- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigfer90
csendes tag
válasz
vigfer90 #19652 üzenetére
Korábban írtam az idézett hozzászólásomban, hogy rendeltem ezt az UV-s üvegfóliát aliról. Múlt héten jött az alkalom, hogy le kellett erre cserélnem a Hofit. Az oleofób réteg már rég lekopott a hofiról, tiszta maszat volt mindig, az ujjam se csúszott rajta, az oldala felvált.
Hát minőségre, kinézetre semmi különbség az alis és a hofi között. Míg a Hofinál nagyjából 10/6 alkalommal ismerte fel az ujjam a teló, itt felrakás közben az olvasó környékére egy kis súlyt tettem, és bevált. Ennél az üvegnél 10/10 alkalommal felismeri az ujjam a telefon.
Mindenkinek ajánlom, bártam rendeljétek, kb. fele annyiba kerül mint a hofi.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
vigfer90 #19649 üzenetére
Nagyszerű! Már csak erre tudtam gondolni, hogy valami frissítés fogja megoldani. A kérdés, hogy nekem már lassan fél éve tudja( akkor vettem a telefonom) a win, nektek hol késett ez a frissítés?
A lényeg, hogy megy, és marhára leegyszerűsít mindent, nekem nagyon tetszik. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
vigfer90 #19526 üzenetére
Ami biztos! Az az, hogy nálam veled ellentétben nem a magánhálózat az aktuális profil, hanem a nyilvános.
Nekem a nyilvánosban van bekapcsolva mindkét kapcsoló, és így látható nálam a 3.kapcsoló, ami pont a fájlkezelő láthatóságáért felel. Ez az ami nektek nincs, és ha mindegyikőtök magánhálózati profilon van, akkor lehet pont azért, 🤔 nem tudom, de egyelőre másra nem tudok gondolni.
Korábban "vigfer90" kolléga beollózot ide egy fórumot, amiből még azt bogoztam ki, hogy szerintük feltétele ennek az egész fájlkezelési láthatóságnak egy
"Cross device experience" gazdagépcsomag, amit talán a Microsoft storeból le lehet tölteni. Hogy ez így van e, fingom sincsMert nálam ki telepített volna ilyesmit? Nekem csak mindig frissít a windows, én nem tettem rá semmi egyéb dolgot a storeból, ezért ebben azért nem lennék biztos. Szép kis feladat ez úgy látom........
-
golyós
addikt
válasz
vigfer90 #19521 üzenetére
Igen , ezt írja még.:
A funkció használatához meg kell felelnie a következő követelményeknek:
Android-telefonján legalább Android 11 vagy újabb rendszer fut.Ön a Link to Windows alkalmazás BÉTA verzióját futtatja androidos telefonján (1.24071 és újabb verzió).Regisztrált a Windows Insider programba , számítógépén Windows 11 fut, és számítógépén a 4 Insider csatorna bármelyike szerepel . -
olajbogyo
aktív tag
válasz
vigfer90 #19519 üzenetére
Ezt írtam feletted pont, akkor valóban ez lesz a megoldás, tegnap néztem én is. Mert nekem tuti 3 sor van, és ott figyel egy olyan sor emlékeim szerint, hogy. " a telefon megjelenítése fájlkezelőben"
De majd ha hazaérek megnézem pontosan.A hálózati, és megosztási központban, van olyan, hogy fájlmegosztás nem? Szerintem ezt kellene még megnézned, engedélyezned, hátha ez segít....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged