- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Maxxy10 #3251 üzenetére
Én is azthittem, hogy köztudott, de most úgy felkapták, mert lehet savazni az alma ellen... Pedig anno mikor ezek bejöttek, mármint a holdfotók, akkor a Huawei előadta magát, átverve az embereket, majd jól lebuktak, addig a Samsung már akkor is azt mondta tájékoztatásul, hogy AI kép kerül ráolvasztásra hogy jó legyen. a kettő kommunikáció között rengetegsok különbség van... Egyik őszinte, a másik meg átverés... most mégis megy minden hülye helyről a fröcsögés, ömlik a sz@r rá.
Engem csak az lepett meg, hogy újra ráugrottak és elterjedt, az hogy a sok sötét híroldal csak a kattintásvadászatként hozza le a hírt, az a része már nem lep meg.
-
bigdigit
addikt
válasz
Maxxy10 #1992 üzenetére
Jó de S22-vel eddig működött igaz voltak gondjaim de mivel AAwireless adapterrel is kínlódtam(amit most ki is cserélnek lehet hiába)amikor kábellel ment jónak tűnt.Idétlen egybeesés pont telefon váltáskor derül ki az autónál is vannak gondok....vagy csak eleve már ott voltak és most halt be teljesen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1815 üzenetére
Egy 5-600ezres telefon is luxuscikk sokaknak, ahogy egy zsír új autó is. Sajnos…
És nem baj, hogy felkapta a net a dolgot, legalább megint látjuk, hogy milyen szemét módon rázza le a Samsung a lelkes tulajokat (mint a Z sorozatnál). Ha a tiéd is érintett volna, szerintem nem így reagálnál…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Maxxy10 #1804 üzenetére
Azért baccameg a Samsung, hogy 5-600ezres kategóriánál ilyet megenged magának. Ez igenis baj. Hatalmas baj ennyi pénzért.
Ha vennél 10millióért egy zsírúj autót és egy minimálisan gyárilag horpadt lenne az oldala, de a gyártó szerint ez nem probléma, elfogadnád az indokot? Nem hinném…A 12-es iPhoneom anno pöttyösödött az oldalán. Olvastam, hogy a 14Pro-k is pöttyösödnek egyeseknél. Amint meglátok rajta egy pöttyöt is, megy a szervízbe cserére. Ennyi pénzért ilyen hibát nem fogadok el. Oldja meg a gyártó a problémáját, azért fizetem a mérnököket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest