- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz
v2_rider #17856 üzenetére
"AGC 9.2.14_v4.0_samsung" is fent van, ezzel konkrétan működik a google féle gömb panoráma, cirka 2 hónapja csak amiatt raktam fel
.
Mondjuk nem hasonlítottam hogy ez a 9.2 es mivel tud többet/jobb-e mint az LMC 8.4 es verzió.
Egyébként pont azt akarom elkerülni hogy legyen kismillió konfig fájl és minden témához más.
Redditen egy kb 2 hetes poszt volt amiben ezt az LMC-t javasolták leírással együtt, és pont azért választottam most LMC mert nincs hozzá minden-féle-fajta konfig
noh meg jókat írtak róla.
Kellett egy ami s23u-val kompatibilis és valósághű képeket készít. Egyenlőre eddig nekem bevált. Ha nagyon akarok majd témázgatni és képekkel mókolni, akkor RAW és utólag lightroom
De ha már így említetted, vmelyik nap lehet összehasonlítom LMC 8.4 et a fentlévő 9.2-vel.
-
-
-
-
válasz
v2_rider #16878 üzenetére
Ez ilyen. Ha expert raw-ban dng-be mentesz, akkor utána lightroom-ban leveszed a csúcsfényeket meg a szaturációt és így valamennyire rendbejön a kép. Amúgy egy spaka szar amit 50 és 200mp módban csinál. Pro módban az 50mp jól mutat, ugye akkor nincs hdr. Én már beszereztem hozzá egy nd filtert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged