveg kéne nem fólia. Nekem a mostani telefonon ami 3 és fél éves ez a negyedik nillkin üveg. Eséseknél ez tört nem a kijelzö. Tapintása olyan mintha nem lenne rajta semmi és kristálytiszta a kép ezen szintén nem befolyásol semmit se az érintés érzékenységen. Nem láttam még olyan fóliát ami ennyire kristálytiszta lenne. Arról nem is beszélve hogy leesétől nem véd úgy mint az üveg.
-
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
csozsoka #495 üzenetére
Igen az MM-ben felrakják a okospultnál. Otthagyod a telót, kapsz egy számlát amivel elmész a pénztárhoz..kifizeted, csak egy karikát, és mire visszaérsz kész is.
Mondták hogy a teljes száradáshoz kell pár óra, és addigra "kirúg", és így is van.
Nekem tokot nem sikerült szerválnom, így még 2 napig az S21U marad, addig a 23 itthon pihen.
Néztem a Samsung gyári tokjait (az lett volna), de a bőrért sokalltam a 25K-t, a 12K-s szilikonból meg nem volt fekete, az áttetsző nemtudom milyen Clear akármi meg olyan merev volt mintha fából lett volna, így inkább hazajöttem, és berendeltem egy Spigent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest