- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Gubu0101 #4577 üzenetére
"VoWifiről volt szó"
A beállításokban megjelenő kapcsolóról volt szó.
Akkor tisztázzuk.A VoWifi = Wi-Fi-hívás
Amit említettem fentebbi képem [Itt] látható."Azért nem látja k5.20 a wifi hívás kapcsolót,mert valószínű neki nem telekomos sim-e van"
Erre volt a következő hozzászolásom, hogy én Yettel e-simmel használom és mégis van kapcsoló. A sim tartó még ki sem volt nyitva a yettel e-simen kívűl még semmivel nem találkozott a készülékem ( tehát nálam sem volt telekomos ) mégis van kapcsoló.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Gubu0101 #2646 üzenetére
Sok helyen olvastam ilyen Wifi hibákról, állítólag a Samsung is készül egy frissítéssel reagálni a dologra. Már a modem beállításait átnéztem, ott rendben van minden. Hétfőn felhívom a digit, és rákérdezek. Vodán nem tudtam tesztelni, Telekom beltéri modemnél teljesen jó. Pl, origo.hu elsőre nem tölt be, másodjára rányomok, és betölt.
-
válasz
Gubu0101 #2232 üzenetére
Jaja, nekem is az hiányzik legjobban bár így is hordom csak nem jön meg annyi értesítést, ha nincs nálam az iPhone is..
Én bele untam az iPhoneba és kellett a váltás, először a Fold 3-4 vett meg az újítással aztán most meg ez a "teljesítménnyel"..
De, hogy meddig az jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged