- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah megérkeztem skacok!
Épp 63gigányi adatot másolok a 21U-ról Smart Switchel, szóval most dolgozik
Tokot nem találtam rá, így még két napig a 21 lesz használatban, de valami szuper speckó zselés fóliát rárakattam a MM-ben. Mikor megkaptam úgy nézett ki mint amit lehánytak, de azt mondta a csajos aki csinálta hogy száradással el fog tünni, és igaza volt. Mostanra teljesen eltünt, viszont szerintem vagy 2-3 tűhegyni bubi sajna maradt. Állította hogy ezek is ki fognak simulni idővel, de tapasztalatom alapján ezek már kb sose...
Mindenesetre nem zavaró, és nem is látszik, így nem foglalkozom vele, egy Spigen tokot meg gyorsan berendelek aztán remélem kedden már meg is érkezik. Addig pihizhet itthon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED monitor topic
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Hálózati / IP kamera
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest