- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
lexter00 #20258 üzenetére
Én ma raktam rá egy nagyon szép karbon hatású fóliát . Nem mondom , hogy egyszerű volt feltenni , de sikerült végül .
Nagyon szép és klasz a tapintása . Nem csúszik .
Egyéb iránt tokban használom javarészt , de néha kell érzzem a karcsúságát .
De úgy gondolom ez a fólia is addig marad rajta még párszor zsebre vágom . Utána szépen kezd majd felválni .
Amúgy az ezelőtti megoldásom is egy átlátszó gagyi fólia volt , de védte a tok és a tecsi közé bejutó portól . Muszáj védeni . . -
Capella
senior tag
válasz
lexter00 #10016 üzenetére
Az Accubattery egy dolog, vagy ki miben hisz, hogy melyik mit mér, melyik a pontosabb.
Szerintem a Baseus 65 W GaN töltővel gyorstöltés mellett többet kell töltsön 30 W-nál.
Persze nem mindegy az aktuális töltöttség és hőmérséklet sem.
Csak mgTerminatort tudom megerősíteni, próbaképpen most rádugtam 39 % töltöttség mellett az S23U-ra, és a 100 W-os Baseus kábelen felkúszott egy rövid időre 41 W-ra, majd vissza és beállt 37-38 W-ra.
De rémlik 40 W fölötti adat is, nyilván kisebb, 20 % körüli töltöttségnél lehetett.
A 35 W-os GaN töltővel 28 W-on tölti sokáig, afölé nem megy.
Sima töltéssel pedig 9 W. -
mgTerminator
veterán
válasz
lexter00 #10016 üzenetére
De gáz az 1 órás töltés, hát kinek van 1 órája telefont tölteni?? ráadásul utána csak 1 bő napot bír ki, tudom van akinél 2 is, de a nagy átlag szerintem 1 nap. Szóval kinek van 1 órája a 24-ből töltögetni?!
Amikor olyan világot élünk, ahol az emberek a WC-n egyik kézzel markolássza a brét, a másikkal meg pörgeti a tiktok instát és társait? (ha más mondja nem hiszem el...)
-
MusiClown
csendes újonc
válasz
lexter00 #7501 üzenetére
Felhívtam a K&H-t. Azt mondták, hogy a kártya rendben van. Felhívtam a a Samsungot. Azt mondták, hogy csináljak teljes gyári visszaállítást. No ezt inkább elkerülném. A Google Wallet-ben ott a kártya, tudom is használni. Kizárólag az érintésmentes fizetés beállításánál írja, hogy erre nem alkalmas a telefon. A frissítés előtt hónapokig használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest